Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já sežeru tak dvě kostky másla za rok. Jenže ta věc se dává do kde čeho, třeba do čokolády. Tam už jsem třeba na tabulce denně a to už jde znát. 

Na pečivo si liju oliváč a ten stojí také jednou tolik co před loni. Před tím se prostě neschováme. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Jeronimo napsal:

Já sežeru tak dvě kostky másla za rok. Jenže ta věc se dává do kde čeho, třeba do čokolády. Tam už jsem třeba na tabulce denně a to už jde znát. 

Na pečivo si liju oliváč a ten stojí také jednou tolik co před loni. Před tím se prostě neschováme. 

U oliváče hraje i roli letošní bídná úroda...

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Americkej napsal:

Furt s tím máslem... Kdo, proč a jak vytváří inflaci, to je oč tu běží.

Vždyť ano a proto se před tím neschováme jak jsem naznačil a nevěřím, že se to v nejbližších pěti letech zlepší. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 30 minutami, odjinud napsal:

V Rumunsku v demokratických (prezidentských) volbách vyhrál někdo jiný než si demokraté přáli, tak se demokraticky obrátili na Ústavní soud, aby volby demokraticky zrušil, a soud jim demokraticky vyhověl... 🙂

Meleš kraviny. Nejdřív si téma pořádně nastuduj, než se k něčemu začneš vyjadřovat, ať nejsi za pitomce....

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak to rozviňte, hoši 🙂 Ja zatim jen vsude ctu, ze vladni borec skoncil nepostupove treti, pak se ozvali Amíci, patrne zneklidneni, ze by si snad Rumuni mohli zvolit nekoho, koho oni nepodporuji a ted se sesla Securitate s radou starsich z US a cele to radsi zrusila.

Jakoze je to nejakej nacionalista nebo putinovec je smula, ale pokud to tam mistni chteji, tak to maji mit, ne?

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, odjinud napsal:

.......... a ted se sesla Securitate s radou starsich z US a cele to radsi zrusila.......

Kde kdy a jak se sešla Securitate s radou starších z  Ústavního soudu? 

Kdo tvoří řadu starších US?

Odkaz ke komentáři

V pátek. Asi v Bukurešti, ale jen tipuju.

Securitate = v ramci prispevku tajna policie / zpravodajci

Rada starsich = v rámci prispevku ÚS (celý).

---

No, jsem zvedav, jak to dopadne a jestli daji nejaky dukazy, proc to zrusili, kdyz uz mu jednou dovolili kandidovat. Jakoze borec mel hodne podporu na TikToku a Telegramu - to reálně nevoli

Odkaz ke komentáři

Nechci rozjíždět flejm, vážně mě to zajímá. Jak přesně ti voliči byli ovlivněni, že je vyjádření jejich vůle neplatné? Mám za to, že ovlivňování voličů před volbami se říká kampaň, probíhají i u nás. Pokud nebylo zfalšované sčítání, tak nechápu, o co jde.

E: Zajímá mne to čistě principiálně, výsledek rumunské volby je mi osobně zcela lhostejný.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...