Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 26 minutami, geometr napsal:

Já nemám rád Fialu od začátku a kvůli němu bych nedal hlas ODS, dokud tam bude, je třeba pro mě ODS no go, tak moc ho nemám rád. Další borec, kterýho přestávám dávat, je pan Rakušan, uff. No a ta partička, která je u koryta teďka, v době, kdy byla v opozici, v tý opozici dělala úplný hovno, jen křičela, jak to Babišova vláda dělá špatně. Nepřipravovali se absolutně na nic ("práce v opozici" naprosto prázdný slova), podle toho to teď vypadá. Bohužel do tý naprostý nepřipravenosti (a možná až jejich vlastního překvapení, že budou najednou muset vládnout a ne už jen kritizovat) spolu s Babišovo vládou vydrancovanou státní kasou přibyly ještě konflikty na Ukrajině a možná i v Izraeli. Měli po dlouhý době po volbách šanci.  Nutno objektivně přiznat, že už tak v nelehké době. Naprosto ji ale prosrali. Brzy zapomněli (ostatně jako mnoho voličů), za jakých okolností se dostalo kdysi Babišovo hnutí celkem oprávněně k moci. No a ti, co "pracují" v opozici teď, nedělají naprosto nic jiného, zas jenom řvou pětikoalice, pětikoalice..., nepřipravujou se na nic (možná tak na výměnu trafik, to už maj jistě rozmyšlený), vyvolávaj nesmyslný hlasování o důvěře vládě neumějíce počítat v množině přirozených čísel, obhajujíce to žvástem, že jde o symbolický krok, stejně tak, jako to dělali v opozici ti, co jsou dnes u koryta.... No prostě jeden za osmnáct, druhej bez dvou za dvacet. Z hovna bič neupleteš. Politický elity a osobnosti dneska veškerý žádný... No a s tím jako volič pracuj, to jseš prostě v pasti.

A když se kouknu na to krásný Slovensko dneska, který mám strašně rád, chce se mi plakat, bez legrace.

Jako kdybys mi četl myšlenky 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Havel kokot

Klaus kokot

Zeman kokot

Špidla kokot

Gross kokot (promiň Stando), Topolánek,  Babiš, Fiala..., samý kokot

... jó za Husáka bylo hej ,  když tomu s Leonidem šéfovali :)

Možná na to ale neměl nikdo tenkrát koule řikat že císař pán je vůl. Vlastně jo, Havel jo. Že jo?. 

Ale on zas byl placený tema zápaďákama, a jezdíl na šichtu medvědem. 

Odkaz ke komentáři

Přídavné jméno Havloidní jsi tu vnesl ty. A pokud by Fiala byl ještě více Havloidní, tak jenom dobře. Nemám vůbec problém s tím, že někdo nemá rád Fialu a volí Piráty, nebo STAN. My se jenom ohrazujeme proti tomu, aby adjektivum Havloidní bylo považováno za dehonestující, když je přitom naopak silné pozitivní a opěvující.
To je věc názoru, dle mého, tento člověk s úsměvem na rtech, pohrdal obyčejným lidem..

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Havel kokot
Klaus kokot
Zeman kokot
Špidla kokot
... jó za Husáka bylo hej ,  když tomu s Leonidem šéfovali
Možná na to ale neměl nikdo tenkrát koule řikat že císař pán je vůl. Vlastně jo, Havel jo. Že jo?. 
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, miliusportos napsal:

To je věc názoru, dle mého, tento člověk s úsměvem na rtech, pohrdal obyčejným lidem..

Byl bys schopen napsat, co Tě k takovému názoru vede? Rozhovory, osobní zážitek, literární činnost, jiné postoje V.H.?

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že ne. Jen nemluvil jako 4. cenová, Zeman, nebo jako populista, který dobře ví, že říká líbivé kraviny bez reálné možnosti nějakou uvést v život, ale říká je, protože ví, že, jak říkáš ty, "obyčejný lid" je chce slyšet, Babiš, Okamura. Tím se samozřejmě těmto lidem znelibil. Ale on jimi nepohrdal, jen jim nepodlézal. IMHO
Odkaz ke komentáři

Pokoušel jsem se najít jaký podíl mají společnosti Agrofertu na potravinovém trhu v ČR tedy jaký mají podíl na ceně potravin ale marně 

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kamilb napsal:

Havel kokot

Klaus kokot

Zeman kokot

Špidla kokot

... jó za Husáka bylo hej ,  když tomu s Leonidem šéfovali :)

Tohle tady jednou někdo postnul, vyplývá z toho, že kokoti se mají většinou velmi dobře ....

kokot.thumb.jpg.0af8bc26cfea10ec1bc018a1549d385c.jpg 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, ATOM napsal:

Jsezis jeste Havel 🙈 Loutka komancu, jeste dejte Rychetskeho a je to.

Tady s Tebou teda hrube nesouhlasim. a jedu linku s Hasnou. A stejne tak, ze s Fialou je to horsi nez s Babisem. S Fialou je to o parnik lepsi nez s Babisem, jen mnohem horsi, nez bych si predstavoval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...