spaja Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Posílat tam zbraně a sedět v teple a pronášet z gauče plamenná hesla umí každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Tohle je jako memento v Londýně v Imperial War Museum ! Ustoupit zlu, znamená prohrát ... drtivá většina Britů se za to dodnes stydí. Proč tam teda nevlítnou a nenapraví si pověst? Nikomu se nechce, mají máslo na hlavě, stačí poslat zbraně a plácat se po zádech jací jsme borci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 před 6 hodinami, spaja napsal: To co jsem napsal mám přímo od ukrajince. Vy všichni hrdinové klávesnic z tepla a bezpečí domova se upřímně zamyslete, jestli byste poslali své syny na frontu za své zkorumpované politiky. Ani jeden z vás ve válce nebyl a zdrhali byste jen by se za vámi prášilo. A zase to Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Nekažme si první pracovní den v novém roce. Bert a admini to vyřeší za nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 @spajamám pro Tebe tip na dnešní ráno, pusť si novoroční projev toho obrkokota Putlera a vyhoň si ho, třeba se Ti uleví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Přesně tak gentlemani, prostě svět není černobílý a ani názor není vždy jen jeden správný. Dal jsem Vám jen informaci, jak to může vidět člověk, kterého se to přímo týká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 @spaja Když zapojíš všechny aktivní šedé buňky mozkové, určitě přijdeš na jeden rozdíĺ mezi velkým nukleárním Ruskem a malou nenukleární Jugoslávií nebo Irákem. A ten rozdíl je důvodem, proč tam Britové nebo Amíci nebo NATO "nevlítne" a místo toho jen opatrně balancují na hraně WW3 a materiálně podporují zuřivě se bránící napadený menší stát. Co se týče ochoty jít tam bojovat, za sebe musím říct: zaplaťpámbu za Ukrajinu jako nárazníkové pásmo, zaplaťpámbu za Ukrajince schopné se brànit. Že ne všichni Ukrajinci jsou ochotní jít na frontu a riskovat život je normální, populace se neskládá jen z hrdinů. U nás by to bylo velmi pravděpodobně ještě horší. Důležité je, co ukrajinská vláda a pravidelná i mobilizovaná armáda za těch deset měsíců reálně dokázaly. Kvůli tomu budu rád připlácet za energie a podporovat politiku pomoci. Protože jednak je to možnost, jak v pŕípadě poražení Ruska zrušit na dlouho ruské velmocenské choutky, jednak bych sám do toho mlýnku na maso šel velmi, velmi nerad. A o tom, že ruská územní nenažranost nezná hranic, minimálně v prostoru bývalého vlivu CCCP, a tedy i nás, dneska už nepochybuju. Neber to prosím jako diskusi, nebudu v tom pokračovat. Jen jsem chtěl zkusit podráždit pár tvých neuronů. Prý se to má furt zkoušet, pro případ, že by se nejednalo o klinickou záležitost, ale jen o vliv společenského prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Já jen doufám, že si tady z nás @spaja jen dělá takovou novoroční legraci, že se snaží místní osazenstvo držet pouze ve střehu. To si přece alespoň průměrně inteligentní člověk nemůže myslet, že je správné nechat jen tak rusáky zabíjet ukrajince a anektovat co se jim zlíbí ... a ještě s nimi jako stát "výhodně" obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Tohle je fakt peklo. Spaja si holt bude muset najít jinou diskuzní platformu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Spajo, pouze několik postřehů od boku. Nalož s nimi dle svého uvážení: Otevřenost k pluralitě názorů je na tomto fóru, dle mé zkušenosti, výrazně nad internetovým průměrem a mnohdy také vyšší než mezi kamarády u jednoho hospodského stolu. Jiným příběhem je situace, kdy se někdo snaží, poměrně sugestivně, obhájit naprosto oponentní názor, než je kolektivní úzus ve zdejší komunitě. Fakticky nevidím smysl s Tebou diskutovat, nebo polemizovat, protože se zde dopouštíš několika argumentačních klamů (např. dovolávání se anonymní autority, nebo falešné dilema) a celkově nemám dojem, že se snažíš komunikovat, spíše útočit. Počítám, že ve Tvé sociální bublině to asi stačí, ale někdy a někde s tím narazíš. V některých Tvých příspěvcích poměrně otevřeně útočíš na ostatní diskutující a jejich negativní reakce na Tvoje posty. Zvážil bych, zda si uvědomuješ, jak působí Tvoje komunikace a jaký obrázek si o Tobě ostatní utváření, tj. nejde pouze o obsah, jaký vytváříš, ale také o formu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Když to, co se tu na posledních stránkách odehrálo, vezmu z lepší stránky: potěšilo mě, že na jednoho zmrda tu připadá spoustu slušných lidí a třeba @martar a @Sněhulák to popsali velmi dobře a věcně. Já bych se svou náturou reagoval spíš jako @vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Před hodinou, Bert napsal: Tohle je fakt peklo. Spaja si holt bude muset najít jinou diskuzní platformu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Cesta k nevsvobodě. Timothy Snyder. Tady tak nějak vysvětluje jak ty mechanismy oblbování různých sociálních bublin fungují. Stejně je divný, že i po únoru 2022 někdo pořád může obhajovat ruskej svět. To mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Prověřují se případy ve škole Danuše Nerudové. Závěr bude znám až po volbách Jako svou silnou stránku vnímám i to, že nemusím obhajovat svou minulost a plýtvat tím časem, který nám všem běží, uvedla minulý týden bývalá rektorka Mendelovy univerzity Danuše Nerudová. Spíš mi to připadá,jeko ne že hajný chytil pytláka,ale že hajný pytlačil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 před 8 hodinami, spaja napsal: Co tu ztrácíš čas? Vem pušku a jdi bojovat hrdino od monitoru. Proč nejdeš? Narozdil od tebe jsem na te Ukrajine za valecneho stavu loni byl, kdyz jsme tam jeli pro dceru kamaradky s detmi. Ne jen na hranicich, ale primo na Ukrajine. Na zadnem z mnoha checkpointu, ani mimo ne, kde jsme potkavali spoustu hlidkujicich ozbrojenych vojaku mi nepripadlo, ze by se nehodlali branit napadeni sveho statu a bylo jim jedno, jestli je zabere Rusko. Nikdo nechce jit bojovat, kdyz nutne nemusi, ale ti, kteri uz musi a jdou, si zaslouzi podporu zbytku demokratickeho sveta. A doufam, ze kdyby se valka rozsirila dal, za hranice nato, ktere jsou nasim vlastnim uzemim, ze pujdeme bojovat stejne statecne, jako Ukrajinci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-basta-dal-rozhovor-rusum-eu-je-neuspesna-kopie-sovetskeho-svazu-40418837 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Hodit to Baštovi může někdo jen z recese nebo demence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Nebo podle volební kalkulačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Bašta mi připomněl jeden legendární článek o profesionálním kandidatovi. Podle CV by člověk mohl říct - ok, ten chlap má zajímavý zkušenosti, signatář charty, disident, vědec, velvyslanec, vedl iniciativu proti hospodářské korupci...a on je to přitom takovej blb. Paralela s mojí zkušeností z korporátu je neskutečná.https://web.archive.org/web/20211206212225/http://www.zivotvkorporaci.com/index.php?id=2013-03-28-o-profesionalni-kandidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se