eskimak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 20 minutami, Prochy68 napsal: Svycarsko ?? Mna prave nasralo ked som sa docital ze Svajciari nesiahnu na bankove ucty rusov na ktorych su vydane sankcie. Mas ine spravy? Inak su to cisti hajzli, "neutralni" dementi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 ??Zmenilo nazor, tak snad to nejsou jen prazdne reciŠvýcarsko chce být solidární se Západem, který sankcemi trestá Rusko za invazi na Ukrajinu, a chce se tvrději zaměřit na aktiva jednotlivců a organizací ze sankčního seznamu Evropské unie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 ?? Mna prave nasralo ked som sa docital ze Svajciari nesiahnu na bankove ucty rusov na ktorych su vydane sankcie. Mas ine spravy? Inak su to cisti hajzli, "neutralni" dementi.Me prave rano taky, uz jsem to sem daval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Jo a takto dnes u nás vypadá pomník rudoarmějce u nás v ZR (nikdo tomu parku neřekne jinak než "u Ivana")U nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Ukrajina má strašné problémy s kourpcí atd.. od Zelenskyho jsem moc nečekal. Ale klobouk dolů, kdyby se takhle u nás choval v historicky těžkých dobách třeba Beneš, tak naše historie vypadá jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 (upraveno) před 19 minutami, Prochy68 napsal: Zmenilo nazor, tak snad to nejsou jen prazdne reci Švýcarsko chce být solidární se Západem, který sankcemi trestá Rusko za invazi na Ukrajinu, a chce se tvrději zaměřit na aktiva jednotlivců a organizací ze sankčního seznamu Evropské unie. No to čumím... ráno jsem chtěl vyhazovat hodinky. Tak snad nezůstane jen u keců... Upraveno 25. února 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 v čb vajíčkový útok na sberbank. zasahovala policie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 12 minutami, Gustaf napsal: No to čumím... ráno jsem chtěl vyhazovat hodinky. Tak snad nezůstane jen u keců... Mate nejaky odkaz? Neviem to najst. Potesilo by to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 7 minutami, eskimak napsal: Mate nejaky odkaz? Neviem to najst. Potesilo by to Já taky žádné vyjádření nečetl...a to jsem na Twitteru od rána... proto jsem se ptal, co se se swajcem děje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Idnes a konflikt online, ale bylo tam jen to co jsem sem vlozilSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Ctk to pise, ale nejde mi to vložit, nevím proč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Na tu "bouračku jsem koukal". To byl ruský nebo ukrajinsky transportér? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Každopádně jsem rád, že se Ukrajina jako první odhodlala poslat rakety na ruském území na zničit jim letadlovou základnu. Jen tak dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 (upraveno) https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/rusko-vyhrozuje-svedsku-a-finsku-kvuli-nato-40388424#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=iK0E5yXwvQ3-202202251702&dop_id=40388424&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/putin-vyzval-ukrajinskou-armadu-k-puci-svrhnete-ty-narkomany-v-kyjeve-40388419#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=iK0E5yXwvQ3-202202251702&dop_id=40388419&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Díky všem za vysvletnění kolem těch granátů co si je UA nevyzvedla. Upraveno 25. února 2022 uživatelem ohrenstein slovosled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 @safiDobrá otázka. Zkrácená verze videa vypadá jako bezohledný útok ruského obrněnce na civilistu v autě (a nepochybně to tak bude prezentováno). Nezkrácená varianta působí spíš jako že za ŕízením transportéru sedí někdo poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Trocha historie: https://www.horydoly.cz/slovnik/kyjevska-rus-byla-zalozena-vikingy.html?fbclid=IwAR38nvzhzLLhZMuZq-zPPpp0PBMSz4DTyTU6DMacRifOtCL5FiPmm34SYK0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Ze by?Německo připustilo, že by mohlo podpořit odpojení Ruska z globálního platebního systému SWIFT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 6 minutami, Prochy68 napsal: Ze by? Německo připustilo, že by mohlo podpořit odpojení Ruska z globálního platebního systému SWIFT. Dnešní jednání asi trochu pohnulo myslí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Třeba za měsíc by mohli. Až to prodiskutujou a zanalizujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se