M.K. Odesláno středa v 09:13 Nahlásit Odesláno středa v 09:13 před 2 hodinami, Maro napsal: Promiň, to smerovalo spíš na Johnyho. Nevím jak @johny357, ale já bych nakopal toho vyčůránka, co se na tom "diskriminačním" inzerátu zkouší obohatit... 3
Conrad Odesláno středa v 09:46 Nahlásit Odesláno středa v 09:46 (upraveno) Takže na manekýna menstruačních vložek se mohu přihlásit, zatím co partnerka se může stát ambassadorem kondomů Durex Upraveno středa v 09:51 uživatelem Conrad
geometr Odesláno středa v 11:05 Nahlásit Odesláno středa v 11:05 (upraveno) Svět je poslední dobou prostě divnej, ba dokonce svět se posral. Jestli celá ta hyperkorektnost (a další nesmysly) neurychlí zánik lidstva jeho vlastní blbostí. Upraveno středa v 11:05 uživatelem geometr
Xenomorfus Odesláno středa v 16:30 Nahlásit Odesláno středa v 16:30 Mno, myslim, ze i Orwell by cumel.....
Radek124 Odesláno středa v 16:40 Nahlásit Odesláno středa v 16:40 Studijní pobytové vízum do dumpistánu mě netrápí, ale zajímala by mě procedura u asociálů kteří "sociálno" nemají a nepoužívají? 1 1
Xenomorfus Odesláno středa v 17:06 Nahlásit Odesláno středa v 17:06 Kdyz si vzpomenu, jak mne loni vyslychali na letisti v Anglii, tak plan procestovat ameriku rusim. Na to uz sem fakt stary.
nickolas Odesláno středa v 17:42 Nahlásit Odesláno středa v 17:42 před 35 minutami, Xenomorfus napsal: Kdyz si vzpomenu, jak mne loni vyslychali na letisti v Anglii, tak plan procestovat ameriku rusim. Na to uz sem fakt stary. Ty nejsi starý, jenom vypadáš jak Usámův brácha 1 1
Xenomorfus Odesláno středa v 17:44 Nahlásit Odesláno středa v 17:44 Prd. To sem byl ostrihany a oholeny :-).
AndyAaron Odesláno středa v 18:14 Nahlásit Odesláno středa v 18:14 Kdyz si vzpomenu, jak mne loni vyslychali na letisti v Anglii, tak plan procestovat ameriku rusim. Na to uz sem fakt stary.Mnoho povyku pro nic. Vyse uvedena visa se te netykaji. Bys tam jel normal na estu a nazdar. Nesir paniku 1
Radek124 Odesláno středa v 18:21 Nahlásit Odesláno středa v 18:21 Něco ze zatuchlého tuzemského brčálníku, kde už impotentní stát není schopný stavby povolovat (a hotové aspoň dočasně používat) ani sám sobě... https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/dalnice-d49-frystak-ministerstvo-dopravy-nove-posouzeni-eia-zdrzeni.A250709_154403_zlin-zpravy_jfuk
Xenomorfus Odesláno středa v 18:25 Nahlásit Odesláno středa v 18:25 před 8 minutami, AndyAaron napsal: Mnoho povyku pro nic. Vyse uvedena visa se te netykaji. Bys tam jel normal na estu a nazdar. Nesir paniku Asi jsme se nepochopili. Mi jde o cely ten princip.
