guzmic Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 27 minutami, Roman I. napsal: Sorry jako, tohle fakt Slováci nezaslouží beru to jako memento pro nas, kam je možné padnout. Zaslouží, žiju na Slovensku už skoro patnáct let a to co tady teď lidé propagují a zastávají za názory už není sranda. Upozorňuji, že se bavím o západním Slovensku kousek od ČR hranic, lidé tu mají výrazně nadprůměrné výdělky (velká Německa firma), nové auta, baráky atd. a jediné co slyším je: zasraná EU, posraná Ukrajina (jen kvůli dělníkům co přišli z Ukrajiny tak firma ještě dobře funguje, aktuální máme už snad 20% zaměstnanců z UK). Volby tu vyhrává buď SMER nebo fašisti LSNS. Takže sorry Slovensko, ale zasloužíš si to. Jen bych byl trochu ve střehu, že když teda svatý p. Pičo vyjedná na Ukrajině hen ten mier, tak Ukrajina nevymění Donbas za Slovensko. Myslím, že ty dva tanky, osum uazu a čtyři traktory v hradním nádvoří v Bratislavě, takový problém nebudou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) Před hodinou, Roman I. napsal: Sorry jako, tohle fakt Slováci nezaslouží beru to jako memento pro nas, kam je možné padnout. Jak se zmrd Fico teteli blahem Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem Gustaf 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 30 minutami, guzmic napsal: Zaslouží, žiju na Slovensku už skoro patnáct let a to co tady teď lidé propagují a zastávají za názory už není sranda. Upozorňuji, že se bavím o západním Slovensku kousek od ČR hranic, lidé tu mají výrazně nadprůměrné výdělky (velká Německa firma), nové auta, baráky atd. a jediné co slyším je: zasraná EU, posraná Ukrajina (jen kvůli dělníkům co přišli z Ukrajiny tak firma ještě dobře funguje, aktuální máme už snad 20% zaměstnanců z UK). Volby tu vyhrává buď SMER nebo fašisti LSNS. Takže sorry Slovensko, ale zasloužíš si to. Jen bych byl trochu ve střehu, že když teda svatý p. Pičo vyjedná na Ukrajině hen ten mier, tak Ukrajina nevymění Donbas za Slovensko. Myslím, že ty dva tanky, osum uazu a čtyři traktory v hradním nádvoří v Bratislavě, takový problém nebudou. Zas nas vsetkych nestrkaj do jedneho vreca. Nie vsetci sme volici hen toho kolaboranta Vasila Bilaka z Wishu… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 20 minutami, guzmic napsal: Upozorňuji, že se bavím o západním Slovensku kousek od ČR hranic, lidé tu mají výrazně nadprůměrné výdělky (velká Německa firma), nové auta, baráky atd. a jediné co slyším je: zasraná EU, posraná Ukrajina (jen kvůli dělníkům co přišli z Ukrajiny tak firma ještě dobře funguje, aktuální máme už snad 20% zaměstnanců z UK). Volby tu vyhrává buď SMER nebo fašisti LSNS. Na to „Západné Slovensko“ pozor - žiješ v páse (zhruba od Nitry po Žilinu), ktoré je po generácie liahňou ľudí so silnou inklináciou k autoritatívnym vodcom. Za vojny sa tam volila Hlinkova garda (HSĽS), v deväťdesiatych rokoch Mečiar, dnes sa tam volí Smer. A o päťdesiat rokov tam bude úplne rovnaká strana so silným adorovaným vodcom, len sa bude volať nejako inak. Nie je to reprezentatívna vzorka Slovenska, ale koncentrát jeho najhorších vlastností. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Neskutocna hanba, co tento haj* el robi… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) Mě osobně se slovenská politika zatím nedotýká. Snažím se věřit tomu, že naše současná politická reprezentace a bezpečnostní služby vyhodnocují bezpečnostní rizika komunikace se Slovenskem A podle toho reagují. Vše ostatní si musí Slováci vyřídit interně. Já jsem o tom přemýšlel a došel jsem paradoxně ke zjištění, že by se mohlo jednat o jedinečnou možnost odkopat se. Pouze jedinou a přesnou otázkou: souhlasíte s tím, že premiér členské země NATO odletěl do Kremlu na setkání s Vladimírem Putinem ? A tuhle otázku položit estebákovi…. Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Romane, Ty o babovi zadne iluze nemas a jeho volicum by to bylo jedno (v lepsim pripade). Jedina zachranna brzda jsou jeho investice v zapadni evrope. No i tak to bude na bliti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) Ad: Na to „Západné Slovensko“ pozor Doc. JUDr. Robert Fico, CSc., (narodený 15. septembra 1964 v Topoľčanoch) Zmaturoval na Gymnáziu v Topoľčanoch (1982) ... https://www.aktuality.sk/clanok/304529/hrozny-cin-slovakov-desi-dodnes-zidov-zmlatili-a-okradli-este-aj-po-vojne/ ............ To je hanba toto Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem M109 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 1 hodinou, miguel napsal: Zas nas vsetkych nestrkaj do jedneho vreca. Nie vsetci sme volici hen toho kolaboranta Vasila Bilaka z Wishu… Jak jsem psal, žiju tu už skoro patnáct let ale, fakt mě štve kolík lidí kolem mě fandí tomu zmetkovi. U nás v německé fabrice, vedoucí oddělení pod sebou má cca 500 lidí.... volí Smer na Facebooku na svém profilu má odkazy na nejhorší prorusske weby. Pod sebou má 8x mistrů min 4x to hodili koalici Smer+ hlas a mý kolegové.... nové RD a auta... dvakrát za rok u moře v zimě Alpy a hodí to LSNS, to mi prostě hlava nebere. Další příklad, jezdím windsurfing na Slnave a Kralovej jsme tam bezva parta, jezdí tam bratislavský borec elektrické BMW výbava za X desítek tis eur, každý volný když fouká je buď někde na Slovensku, nebo jede na vlny do Holandska, Itálie, Chorvatska atd....a za jeho zk..vene prorusske řeči bych mu dál pár facek.... buď mám fakt smůlu na lidi, nebo nevím, neřeknu pičovat někde v hospodě u piva a borovičky, ale tohle fakt nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) já jsem jen zvědavej, jestli někdy vyleze ven, co za to Filcka dostala a hlavně musela dát. Protože představa, že jim Vláďa pustí jen tak pro nic plyn se slovy “já Slovan, ty Slovan, musíme si pomáhat” je dost naivní Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Hlavně to ho plánuje na slovensko transferovat poštou kokot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Na aktuálním vztahu Slovenska, či Maďarska k Rusku lze vidět rozdíl mezi tím co nazýváme "západ" a "východ" ... hezky to ve své teorii charakterizoval sociolog Hajnal, který určil tzv. Hajnalovu linii, která probíhá přibližně mezi Petrohradem a Terstem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Kdyz ponechame stranou morální aspekt, co si vlastne Fico od te navstevy slibuje? Levny plyn a ropu (ktera navic tranzituje pres UA a je otazkou casu, kdy to tam ustrihnou)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Už se k tomu kolaborantovi vyjádřil někdo u nás z ANO sekty nebo stále čekají na notičky? Nikde nemůžu nic najít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Havlíček: ...něco ve smyslu, že sám by tam nejel, ale že nebude kádrovat politiku sousedů (nebo tak nějak). Taky čekám na Andreje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 8 minutami, Gustaf napsal: Už se k tomu kolaborantovi vyjádřil někdo u nás z ANO sekty nebo stále čekají na notičky? Nikde nemůžu nic najít.... Ještě nejsou u koryta, tak musej zatím opatrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 No právě...ono z toho nějak vybruslit, když je to Andrejovo kámoš, co ho zbavil role stbaka , to bude těžký něco vymyslet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Jak se tak může někdo zaprodat? Ne, že by to dějiny neznaly, ale jak ten člověk s tím může žít. Demokraticky volený vůdce. Chce se mi blejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 @Gustaf No co - stačí když bude stbák pár dní "diplomaticky" mlčet (tradiční komunistickou mantru o "nekádrování/nevměšování se" už za něj oprášil užitečný blb Havlíček), čímž mu u plebsu opět povyrostou preference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se