elloco Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 No tak jistěěě. Ale zvyšující se administrativní zátěž a ceny energií už vládě na triko dát můžeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Já sežeru tak dvě kostky másla za rok. Jenže ta věc se dává do kde čeho, třeba do čokolády. Tam už jsem třeba na tabulce denně a to už jde znát. Na pečivo si liju oliváč a ten stojí také jednou tolik co před loni. Před tím se prostě neschováme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 (upraveno) Pavel Bém je zpět a věřím tomu že to možná i klapne na současné politické scéně Upraveno 22. listopadu 2024 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 před 34 minutami, Jeronimo napsal: Já sežeru tak dvě kostky másla za rok. Jenže ta věc se dává do kde čeho, třeba do čokolády. Tam už jsem třeba na tabulce denně a to už jde znát. Na pečivo si liju oliváč a ten stojí také jednou tolik co před loni. Před tím se prostě neschováme. U oliváče hraje i roli letošní bídná úroda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Furt s tím máslem... Kdo, proč a jak vytváří inflaci, to je oč tu běží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 před 1 minutou, Americkej napsal: Furt s tím máslem... Kdo, proč a jak vytváří inflaci, to je oč tu běží. Vždyť ano a proto se před tím neschováme jak jsem naznačil a nevěřím, že se to v nejbližších pěti letech zlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 https://fortune.com/europe/2023/12/08/greedflation-study/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 rusofilny hranol uz sa trasie do moskvy za fasistom https://www.aktuality.sk/clanok/nl4rm8x/robert-fico-prijal-pozvanie-od-putina-pojde-do-moskvy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Trochu to zjednodusim, ale stejne.. israel znici hizbalah a oslabi iran a vysledek... diky tomu za par dni al kajda dojde az do Damasku... jak tohle dopadne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 V Rumunsku v demokratických (prezidentských) volbách vyhrál někdo jiný než si demokraté přáli, tak se demokraticky obrátili na Ústavní soud, aby volby demokraticky zrušil, a soud jim demokraticky vyhověl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Všechno je jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 30 minutami, odjinud napsal: V Rumunsku v demokratických (prezidentských) volbách vyhrál někdo jiný než si demokraté přáli, tak se demokraticky obrátili na Ústavní soud, aby volby demokraticky zrušil, a soud jim demokraticky vyhověl... Meleš kraviny. Nejdřív si téma pořádně nastuduj, než se k něčemu začneš vyjadřovat, ať nejsi za pitomce.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Tak to rozviňte, hoši Ja zatim jen vsude ctu, ze vladni borec skoncil nepostupove treti, pak se ozvali Amíci, patrne zneklidneni, ze by si snad Rumuni mohli zvolit nekoho, koho oni nepodporuji a ted se sesla Securitate s radou starsich z US a cele to radsi zrusila. Jakoze je to nejakej nacionalista nebo putinovec je smula, ale pokud to tam mistni chteji, tak to maji mit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 před 10 hodinami, odjinud napsal: .......... a ted se sesla Securitate s radou starsich z US a cele to radsi zrusila....... Kde kdy a jak se sešla Securitate s radou starších z Ústavního soudu? Kdo tvoří řadu starších US? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 V pátek. Asi v Bukurešti, ale jen tipuju. Securitate = v ramci prispevku tajna policie / zpravodajci Rada starsich = v rámci prispevku ÚS (celý). --- No, jsem zvedav, jak to dopadne a jestli daji nejaky dukazy, proc to zrusili, kdyz uz mu jednou dovolili kandidovat. Jakoze borec mel hodne podporu na TikToku a Telegramu - to reálně nevoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Tedy si to shrňme: Securitate neexistuje. Rada starších US neexistuje. Šíříš dezinformace. Proberu s moderátory Tvé trvalé vyloučení z Chronomagu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 K Rumunsku, pro úplnost: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/rumunsky-ustavni-soud-zrusil-prezidentske-volby-a-naridil-jejich-opakovani/2603546 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 (upraveno) Nechci rozjíždět flejm, vážně mě to zajímá. Jak přesně ti voliči byli ovlivněni, že je vyjádření jejich vůle neplatné? Mám za to, že ovlivňování voličů před volbami se říká kampaň, probíhají i u nás. Pokud nebylo zfalšované sčítání, tak nechápu, o co jde. E: Zajímá mne to čistě principiálně, výsledek rumunské volby je mi osobně zcela lhostejný. Upraveno 8. prosince 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Radou starších nazývám US (a ne, neni to moji z hlavy), Securitate byla tajna sluzba za Čaučeska. Na zadost vysvetleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Najdete si tu zprávu tajných služeb, na základě které US zrušil ty volby - nejde mi to sem vložit. Je to odtajněné, lze to najít. Má to tři str a o přesvědčivosti si udělejte každý názor sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se