martar Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Chronomag nechronomag, důležitý je, zda ten majitel dvaceti Orlíků dokáže po případném zvolení odvolat vládu a ukončit válku na Ukrajině! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 4 minutami, Bert napsal: Borci, už mám slíbený JEDEN podpis na kandidátní listině Jo, a je to člen Chronomagu. Však to vyskúšaj. Aspoň sa budem môcť vyťahovať, že si tykám s českým prezidentom. Protikandidátov nejak zabanuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Podepíšu ti to taky, ale musíš si ode mě koupit moje Orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Prezidentovi je zvykem hodinky darovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Bude volební gulášek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 1 minutou, JR_2010 napsal: Prezidentovi je zvykem hodinky darovat... Potřebuju cash, sousedi prodávaj barák. A v posledních letech jsem si tak nějak vůbec zvyknul, že se prasedint stará hlavně o chudý lidi a jejich dobro. A ten domeček by mi fakt udělal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Bert for prezident. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Dvacatery Orlíky nestačí. Ideální českej prezident by měl zároveň mít prokazatelný manažerský schopnosti, měl by mít za sebou úspěšnou zkušenost s vedením nějaký komunity a vůbec nejlepší by bylo, kdyby v duchu havlovských tradic aspoň chvíli seděl, klidně by stačila i vazba. A to mi řekněte, kde někoho takovýho objevit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Tos shrnul.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Já to Bertovi také podepíšu. Už se těším do ČNB…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Před hodinou, martar napsal: Dvacatery Orlíky nestačí. Ideální českej prezident by měl zároveň mít prokazatelný manažerský schopnosti, měl by mít za sebou úspěšnou zkušenost s vedením nějaký komunity a vůbec nejlepší by bylo, kdyby v duchu havlovských tradic aspoň chvíli seděl, klidně by stačila i vazba. A to mi řekněte, kde někoho takovýho objevit! Pokud stačí vazba, pak ano. A nedělám si srandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Väzba sem, väzba tam, čo ste zostali ticho? Tak podpíšete, či nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 samozrejme podpíšem! bude mu to síce prd platné...ale podpíšem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Letošní volba prezidenta bude asi má nejtěžší. Vím koho volit chci a budu a vím koho jistě volit nebudu. Ale z těch lidí kolem mně, mimo moji sociální bublinu mám trochu obavy. Jako by nevěděli co je koblihář zač. Obavu mám z toho, že se mi vnučka v případě, že se něco posere a el prezidente tam zůstane dvě funkční období, za deset a to ji bude již patnáct a kousek zeptá! Dědo co jste to před těmi deseti lety dělali? To byla strašná chyba, jak teď ty delegace a prezidenti z jiných zemí jezdí na to Čapí hnízdo, místo na Pražský Hrad!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 V patnácti? Hmm, to bude hodně uvědomělá. Mít vnučku, asi bych si přál, aby měla v patnácti jiný starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Koblihar imho nevyhraje. Ani jeho snaha neznemoznit se v televiznich debatach tim, ze pujde jen do jedny ze tri, mu nepomuze. Neverim, ze vyhraje v prvnim kole. Naopak verim, ze ve druhem kole to vetsina radeji hodi "komukoliv", jen ne tomu gaunerovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 No, doufejme. Bohužel je třeba mít na paměti, že bude volit stejná masa lidí, která 2x zvolila Emana a z níž více než čtvrtina podporuje dlouhodobě Bábu, resp. ANO. Ta čtvrtina to tam hodí automaticky. Teď jde jen o to, kolik dalších lidí mu to dá taky - z nasranosti, kvůli vizi štědrého státu, a kdovíproč ještě... Pavel a Nerudová mají jeden vážný hendikep - mají podporu aktuálně vládnoucí koalice, za které se všechno zdražilo. Voličstvo má krátkou paměť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Ukrajinský parlament slavil výročí Bandery. Po protestu Polska příspěvek smazal - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Když se dívám na 3 hlavní kandidáty vtira se mi myšlenka, že na osvicené monarchii něco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 @Conrad I sebeosvícenější monarchii časem položí incest a degenerace, to platilo už od Egypta, přes Řím až po Habsburky a další - no a co pak s tou bandou dědičkých budižkničemů, postřílet jako v Rusku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se