Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mirouš žije! Já už myslel, že prdí do kytek. Nevím proč, ale vždycky mi pohybem i výrazem přišel jako Mr Bean, jen ten medvídkem mu chyběl 

• Like 1
Odesláno

Harabin, Vrabel, Sládek, Vyvadil, Skála - tohle obskurní panoptikum duševně narušených Putler Fans by měla být nová "národní fronta"?
Bureš s Havíčkem, Kadimůrou a Rajchlem budou muset přitopit pod kotlem, aby do voleb nepřišli o rusofilní elektorát - to zas bude na bude na předvolebních billboardech nablito... :sick01:

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 16 minutami, Gustaf napsal:

Čím více titulů u jména, tím větší debil....

Titul je investování státních peněz prostřednictvím výuky do nějakého jedince. 

Až tak si některých lidí stát váží a věří v jejich potenciál

🤣 (teda občas se sekne) 

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Tak zrovna neakademické komerční tituly (MBA, LLM...) se státem moc společného nemají - ostatně jeden takový "likusákový institut" co tyhle glejty prodává provozuje třeba kadimůrovec Hrnčíř :yucky:

PS: Vždycky když vidím jak se podobnými přívěšky nějaký blb prsí, vzpomenu si na Červeného trpaslíka a Arnolda J. Rimmera BSc. (Bronze Swimming Certificate🐢)
image.png.7284ece13948b2c8ed2c9786afd352d1.png

Upraveno uživatelem Radek124
  • Like 1
  • Haha 1
Odesláno

Nedávno jsem byl na setkání lidí, kde bylo celá řada chytrých a skvělých lidí s mnoha tituly, ale všude se najde debil, nakonec i bez titulů :) 

Odesláno (upraveno)

Pánové, znám několik vysoce inteligentních, schopných a úspěšných lidí, kteří bohatou a rozvinutou češtinou jsou schopni v duchu “všechno je jinak” naprosto přesvědčivě hodiny vyprávět o ploché zemi a adrenochromu.

Edit: tim jsem chtěl říct, hlavě neporučíš čemu má věřit. Jestli v Boha, mimozemšťany, hodný Rusy, placatou Zemi nebo spiknutí elit. 

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Dovolím si na toto téma jednu nepříliš vážnou poznámku. MBA - mladej, blbej, aktivní.

ano, s tím se setkávám také dost často,😎, ale i tak pěkný svátek pro Roberta, tedy méně MBA kolem nás.🥂

Odesláno (upraveno)
44 minutes ago, bandicoot said:

Pánové, znám několik vysoce inteligentních, schopných a úspěšných lidí, kteří bohatou a rozvinutou češtinou jsou schopni v duchu “všechno je jinak” naprosto přesvědčivě hodiny vyprávět o ploché zemi a adrenochromu.

Edit: tim jsem chtěl říct, hlavě neporučíš čemu má věřit. Jestli v Boha, mimozemšťany, hodný Rusy, placatou Zemi nebo spiknutí elit. 

moj velky zivotny mentor (školník Pišta na elitnom komunistickom gympli na vychode CSSR) mi dal aj takuto lekciu:

"Ďuri, to máš tak. Dzevedzešat percent (90%) ľudzi su totalni kokoci. Seriozne, nedaj še ojebac. Oni vyzeraju jak ty abo ja - maju dva ruky, dva nohy, hlavu, oči, dychaju, hutoria, normaľne ľudze.. Ale inač su to kokoci."

Bol to cnostny mudrc hodny vecnej slavy.

Upraveno uživatelem instant
  • Like 4
  • Díky 5
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Dovolím si na toto téma jednu nepříliš vážnou poznámku. MBA - mladej, blbej, aktivní.

Z praxe to bohužel znám spíš jako "mladý, blbý, ambiciózní". Ale jak už tady bylo zmíněno, podobně nelichotivé výklady se dají napasovat i na mnohé držitele skutečných titulů - a poznají se právě tak že si ten "závazek profesionality" pletou s firemní vývěskou ...bo sú to kokoci (díky @instant:speak_cool:)

Odesláno

Holandský zákazník mi říkal, že je to: Married but available...

Odesláno

Měsíc Byl v Americe.

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

KAPITOLA 3 G. H. BONDY A JEHO KRAJAN Jak známo, čím větší pán, tím míň toho má napsáno na tabulce u svých dveří. Takový starý pan Max Bondy v Jevíčku musel mít nad krámem, po stranách dveří i na oknech velkými písmeny vymalováno, že tu je Max Bondy, obchod všeho druhu střižným zbožím, výbavy pro nevěsty, véby, ručníky, utěrky, ubrusy a povlaky, kartouny a grádly, Ia sukna, hedvábí, záclony, lambrekýny, pozamentérie a veškeré šicí potřeby. Založeno roku 1885. – Jeho syn, G. H. Bondy, kapitán průmyslu, prezident společnosti MEAS, komerční rada, burzovní rada, místopředseda Svazu průmyslníků, Consulado de la República Ecuador, člen mnoha správních rad atd. atd., má na svém domě už jenom malou černou skleněnou tabulku se zlatým nápisem BONDY Nic víc. Jenom Bondy. Ať jiní píší na svá vrata Julius Bondy, zástupce firmy General Motors, nebo MUDr. Ervín Bondy, nebo S. Bondy a spol.; ale je jen jediný Bondy, který je prostě Bondy beze všech bližších podrobností. (Myslím, že papež má na svých vratech 22 napsáno prostě Pius, a žádný titul ani číslo. A Bůh nemá žádnou tabulku na nebi ani na zemi. To už musíš, člověče, poznat sám, že On tu bydlí. 

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 28. 4. 2025 v 21:52, Gustaf napsal:

Čím více titulů u jména, tím větší debil....

Vůbec nevím proč, ale tak nějak mě napadlo prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M., dr. h. c...

🙂

Upraveno uživatelem odjinud
  • Díky 3
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 29. 4. 2025 v 9:24, VS napsal:

Měsíc Byl v Americe.

anebo

Možná Byl v Americe

Upraveno uživatelem p3k
  • Haha 1
Odesláno (upraveno)

Lipavský se chystá informovat vládu o revizi vztahů s Čínou

Noty z Bruselu patrně dorazily

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...