Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ukrajinci jsou frajeří. Teď už do toho jdou i Ukrajinky, a nejen připravou Molotovových kojtejlů. Jen se trochu se bojím, že Vova Putin ztratí zbytek rozumu a nařídí tvrdé operace bez ohledu na městské obyvatelstvo (bombardování, dělostřelbu a čištění pěchotou). Minimálné o Kyjev, kde má být UK vláda, se fakt bojím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Ferox napsal:

Jj, Global Hawky se tam motaj min. týden...

aktuálně F-35

https://www.flightradar24.com/F35LTNG/2af4f66e

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

Na flightradaru se přece nezobrazují vojenská letadla, teď když namátkou kouknu tak vidím tankovací, awacsy, a ta F35? Tak ano, ukážeme veřejně že se rusák nemá srát moc na západ, ale na co pořád čekají co se týká vykopání rusa ze západu zpět? Abramovič převedl včera Chelsea na "svěřensky fond" (koho mi to jen připomíná?) tam jde jasně vidět čeho se bojí. 

Tak vstávat, je čas něco dělat. Kde jsou lídři EU? Spí? Na co čekají pobaltské a severské státy že tam může rus lítat? 

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Tom4 napsal:

Na flightradaru se přece nezobrazují vojenská letadla, teď když namátkou kouknu tak vidím tankovací, awacsy, a ta F35? Tak ano, ukážeme veřejně že se rusák nemá srát moc na západ, ale na co pořád čekají co se týká vykopání rusa ze západu zpět? Abramovič převedl včera Chelsea na "svěřensky fond" (koho mi to jen připomíná?) tam jde jasně vidět čeho se bojí. 

To záleží na tom, jak má daný stroj naladěný ADS-B odpovídač ... pokud nebude chtít být na FR24 vidět, tak nebude ...

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

Zabavování jachet a majetku oligarchů na sankčním seznamu má začít.

USA a jejich partneři ve společném prohlášení v sobotu uvedli, že vytvoří transatlantickou pracovní skupinu, která bude lovit a zmrazovat aktiva sankcionovaných jednotlivců a společností v rámci jejich jurisdikcí.

"Půjdeme po jejich jachtách, jejich luxusních apartmánech, jejich penězích a jejich schopnosti posílat své děti na luxusní vysoké školy na Západě," řekl o novém zásahu vysoký představitel Bidenovy administrativy. 

https://www.foxbusiness.com/politics/biden-administration-us-allies-russian-yachts-mansions

Upraveno uživatelem neuromancer
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, tombas napsal:

Můžeme trochu pomoct, ale bacha! Za účast na DDOS útocích u nás hrozí i stíhání.

Sejmi Rusa jednoduše. České i zahraniční stránky automaticky útočí na ruské weby - Lupa.cz

Spustil jsem ten polský odkaz, ale mé archivní PC to moc nedává :( 

Odkaz ke komentáři

Posílám, co jsem dostal: @

“Systém SWIFT říká, že po právním rozhodnutí USA a EU zablokuje některé ruské banky.

Zároveň připomínáme, že na banky, jejichž prostřednictvím dochází k vyrovnání s Ruskem za plyn a ropu, se omezení nevztahují.”

Odkaz ke komentáři

Ruský plyn a ropa nám chutná. Jsme pokrytci. 
Navrhuji si zjistit, jaký kdo odebírá plyn a benzin a to bojkotovat. To má smysl. To na neodběru Rus pocítí. To je alespoň aktivní boj.  Kluci, fakt to omezením přístupu do sekce ruské hodinky nevytrhneme. Navíc tento pro forma akt neomezuje vás tady diskutující. Omezení jste jen uvalili na přispěvatele a čtenáře sekce o ruských hodinkách. Proto mi to vadí. Vás se to netýká. To není ani formální boj proti okupaci. Navrhuji tedy vypnout vše. Ať se to dotýká všech stejně. A nechat otevřené pouze toto vlákno. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...