Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Borci, prosím, nerezignujte. Vítězství AB by této republice opravdu moc uškodilo. Raději apelujte na své přátele a známé, ať i v druhém kole jdou k volbám. No, a o kom si myslím, že by mu to měli hodit je snad jasné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Bert napsal:

Borci, prosím, nerezignujte. Vítězství AB by této republice opravdu moc uškodilo. Raději apelujte na své přátele a známé, ať i v druhém kole jdou k volbám. No, a o kom si myslím, že by mu to měli hodit je snad jasné.

To dělám, seč mi síly stačí....

Odkaz ke komentáři

Ajaj: To je dobre. Ja po sichte mam jen 35 minut na to, abych se MHD dostal na nadrazi na vlak. 

par-pa: jedu v patek rovnou ze sichty. 1535. Delam do 1500. Kdybych mel auto, asi bych odvolil, sednul do auta a nechal ho dole. Nicmene pozjistuju, jak je to s tim volicskym prukazem, diky za nasmerovani. 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Gustaf napsal:

Je mi z celé té situace nějak ouvej. Zamrdanej stbák rozjíždí hnojomety a zastrašování lidí válkou. Tohle bude náročných 14 dní. Určité přetáhne Bastovo voliče a některé, co teď nebyli. Bojím se, aby hlasy od demokratických kandidátů stačily. Nevím, co bych dělal, kdyby to Bureš vyhrál....

"Nevim co bych dělal"..

Tvl to jsou trašný kecy..

Můžeš prodat řadovku a emigrovat. 

Odkaz ke komentáři

Chlapí mám dvě prosby, tedy na vás co znám, a že je vás za ty roky fakt hodně!

1. nevzdávejte druhé kolo, fakt ne, bude to těsný a agitujte a vysvětlujte i když je to těžký a připadáte si jako blbci
  2. nevkládejte sem příspěvky, když máte v žíle, protože si druhý den připadáte jako kokoti sami před sebou a jako kokoti vypadáte v očích lidí hned prvou vteřinu, co si to tady přečtou 🙂

Děkuji

Odkaz ke komentáři

včera jsem si pustil matrix ab od klusáka. je fakt, že se vyvinul. k ještě horšímu. nevěřím mu ani že se jmenuje andrej

lidi, nenechte svoje životy ovládat jedním člověkem. vždyť on má prsty skoro ve všem. od umělýho oplodnění přes párek s rohlíkem po smuteční kytku na hrob.. 

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, CEGY napsal:

"Nevim co bych dělal"..

Tvl to jsou trašný kecy..

Můžeš prodat řadovku a emigrovat. 

Tyvle, to je zase názor.... nebo se taky můžu zabít, ne? 

Jde spíše o to, že bych se s tím kurevsky těžce srovnával, jaký jsme národ dementu, když si do čela státu dokážeme zvolit tuhle zrůdu. 

10let to tady rozmrdaval, za celou tu dobu je jeho volební základna stále v prdeli, páč na ně kadil a ty lidi jsou jsou schopny za koblihu mu to hodit znova.

Odkaz ke komentáři

Gaussova křivka je neúprosná Gusto - a bez ohledu na režim a bohatství bude ve společnosti tahle třetina "permanentně nespokojených" (hádej co znamená ANO?), kteří budou naivně věřit že jejich neschopnost a frustraci ochotně vyřeší strana a starostlivý vůdce, co všem přikáže "tuná scať a tuná ruky umývať!" - i kdyby to měla být další špína jako Hitler, Putler, Orbán, Ficko a nebo tuhle Koblihář. A na nás ostatních "spokojených" je jestli se kvůli lyžovačce, grilovačce a nebo jiné víkendové akci (viz výše) vychvajdneme na volby a z oné rudohnědé třetiny (už teď při 65% to bylo o fous) se "překvapivě" nestane nadpoloviční většina :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Xenomorfus napsal:

Druhe kolo se mi kryje s Legiomarsem, tak to budete muset zvladnout tentokrat beze mne...

Tohle naprosto nepobírám. Sice vůbec nevím, co je to Legiomars, ale pokud se u toho nešukaj nezletilý, koksem sjetý modelky, pak by ses na to měl Xenomorfe vykašlat, a jít volit. 

Odkaz ke komentáři

16. 1. 2023 10 000,00 CZK 0 / 0 / 0 Dušan Vlček
Příchozí platba
Jsem OSVČ možná kapka ve va ším podnikaní ale rači bych chtěl volit clověka který dokaže reprezentovat nás v České Republice.

Nevím jestli je to do Humoru viz text a nebo sem co se týče obsahu... volím žumpu :)  Hlava mi to každopádně nebere..to musí být úplnej kretén, když místo toho aby koupil něco pěknýho dětem, pošle nesmyslnou desítku kokotovi co to vůbec nepotřebuje.

zdroj: https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-8794230217

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...