Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 25. 2. 2022 v 12:14, geometr napsal:

... to už tu jednou bylo (možná víckrát).

Rozšířit  

já to nepročítám celý, v tom případě jsem rád, že ten názor nemám sám

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Viaceri tu viete pocitat,takze dajte si na misky váh,sankcie versus vsetko bohatstvo velkej Ukrajiny? Čo ziska a kolko strati? Lahke počty.. počitat vie dokonca aj USA..

Upraveno uživatelem ewolucionar
Odesláno

Za posledních dvacet let Západ jen a jen slábl. Toliko heslovitě, co mne tak namátkou napadá: deindustrializace • násobné posílení Číny • „vzdělanostní společnost“ • problémy a fiasko v Iráku • tištění nekrytých peněz, nesplatitelné zadlužování • fiasko v Libyi • anexe Krymu • bezprecedentní migrační krize • feminismus, genderismus, buzersexuálové • wouci a blmouni • zfixlované americké volby • grýndýl a rozvrat energetiky • atd. atd… 

Posledním krokem bylo ujištění Západu, jmenovitě Bidena, že na Ukrajině vojensky nezasáhne. Pokud si Putin situaci vyhodnotil tak, že není nač čekat, diví se tomu někdo?

Pro pomalejší - to není obhajoba Putina, to je uvažování, co dělat, abychom se podobným průserům vyhnuli. Za rohem je Čína, a to je daleko nebezpečnější soupeř.

Odesláno
  V 25. 2. 2022 v 10:49, Foundryman napsal:

No a když si vezmu, že máme ve vládě podobné idioty: 

Ruský prezident Vladimir Putin prohraje válku proti Ukrajině, kterou nesmyslně rozpoutal, uvedl v pátek před senátory šéf české diplomacie Jan Lipavský,

jímá mě beznaděj...

Rozšířit  

Tomu jsem se upřímně zasmál... ten vůbec neví, která bije.

Odesláno
  V 25. 2. 2022 v 12:18, Roman I. napsal:

já to nepročítám celý, v tom případě jsem rád, že ten názor nemám sám

Rozšířit  

🙂 Nemyslel jsem ten názor, nýbrž tu situaci v Evropě. A v té době (před 2. světovou válkou) přesvědčení / domněnku, že někdo bude obětován ve prospěch míru pro ostatní a tím válka / konflikt skončí. To jsem měl na mysli.

A co se války týká, ta už samozřejmě nikdy nebude mít podobu, jakou měla v první polovině 20. století. V dnešní době je jen otázkou, na jak velkém území se bude válčit konvenčně, na jak velkém kyberneticky, ekonomicky, energeticky... a jak to bude dlouho trvat.

Dovede si tady vůbec někdo z vás představit, že by teď byl na území Ukrajiny při pohledu na svoje děti? Mě jímá hrůza prostě, nemužu si pomoct.

Odesláno
  V 25. 2. 2022 v 12:51, Zdenek1307 napsal:

Tomu jsem se upřímně zasmál... ten vůbec neví, která bije.

Rozšířit  

Já bych se tomu rád zasmál, ale nějak mi to nejde. 

Navíc jsem ted zjistil ( vůbec mi to nedošlo ), že bych si měl změnit vyzváněcí ton v telefonu - ruská hymna, Alexandrovci.

Odesláno

Za mě velké zklamání z jednání Německa.

Dobře, chápu přes 70 let gumování mozků pacifismem společně s pocitem viny (i když oprávněným) za zvěrstva minulosti, se z nich stali akorát ohební kšeftaři. Ale to, že tento po Rusech druhý nejpočetnější evropský národ ztratil hrdost a důslednost mi hlava nebere. 

Návštěvník Oplt
Odesláno
  V 25. 2. 2022 v 12:56, kuncák7 napsal:

Já bych se tomu rád zasmál, ale nějak mi to nejde. 

Navíc jsem ted zjistil ( vůbec mi to nedošlo ), že bych si měl změnit vyzváněcí ton v telefonu - ruská hymna, Alexandrovci.

Rozšířit  

Dej si tam  " Běž domů Ivane"

Odesláno
  V 25. 2. 2022 v 12:59, klobadysek napsal:

Za mě velké zklamání z jednání Německa.

Dobře, chápu přes 70 let gumování mozků pacifismem společně s pocitem viny (i když oprávněným) za zvěrstva minulosti, se z nich stali akorát ohební kšeftaři. Ale to, že tento po Rusech druhý nejpočetnější evropský národ ztratil hrdost a důslednost mi hlava nebere. 

Rozšířit  

Dědictví Merkelové. Kohl byl ještě jiná liga.

Odesláno

Dobře Poláci! Bojová pohotovost, uzavření vzdušného prostoru pro Rusko :punk:

My jsme, doprdele, ještě ani neodeslali ty dělostřelecké granáty, co jsme jim slíbili koncem ledna...

Odesláno
  V 25. 2. 2022 v 13:20, montemar napsal:

trochu mě děsí těch 45 tis pytlu, (pokud je to teda pravda), to nevypadá jen na ukrajinu.. 

Rozšířit  

Rusové možná dnes nebo zítra ovládnou Kyjev, ale to neznamená, že se to nevrtne v krvavou partyzánskou válku...Navíc pytle na mrtvoly se asi moc nekazí. 

Odesláno

Rusove chtej rozmetat vladu, ne dlouhodobe se tam zakopat... navic Ukrajina neni Afghánistán.. nejsou hory..

Po prvnich vážnějších obetech je donutej podepsat primeri podle podminek Moskvy..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...