Bert Odesláno 26. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Kladenský soud uložil dvěma obžalovaným tresty vězení za nenávistné výroky o Ukrajincích v nahrávce na sociálních sítích. Tomáše Čermáka odsoudil k šesti měsícům odnětí svobody, Patrika Tušla k deseti měsícům.... Jo, tohle je třeba první krok k tomu, aby se deprivanti trochu probrali a uvědomili si, že nelze plácat páté přes deváté. IMHO to platí i pro pár lidí na tomto fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 ¨ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 KDP po russku - tady máš štangli salámu a týden máš co žrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Před hodinou, VS napsal: ¨ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten vlevo mi připomíná Guláše z Chlapci a chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Už dost dlouhou dobu si připadám, že kamkoli přijdu, někdo mě chce prachsprostě vojebat... no a dnes vedle mě na dětské hřiště přisedne cikánská rodina a já půl hodiny poslouchám jak plánují vojebat někoho oni, samozřejmě včetně státu Nechal jsem to být a pouze upozornil paní, že u kolotoče kde se točí asi pět dětí včetně mé dcery hulit nebude. Prý, aby jste se neposral a já v klidu běž do hajzlu. S mým velkým překvapením odešla a pak i zbytek státem rozcapený tlustý familie... já tohle prostě nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Taky si často připadám jako mimozemšťan na návštěvě cizí planety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Vlasto, taková šance, aby si tvý potomstvo zvykalo už od písečku na kulturní, sociální i populačně genetickou diverzitu... a ty ji spláchneš do hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 2 hodinami, martar napsal: Vlasto, taková šance, aby si tvý potomstvo zvykalo už od písečku na kulturní, sociální i populačně genetickou diverzitu... a ty ji spláchneš do hajzlu Ty si wůl , tohle přesně mě napadlo taky, ale nedokázal jsem to zformulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 @AfricanProste jsi byl kulturne obohacen proti sve vuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 6 hodinami, martar napsal: Vlasto, taková šance, aby si tvý potomstvo zvykalo už od písečku na kulturní, sociální i populačně genetickou diverzitu... a ty ji spláchneš do hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 zkurvysyn at his best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 13 minutami, tedwine napsal: zkurvysyn at his best To je kunda. Ale sa snazi, snazi, novy svetovy poriadok...uz by reformoval OSN. Zapad je ultimatne zlo ... dufam, ze nemci a makaroni dobre pocuvali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Tak po projevu toho trpaslíka jsem poslal další love na krmení pro Tomáška a kamarády. „Dlouhou nesvobodu už by mé srdce nevydrželo. Takto se rozletím, zase do polí a luk, strání a k rybníkům, na hory i v nížiny. Budu zase nespoutaná, a ten klid a mír.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 V 26. 10. 2022 v 17:45, VS napsal: ¨ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A kde maj lahev vodky? To je jak z toho serialu Cernobyl, kdy ti rasove fasovali vodku a salam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Ok nerozumím a to přes to, že jsem četl komentáře na Novinkách, které mi do toho měli vnést "jasno" "Hodná holka" Hanička, dva ošetřující lékaři, rybář Jakub Vágner a Ivana Trump plus řada dalších zjevných omylů ? Co dostal Milda do kapačky? On a celá jeho partička, tedy hlavně Mlynář a Nejedlý, který se nyní stáhl, jsou špína co nemá obdoby. Milda by měl dostat statného ošetřovatele a středně velký pokoj s klikou jen zvenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Jakkoli je to krutě vtipné, pozadí je politické, a tudíž nikoli do humoru, ale sem: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-hleda-se-ferdinand-vanek-demonstranti-se-nachytali-na-vtip-s-havlem-217929#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Je zkrátka vidět ta paralela mezi Vrábelovci a tehdejšími cenzory Rudého Práva. Za mne palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Po nocnim zasahu dronu poskozena ruska aktualni vlajkova lod cernomorske flotily (po krizniku Moskva).. a to fregata Makarov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 před 3 hodinami, Bert napsal: Jakkoli je to krutě vtipné, pozadí je politické, a tudíž nikoli do humoru, ale sem: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-hleda-se-ferdinand-vanek-demonstranti-se-nachytali-na-vtip-s-havlem-217929#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Je zkrátka vidět ta paralela mezi Vrábelovci a tehdejšími cenzory Rudého Práva. Za mne palec nahoru! Jj, to se tomu učitelskýmu krutopřísně povedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 před 8 hodinami, Bert napsal: Jakkoli je to krutě vtipné, pozadí je politické, a tudíž nikoli do humoru, ale sem: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-hleda-se-ferdinand-vanek-demonstranti-se-nachytali-na-vtip-s-havlem-217929#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Je zkrátka vidět ta paralela mezi Vrábelovci a tehdejšími cenzory Rudého Práva. Za mne palec nahoru! Ano ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Tak na jednu stranu ministr vnitra "vykulena čivava" Rakušan rozhorcene narizuje vysetrovani maluvky v tramvaji, kde kdosi za covidu namaloval jakehosi ministra na sibenici, a na druhou stranu vesi na vnitro toto: https://www.lidovky.cz/domov/vnitro-vlajky-cr-ukrajina-podobizna-putin-vak-na-mrtvoly.A221028_181001_ln_domov_lros Cert vem Putina, ale co kdybych ja takhle vyvesil Zelenskeho? Neposlal by na me nahodou sve fizle? Ptam se v kontextu propirane "svobody" projevu. Plivat na rusaky je zrejme ted legalni a zadane, jako bylo sveho casu plivat na zidy; plivat na ukrajince je zrejme nelegalni. Fajn, nicmene tohle rikani, komu mam "fandit", me jaksi z principu se*e.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se