Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 5 hodinami, nickolas napsal:

Jinak u nás se říká, kdo nedupal ciganku, není chlap.

JJ, a kdo ji šukal dvakrát, tak je prase ... :cheers:

Nyní k věci. Děkuji za dovysvětlení, již jsem porozuměl  Tvé argumentaci.

Odesláno
před 29 minutami, Bert napsal:

JJ, a kdo ji šukal dvakrát, tak je prase ... :cheers:

Nyní k věci. Děkuji za dovysvětlení, již jsem porozuměl  Tvé argumentaci.

:cheers:

Odesláno

Myslel jsem, ze uz jsem videl vse. Ale v zivote by me nenapadlo, ze budu sledovat iranske valecne video ve stylu Lego, kde jsou videt vybuchy americkych letadlovek, dubajskych hotelu a izraelskych budov.

Bohuzel dobre udelane a vcelku libive - evidentne splni ucel a bude se masove sirit. 

Odesláno

Dnes jsem měl možnost vidět na nějaké demonstraci naše nespokojené spoluobčany... asi nespokojené s motoristy a ministrem kultury jsem to pochopil. Takovou hordu dementů, pardón, umělců pohromadě jsem už dlouho neviděl, jsem si na té vesnici naší nějak odvykl 😅 Odér trávy, který se linul ovzduším, sprosté výkřiky a strašení fašismem tomu také moc nepřidalo... aspoň že se můj kluk mega zasmál, odvezl si z Prague upřímně velmi silný zážitek 😂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno

Ten kluk podle výrazu nebojuje jen s pocitem nespokojenosti s vedením tohoto státu, ale asi i s nějakými vnitřními démony. Nebo sis snad dovolil pronést nějakou poznámku a on tě tím pohledem chtěl zrovna eliminovat? 🤔😂

Odesláno
před 1 hodinou, African napsal:

Dnes jsem měl možnost vidět na nějaké demonstraci naše nespokojené spoluobčany..

Tak je především důležité že ty si za svou volbou stojíš. Oni mají asi jiný názor, který tobě jak čtu, nevoní. ;)

• Dát hlas 5
Odesláno
před 8 hodinami, African napsal:

Dnes jsem měl možnost vidět na nějaké demonstraci naše nespokojené spoluobčany... asi nespokojené s motoristy a ministrem kultury jsem to pochopil. Takovou hordu dementů, pardón, umělců pohromadě jsem už dlouho neviděl, jsem si na té vesnici naší nějak odvykl 😅 Odér trávy, který se linul ovzduším, sprosté výkřiky a strašení fašismem tomu také moc nepřidalo... aspoň že se můj kluk mega zasmál, odvezl si z Prague upřímně velmi silný zážitek 😂

A nešel tam s nima přímo ten stbackej bonzak?

Oto Klempíř a jeho „povinnost”

K užívání drog se přiznal i hudebník Oto Klempíř z kapely J.A.R.. „Běžný byl amfetamin kombinovaný s THC. My jsme si to užívali jako takzvanou povinnost, která k tomu patří,” nechal se Klempíř slyšet.

Odesláno (upraveno)

Ale to je  přece neco jiného, to dělali naši, tak to nevadí, ti jsou diky tomu přece vpohode, proto je volil. problem je jenom kdyz to dělají ti druzí! Připomíná mi to Kájův kokeš v řiti.

Upraveno uživatelem Maro
Odesláno
11 hours ago, Lobber said:

Ten kluk podle výrazu nebojuje jen s pocitem nespokojenosti s vedením tohoto státu, ale asi i s nějakými vnitřními démony. Nebo sis snad dovolil pronést nějakou poznámku a on tě tím pohledem chtěl zrovna eliminovat? 🤔😂

Tak my jsme byli mrtvý smíchy s klukem po celou dobu co procházeli, takže určitě kolikrát překvapené pohledy na nás 😂 Každopádně šlo většinou o sluníčkový děcka pirátský, hledajíc sami sebe, takže byli velmi mírumilovní. Já si myslím že i ta demonstrace jako všechno jde udělat kvalitně a na úrovni, tohle bylo spíš takové divadlo pro pobavení okolí....

