Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 20 minutami, Prochy68 napsal:

Svycarsko emoji106.png

?? Mna prave nasralo ked som sa docital ze Svajciari nesiahnu na bankove ucty rusov na ktorych su vydane sankcie. Mas ine spravy? Inak su to cisti hajzli, "neutralni" dementi.

Odesláno
??
Zmenilo nazor, tak snad to nejsou jen prazdne reci
Švýcarsko chce být solidární se Západem, který sankcemi trestá Rusko za invazi na Ukrajinu, a chce se tvrději zaměřit na aktiva jednotlivců a organizací ze sankčního seznamu Evropské unie. 
Odesláno
?? Mna prave nasralo ked som sa docital ze Svajciari nesiahnu na bankove ucty rusov na ktorych su vydane sankcie. Mas ine spravy? Inak su to cisti hajzli, "neutralni" dementi.
Me prave rano taky, uz jsem to sem daval
Odesláno
Jo a takto dnes u nás vypadá pomník rudoarmějce u nás v ZR (nikdo tomu parku neřekne jinak než "u Ivana")
274557099_10217374391945955_6805533570514467078_n.thumb.jpg.6eda73cdc5afde3799169432d03f0bc6.jpg
U nas0d4d294ab7263213fed3d63187279beb.jpg
Odesláno

Ukrajina má strašné problémy s kourpcí atd.. od Zelenskyho jsem moc nečekal. Ale klobouk dolů, kdyby se takhle u nás choval v historicky těžkých dobách třeba Beneš, tak naše historie vypadá jinak... 

Odesláno (upraveno)
před 19 minutami, Prochy68 napsal:

Zmenilo nazor, tak snad to nejsou jen prazdne reci
Švýcarsko chce být solidární se Západem, který sankcemi trestá Rusko za invazi na Ukrajinu, a chce se tvrději zaměřit na aktiva jednotlivců a organizací ze sankčního seznamu Evropské unie. 

No to čumím... ráno jsem chtěl vyhazovat hodinky. Tak snad nezůstane jen u keců...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
před 12 minutami, Gustaf napsal:

No to čumím... ráno jsem chtěl vyhazovat hodinky. Tak snad nezůstane jen u keců...

Mate nejaky odkaz? Neviem to najst. Potesilo by to

Odesláno
před 7 minutami, eskimak napsal:

Mate nejaky odkaz? Neviem to najst. Potesilo by to

Já taky žádné vyjádření nečetl...a to jsem na Twitteru od rána... proto jsem se ptal, co se se swajcem děje...

Odesláno

@safiDobrá otázka. Zkrácená verze videa vypadá jako bezohledný útok ruského obrněnce na civilistu v autě (a nepochybně to tak bude prezentováno). Nezkrácená varianta působí spíš jako že za ŕízením transportéru sedí někdo poprvé.

Odesláno

Ze by?
Německo připustilo, že by mohlo podpořit odpojení Ruska z globálního platebního systému SWIFT.

Odesláno
před 6 minutami, Prochy68 napsal:

Ze by?
Německo připustilo, že by mohlo podpořit odpojení Ruska z globálního platebního systému SWIFT.

Dnešní jednání asi trochu pohnulo myslí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...