Jump to content

Recommended Posts

Před hodinou, Zlý Jabko napsal:

Pokud si myslíte, že Buča byla exces, mýlíte se. Je to program.
Ruštinářům doporučuju kýbl na blití: https://ria.ru/20220403/ukraina-1781469605.html

Ruštiny netřeba, Google překladač se se tím popral docela dobře. Kýbl doporučuji. 

Je mi zle zo sprav co citam. Kurvy vsivave primitivne bolsevicke, hajzli ruski. Zviazat a pozabijat malicke deti, to nemoze clovek urobit, ziaden clovek, nikdy. Na foto co som nechtiac videl z Ukrajiny bohuzial do konca zivota nezabudnem. Skurveny rusky narod co toto stvoril v 21. storoci, zelam im aby navzdy ostali izolovani a cely svet zabudol ze existuju aj existovali. Kurva! Kurva! Fuj.

Přispěl jsem na výzbroj hned jak byl zvěřejněn tento účet https://www.supportukraine.cz/#chci-pomoci pak jsem pár týdnů přispíval spíše na uprchlíky, ale teď... tyvole ta Buča ... to se nedá. Takže další platba šla dnes zase na nákup vojenského materiálu atd. A fakt si kurva přeju, aby střelivo nakoupené zrovna za moje peníze urvalo koule těm sviním, které to tam spáchaly

před 3 minutami, Duke650 napsal:

Přispěl jsem na výzbroj hned jak byl zvěřejněn tento účet https://www.supportukraine.cz/#chci-pomoci pak jsem pár týdnů přispíval spíše na uprchlíky, ale teď... tyvole ta Buča ... to se nedá. Takže další platba šla dnes zase na nákup vojenského materiálu atd. A fakt si kurva přeju, aby střelivo nakoupené zrovna za moje peníze urvalo koule těm sviním, které to tam spáchaly

Dik za link, nepoznal som. Dostanu podporu.

Zoufalství a beznaděj rodičů na jediné fotce. A ostuda rádobyspojenců Ukrajiny na té druhé.

P.S. Historie se opakuje

"Británie a Francie měly na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolily hanbu. Budou mít válku."
(Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Díky Vzduch za odkaz. Hned ze začátku, té jejich "speciální vojenské operace", kdy hledali nacisty, jsem si říkal, že je to jen berlička pro hloupé lidi. Putin opravdu kopíruje Hitlera se vším všudy. Putin musel najít nepřítele a označil je jako nacisty. Hloupí lidé, kteří to nevidí. Je mi z toho zle. 

V 4. 4. 2022 v 21:24, Duke650 napsal:

Děláš dobře, že jsi to sem dal. Měl jsem za to, že každý komu situace není lhostejná už dávno posílá.
Toho člověka nesleduju, ale za tohle respekt:

jinak doporučuju na TW sledovat CohenTheBarbarian

Edited by ismit

Nejsem si jistý, zdali Bartoš svým prohlášením udělal dobře.

idnes: "Podle předsedy Pirátské strany a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše by se stát mohl podílet na přestavbě či výstavbě bytů pro ukrajinské uprchlíky 85 procenty. Zbytek by uhradily samosprávy nebo kraje."

Nemělo by se také zapomínat i na naše občany, kteří jsou v objektivní nouzi a mají objektivně nízké možnosti, jak se z ní v krátké době dostat... Jeho prohlášení akorát způsobí rozdělení společnosti.