African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 5 minutami, Gustaf napsal: Nehloda..... Je pravda, že občas je třeba zapomenout a koukat vpřed....je to takové spíš všechno osobní a ve mě to ještě chvilku hlodat bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Uf ten Babiš to je ale jájínek a píča ! Pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Zdá se to jen mě, že témata od začátku debaty jsou více méně pro Babiše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 nerudová dnes lepší, než jindy. generál… nejpřesvědčivější dnes BOHUŽEL babiš… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 4 minutami, montemar napsal: nerudová dnes lepší, než jindy. generál… nejpřesvědčivější dnes BOHUŽEL babiš… Opravdu ? Koukáš na TV Nova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Ten kňučící makak už zase ladí do sopránu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 10 minutami, moco napsal: Zdá se to jen mě, že témata od začátku debaty jsou více méně pro Babiše? Nova kurevsky probabishovska… nerudová ok, drží se celkem, pavel bohužel nema koule na krysu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Nej asi Bába,Danuše aspoň po něm jde a Pavel připosranej na vojáčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 V čem je Bureš nej? Ve slibování? To zase jo....no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 A proč čumíte třeba na Novu? Zkuste mi to někdo vysvětlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Protoze jedina debata, kde byly vsichni tri... ...a prezident se musi vyrovnat s jakymkoliv prostředím... i s Novou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 4 minutami, geometr napsal: A proč čumíte třeba na Novu? Zkuste mi to někdo vysvětlit. Páč na zahradě mě žádná debata neprobíhá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Sežral jsem u toho dva rohlíky s vysočinou:D Andreje nemusím ani vidět. Nerudová je asi v pohodě baba, ale nějak nemá šťávu. Netajím se tím, že od začátku chci volit Pavla. Jestli má nějakou minulost - jakože pošramocenou nevím, ale on nikdo není svatý a důležitá je přitomnost. A on mi přijde takový klidný, rozhodný a vlastně mi dělá radost, že se zbytečně nedohaduje s Andrejem. Prostě si jede svoji linku. Role našeho prezidenta je stejně převážně reprezentativní a prostě mi tam sedí. Jo a jak už se zde taky řešilo. Za zlé mám všem médiím to, že tady ty debaty nejsou pro všechny kandidáty. Když ho pozvou a nepřijde, to je jiná. Ale ani je nepozvat, to se mi nelíbí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 A to vás bude ovlivňovat v rozhodování? Řešíte to teď, na poslední chvíli? Teď zkoumáte, co je to za lidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 4 minutami, petr_cha napsal: Protoze jedina debata, kde byly vsichni tri... ...a prezident se musi vyrovnat s jakymkoliv prostředím... i s Novou Ještě, že to nebylo z Brněnského studia :D:D:D (Jestli teda nějaké mají :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Ježíšku, strašně moc si přeju, aby Babiš nevyhrál volby. Jako teď to vypadá docela ložený pro Pavla, ale já mám furt PTSD z tý poslední Zemanový výhry, kdy jsem tomu taky do poslední chvíle nevěřil. Bože, jak já toho uřvanýho estébáckýho zmrda nenávidím. Jdu si dolít pivo. Konec výkřiku do tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 No, Bába z toho asi vytezil svoje maximum. Neznat ho, tak mu zatleskam. Nerudova nejslabsi. Pavel to nezkazil, ale ani moc neziskal, nechtel zrejme riskovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 11 minutami, geometr napsal: A to vás bude ovlivňovat v rozhodování? Řešíte to teď, na poslední chvíli? Teď zkoumáte, co je to za lidi? Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 7 hodinami, vwtyp11 napsal: Levá alternativa To byla bezvýznamná epizoda bez hlubšího významu, do které se trockista Bondy nechal v euforických dobách uvrtat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Mně se Nerudová líbila. Už před půl rokem jsem si ustanovil plán. V prvním kole Nerudová,v druhém kdokoli,jehož příjmení nezačíná na B. Na plánu nic měnit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se