Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Viz. lékař zadržováný v Koreji, vše vysvětleno. Letuška tlustá, prdel prej jak zeměkouli že se nevešla ani do uličky a tak se o každého otírala a to bohužel i o úplně střízlivého pana doktora který asi prodělal infarkt když ho obvinili🤣🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, exell napsal:

Bereš si to osobně. Mluvím teď obecně, když sleduju debatu ve veřejném prostoru, která nepřipouští jakoukoliv kritiku této vlády, mám z toho tento pocit. Tebe se týkala jen část, kde tvrdíš, že alternativa je ještě horší. Já si to nemyslím, ale pro úplnost, Babiše bych taky nevolil.

Proč si myslíš, že debata ve veřejném prostoru nepřipouští jakoukoli kritiku této vlády, pomineme-li konkrétně kritiku většiny předřečníků, tak je myslím zrovna tato vláda kritizována nadstandardně.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k diskuzi kolem daní a "popularitě" Fialovy vlády poruším jedno ze svých pravidel. Já sem skoro nikdy nedávám odkazy na DF články, ale tady udělám výjimku. https://dfens-cz.com/pry-se-musi-zvysit-dane-fakt/  Ano, riskuju nálepkování za dezoláta (za kterého se nepovažuju). Jednotlivé vlády se shodně chovají velice podobně, kdy jednají proti zájmu svých občanů. A slovo hospodaření pro ně nemá význam. Zcela bezohledně přivedou vniveč vše co ukořistí. Napříč celým politickým spektrem. Já za svého úhlavního nepřítele považuji stát. Problém je, že nevím, kdo stát je? Je to zřízení? Jsou to úředníci vykonávající moc? Je to kus papíru, či datovka? Je to víra v menší zlo? Ať už je to cokoliv, cítím, že mne to chce beze zbytku vlastnit. Můj celý život, můj dům, moji budoucnost. A začínám bejt nasranej. Čím dál nasranější. 

Odkaz ke komentáři

@JR_2010 Vnímám, že média konfrontují tuto vládu daleko méně s jejími neúspěchy a porušováním předvolebních slibů, než tomu bylo u vlády předchozí. A jakoukoliv kritiku vládního kurzu onálepkují "dezoláty, proruskými přisluhovači, chcimíry atp." - viz 168 hodin, například. Spousta lidí má problém to vidět, protože tuto vládu volili a mají tendenci držet onu pro mě alibistickou notu, že je lepší, než kdyby nám tady vládl Babiš. Výsledky jsou ale katastrofální.

Upraveno uživatelem exell
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Americkej napsal:

Já sem skoro nikdy nedávám odkazy na DF články, ale tady udělám výjimku. https://dfens-cz.com/pry-se-musi-zvysit-dane-fakt/  Ano, riskuju nálepkování za dezoláta (za kterého se nepovažuju).

Na DF psal i @Wanderer, jen připomínám, kdyby si to médium chtěl někdo hned škatulkovat.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, exell napsal:

@JR_2010 Vnímám, že média konfrontují tuto vládu daleko méně s jejími neúspěchy a porušováním předvolebních slibů, než tomu bylo u vlády předchozí. A jakoukoliv kritiku vládního kurzu onálepkují "dezoláty, proruskými přisluhovači, chcimíry atp." - viz 168 hodin, například. Spousta lidí má problém to vidět, protože tuto vládu volili a mají tendenci držet onu pro mě alibistickou notu, že je lepší, než kdyby nám tady vládl Babiš. Výsledky jsou ale katastrofální.

Ono se to opakuje  zatím co mantra těch minulých bylo za vše mohou komunisté,tak tahle squadra má motto za vše může Babiš 

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k diskuzi kolem daní a "popularitě" Fialovy vlády poruším jedno ze svých pravidel. Já sem skoro nikdy nedávám odkazy na DF články, ale tady udělám výjimku. https://dfens-cz.com/pry-se-musi-zvysit-dane-fakt/  Ano, riskuju nálepkování za dezoláta (za kterého se nepovažuju). Jednotlivé vlády se shodně chovají velice podobně, kdy jednají proti zájmu svých občanů. A slovo hospodaření pro ně nemá význam. Zcela bezohledně přivedou vniveč vše co ukořistí. Napříč celým politickým spektrem. Já za svého úhlavního nepřítele považuji stát. Problém je, že nevím, kdo stát je? Je to zřízení? Jsou to úředníci vykonávající moc? Je to kus papíru, či datovka? Je to víra v menší zlo? Ať už je to cokoliv, cítím, že mne to chce beze zbytku vlastnit. Můj celý život, můj dům, moji budoucnost. A začínám bejt nasranej. Čím dál nasranější. 

