odjinud Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tak panove, zase ze sebe takove blbce delat nemusite... :-) dan ze zisku nebo prijmu, to uz jste nekdy slyseli, ne? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tohle opravdu do humoru nepatří..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Evidentne zde chybi vyrazna milonarska (miliardarska) dan, kdyz ma penize na toto a naopak jsou zde lidi, co kazdy mesic sotva vyjdou. Ale to skutecne neni do vlakna Humor.Měli se líp učit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Na tyhle posty by to chtělo speciální vlákno. Podobně jako když nedávno někdo psal ze bohatý lidi jsou inteligentnější a hezčí. Ale vlastně to vlákno už tu je .... jmenuje se žumpa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tak panove, zase ze sebe takove blbce delat nemusite... :-) dan ze zisku nebo prijmu, to uz jste nekdy slyseli, ne? :-))slyšeli a všichni ji platíme. Dle tebe by bylo správné platit např. ze 100 tisíc 5% a za 10 milionů 20% daň ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Pánové, prosím, ukončete tuto debatu ve vlákně HUMOR. Jinak budu preventivně rozdávat ovoce. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 A můžeš si taky jeden kousek nabídnout a projevit tak trochu sebereflexe. To není vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ..... and the winner is .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 A můžeš si taky jeden kousek nabídnout a projevit tak trochu sebereflexe. To není vtip. Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tenhle banán jsem nějak nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tenhle banán jsem nějak nepochopil...Je to snadné... co je a není humor rozhoduje majitel - moderátor.Tečka. Co se nehodí, to se zamkne, promaže odemkne, pak zase zamkne aby se na diskuzním fóru moc nediskutovalo... divné .... škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Všichni přemýšlí, jestli něco napsat, nebo ne.. Ale pravidla praví: "moderátor má vždycky pravdu, takže nepopichujte atd. atd."Je třeba to přijmout, prostě to tady není demokracie- nic ve zlém.Mě to osobně mnohdy učí pokoře, pokoře ne pro radost, ale stále bez područí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 tak už 2 přede mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Já nepopichuju, akorát jsem si to několikrát prohlížel, ale stejně jsem nepochopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Občasné diskusi i v tomto vlákně se podle mě vyhnout nelze. Není humor jako humor a vkus každého soudruha je jiný. To, co jednoho pobaví, snadno může druhého popudit. Diskuse kultivuje, je-li kultivovaná. Neexistující diskuse nikoho kultivovat nemůže. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Bert a.k.a. majitel = no problém, jsem rad ze forum vlastní někdo kdo má blízko k hodinkam i ostatním věcem *palec up*Bert a.k.a. moderátor = od začátku hrozná kombinace, horšího moda nepamatuju.Jen muj názor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ... a jsem v Žumpě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ... a jsem v Žumpě....se tam uvidíme, mám bílé tričko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 bilý tričko v žumpě? to těžko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jsem jediný komu zabanování závistivého kokota geometra vadí? P.S. Omlouvám se za slovník majitele fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se