Odesláno

Upřímně bez ohledu na konkrétní situaci a složení demonstrujících: Bohorovný kecy (nejen) politickejch páprdů, že demonstrujou děcka, co nikdy nepracovali a neví, co jsou opravdový problémy atd. jsou naprosto trapný. Ze dvou důvodů: 1. Mistrovat z pozice 40+ zkušenýho a zabezpečenýho člověka středoškoláky a vysokoškoláky je trapný z principu (stačí si vzpomenout na sebe ve 20), 2. Páprdové 40+ let málokdy dokážou přinést společenskou změnu, protože jsou kvůli potřebě zabezpečení mnohem konformnější než tyhle "děcka" kvůli vlastním dětem a dalším závazkům.

• Dát hlas 9
Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, African napsal:

Každopádně šlo většinou o sluníčkový děcka pirátský, hledajíc sami sebe..

Klouk dolů za dokonalou perlustraci osob studentské demonstrace. 

edit: ... řekl bych že seš vedle jak ta jedle. Mně je šedesát, sem přizdisráč z prdelákova. Já těm "sluníčkám" držím palce. Hlavně že už jim snad nikdo nebude chtí ukázat tvrdou pěst dělnické třídy.

Upraveno uživatelem kamilb
  • Dát hlas 6
Odesláno

Dřív mi to přišlo takový roztomilý, ale teď mě to spíš sere a blbě se mi to čte. Afričan je nejtupější pastelka v tomhle chronomagorském penále. Díky za pozornost, já jdu zase doprdele.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
3 minutes ago, m.n. said:

Dřív mi to přišlo takový roztomilý, ale teď mě to spíš sere a blbě se mi to čte. Afričan je nejtupější pastelka v tomhle chronomagorském penále. Díky za pozornost, já jdu zase doprdele.

Aneb nemáš na to, mrdej to 🤣 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, skalis napsal:

Upřímně bez ohledu na konkrétní situaci a složení demonstrujících: Bohorovný kecy (nejen) politickejch páprdů, že demonstrujou děcka, co nikdy nepracovali a neví, co jsou opravdový problémy atd. jsou naprosto trapný. Ze dvou důvodů: 1. Mistrovat z pozice 40+ zkušenýho a zabezpečenýho člověka středoškoláky a vysokoškoláky je trapný z principu (stačí si vzpomenout na sebe ve 20), 2. Páprdové 40+ let málokdy dokážou přinést společenskou změnu, protože jsou kvůli potřebě zabezpečení mnohem konformnější než tyhle "děcka" kvůli vlastním dětem a dalším závazkům.

V římské republice Senátorem se obvykle stával muž po výkonu funkce kvestora, minimálně ve věku 30 let. Nejvyšší úřad, konzulát, vyžadoval věk alespoň 42 let.

BTW ty transparenty  na fotce  no comment

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Sorry, ale přijde mi že zatím tady spíš "mistrujete" Vlastu. Radši nebudu předjímat jaké angažované komentáře by tu vyskákaly, kdyby si tu po rodinné návštěvě "matky měst" se stejným opovržením odložil zážitek ze setkání s (intelektuálně IMHO stejně "obohacujícím") průvodem Last-generation-přilepovačů, s excesy uchyláků exhibujícími na GayPride a nebo z nechtěného setkání s fanclubem Jindry Rajchla... :whistle:

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

AdTransparenty: Tady na fotkách nebo typicky na sockách SPD a ANO se objevují fotky těch nejšťavnatějších excesů, obličejů (je jednoduchý se vysmát někomu za jeho vzhled) a vzezření. Kupodivu samotný předmět demonstrace se řeší málokdy. Ale to bych zas někoho mistroval, tak s tím přestanu. Jo, kvestor 30 let, senátor 40 let, cajk. Demonstrující se nehrnou na politické posty, jen nechávají zaznít své názory. Takže není třeba svádět diskusi mimoběžnými argumenty jinam.

EDIT: A ještě si rejpnu, protože mě tahle hra sere taky. Kdyby se udělalo panoptikum demonstrujících na akcích SPD, PRO a podobných sraček, nebylo by to jen k smíchu, ale dost by se z toho člověku navalovalo.

Upraveno uživatelem skalis
  • Dát hlas 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...