AndyAaron Odesláno středa v 20:30 Nahlásit Odesláno středa v 20:30 @Xenomorfus a ty provozujes krome magu nejakou jinou socialni sit? Jestli ti jako maji co prohledavat. I kdyz teda nektere svoje selfiny si radsi z telefonu preventivne smaz, vis ktere Principielne to je asi spatne, ale to je mozna na diskuzi.@Maro je mi lito, co se panu uciteli stalo. Jiste sis ale cetl diskuzi pod tim tweetem, tak se tam objevila informace, ze umelci prijizdejici do USA musi mit specificke vizum, nestaci jim esta. I v pripade, ze vystupuji bez honorare. Tohle nesouvisi s aktualni garniturou, ale plati to uz nejakej rok. Jsou tam odkazy na tyhle dva zdroje:https://www.musicalamerica.com/mablogs/?p=37910https://internationalmusician.org/temporary-work-permit/To, ze to panovi nekolik let prochazelo je asi spis stesti. Ted jak s Trumpem zacali migraci vic resit, tak asi schytal urednika, ktery byl holt horlivejsi.Porad si myslim, ze clovek, ktery jede jako turista do USA na mesic navstivit parky a pak zase frci domu v zasade nebude mit problem. 1
Radek124 Odesláno středa v 21:44 Nahlásit Odesláno středa v 21:44 Pokud maestro studoval v USA, taktně předpokládám že anglicky umí natolik dobře aby pochopil co se imigrační úředník ptal a co mu podepsal - už to je na tom srdceryvném tweetu podezřelé. Po vstupu do EU už jsme si navykli "mít na všecko nárok", ale na správném typu víz se v USA bazírovalo vždycky - a uvést i před ESTA s platným turistickým vízem v pasu důvod návštěvy "obchodní jednání" nebo "účast na konferenci" by téměř jistě znamenalo "červenou složku" a poukázku na vážné problémy. Evropanům kteří se po příletu nechtějí nechat šmírovat se už pár měsíců oficiálně doporučuje old-school tlačítkáč. A pokud tu někomu "svévole" primárních imigračních úředníků USCIS připadá zu-viel, doporučuju poptat jakou buzeraci dnes obnáší krátký pracovní výlet do Číny na pozvání místní korporace - dodnes se divím že nechtěli uvést rasový+třídní původ a velikost bot i u dávno zesnulé tchýně
guzmic Odesláno středa v 21:53 Nahlásit Odesláno středa v 21:53 před 3 hodinami, Radek124 napsal: Něco ze zatuchlého tuzemského brčálníku, kde už impotentní stát není schopný stavby povolovat (a hotové aspoň dočasně používat) ani sám sobě... https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/dalnice-d49-frystak-ministerstvo-dopravy-nove-posouzeni-eia-zdrzeni.A250709_154403_zlin-zpravy_jfuk Kdyby Ti dementi aspoň u rozdvojení dálnice u Hulína nějak smysluplně vyznačili že ten úsek ještě není v provozu a je to jen po Martinice. Jel jsem minulý týden Praha - Zlín - Slovensko a normálně mě to tahalo na nový úsek na značkách je normálně Zlín, Vizovice, Vsetín.... jako nebyl to extra průser, ale pro neznalého oser.
Kotlick Odesláno čtvrtek v 07:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:00 před 9 hodinami, Radek124 napsal: Pokud maestro studoval v USA, taktně předpokládám že anglicky umí natolik dobře aby pochopil co se imigrační úředník ptal a co mu podepsal - už to je na tom srdceryvném tweetu podezřelé. Po vstupu do EU už jsme si navykli "mít na všecko nárok", ale na správném typu víz se v USA bazírovalo vždycky - a uvést i před ESTA s platným turistickým vízem v pasu důvod návštěvy "obchodní jednání" nebo "účast na konferenci" by téměř jistě znamenalo "červenou složku" a poukázku na vážné problémy. Evropanům kteří se po příletu nechtějí nechat šmírovat se už pár měsíců oficiálně doporučuje old-school tlačítkáč. A pokud tu někomu "svévole" primárních imigračních úředníků USCIS připadá zu-viel, doporučuju poptat jakou buzeraci dnes obnáší krátký pracovní výlet do Číny na pozvání místní korporace - dodnes se divím že nechtěli uvést rasový+třídní původ a velikost bot i u dávno zesnulé tchýně Čínu potvrzuji, je to čím dál horší a už se neuvání jen třídní původ. Velikost bot u zesnulé tchýně, otce a matky ano.
skalis Odesláno čtvrtek v 08:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:34 Nedělejte z USA takový drama. Jen letos jsem tam byl 2x, samozřejmě nemám tlačítkáč, jezdím na ESTA a jezdím v režimu business trip (to může být i obchodní jednání), žádná dovolená. Nikdy mi nelustrovali mobil (i když je mi jasné, že se to asi může stát). Prostě si kontrolujou hranice a v rámci toho mají i stanovené namátkové hloubkové kontroly, tak někdo si černýho petra prostě vytáhnout musí. Taky mi parkrát probrali kufr na extra kontrole, vždy to bylo korektní a tak rychlé, jak to jen šlo. Nikdy to nebylo ponižující. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se