Stát je organizované násilí, jak nás učili.

Mě se líbí, jak to mají Američani - stát je vláda. Ta nás úkoluje, zdaňuje atd.

Stát je obvykle anonym, za kterým si třeba levičáci představují ty ostatní. Aby jim přispěli na život, například

Napsáno mobilem
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, exell napsal:

Možná je to tím, že ti, kteří teď tvoří vládu, hrajou spíš takový loutkový divadlo, ti předchozí to víc pojímali jako estrádu, a nemyslím to nijak pejorativně, spíš jako metaforu. Podle mne je vláda (jakákoli) i dost přeceňována, je třeba si uvědomit, že ta exekutiva je vlastně v rukou řady úředníků a to se bavíme o tisících, až desítkách tisíc lidí, a ti když nechtějí, tak může být v čele "státu" pánbůh a udělá s tím hovno. 

Odkaz ke komentáři

No... vláda má pravomoc navrhovat zákony, ty se reálně píší na ministerstvech, takže mají nejsilnější pozici měnit věci k lepšímu. Stejně tak mají možnost redukovat stavy úředníků (těch, jejichž náplň práce tvoří šikanování obyvatel formalistickým výkladem zákona a byrokracií v pravém slova smyslu - budováním úřadu). Dále by se ministři měli sakra snažit, aby prosazovali naše zájmy na Radě Evropské unie, jinak z ní vylezou takové nesmysly v podobě návrhů směrnic a nařízení (které Evropský parlament kvůli demokratickému deficitu vždy schválí), že se z nás (myšleno států) doopravdy stávají jen formalističí vykonavatelé unijních nesmyslů. Takže bych z vlády neschopné těleso nedělal.

Upraveno uživatelem exell
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Americkej napsal:

Pricip, kdy nikdo nenese reálnou zodpovědnost za své jednání mne děsí. Přestože mám rád sitcom Yes minister a sira Humphreye především, ta beznaděj je hrozná. Ale že nikdo z vlády ničemu nemůže zabránit, s tím nesouhlasím.

Souhlasim s Tebou. Jenze to by ve vlade musel byt bud nekdo opravdu schopny posouvat tuhle republiku opravdu kupredu, delat a "prodat" nepopularni opatreni. Nebo aspon nekdo ochotny to udelat za cenu svoji politicke smrti v dalsich volbach. I to druhe by mi konvenovalo, i kdyz ideal je to prvni. Problem s tim prvnim je, ze dokud do politiky bude chodit druha liga a horsi, tak se schopnych vizionaru a manazeru nedockame...

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, African napsal:

Viz. lékař zadržováný v Koreji, vše vysvětleno. Letuška tlustá, prdel prej jak zeměkouli že se nevešla ani do uličky a tak se o každého otírala a to bohužel i o úplně střízlivého pana doktora který asi prodělal infarkt když ho obvinili🤣🤣

Jsme národ vtipálků, diskuze k tomuto článku se tak trochu zvrtla :

144779371_Vletadle.jpg.2b3068e85e6010aa159a070684e31377.jpg

1235391336_Letadlo11.jpg.453c791ae99bb275ceb84c54af49819e.jpg

1784339904_Vletadle1.jpg.56ef11be1e2babc010d20deda8159ca7.jpg

792306016_Vletadle2.jpg.a77fbbc84384c04506bb8a6383050fb2.jpg

Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, JR_2010 napsal:

Politik má reálnou odpovědnost, politickou a zodpovídá se voličům, kteří mu to u voleb spočítají, jinak to prostě fungovat nemůže, jakou jinou, reálnou odpovědnost by měl mít?

A pokud tě nalákal  na zvolení tvrzením ,že rozdáva karty na kanastu a po zvolení začne hrát žolíly nezbývá než to do dalších voleb vydržet a po nich se situace opakuje 

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, JR_2010 napsal:

Politik má reálnou odpovědnost, politickou a zodpovídá se voličům, kteří mu to u voleb spočítají, jinak to prostě fungovat nemůže, jakou jinou, reálnou odpovědnost by měl mít?

Absolutní, upřímně doufám, že až se všem těm sympaťákům podaří uvrhnout Evropu zpátky do středověku, tak zdechnou nějakým úžasným středověkým způsobem. :) 

I kdybysme např. tomu slovenskýmu dobytkovi sebrali celej holding, ani smykem to nepokreje škody co napáchal. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...