kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Já jsem hlavně rád a pevně v to věřím, že "znepřátelené" strany mají válečný tomahavk hluboko zakopán a "sedí " spolu u poradního ohně a kouří dýmku míru :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Navrhuji, aby po sloníku bylo zde i tabu téma koník... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 ještě k tomu Kellnerovic koníkovi- jestli on nechce skoupit konkurenci všechny koně, aby bylo zlato z parkuru doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Já se naopak pokusím Berta zastat. Dle mého názoru by hlasatelé třídní nenávisti měli dostávat výrazně delěí banány, či rovnou mazat profily. Je to na delší diskuzi, ale jako pravicový konzervativec k tomu (proti levicovým frustrátům) svou argumentaci mám. Geometr ale žádnou třídní nenávist nešířil, ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Já se naopak pokusím Berta zastat. Dle mého názoru by hlasatelé třídní nenávisti měli dostávat výrazně delěí banány, či rovnou mazat profily. Je to na delší diskuzi, ale jako pravicový konzervativec k tomu (proti levicovým frustrátům) svou argumentaci mám. ano, pěkně zostra mečem plamenným do geometra, vynadejme mu do levicových frustrátů, vystavme ho na pranýři a zabanujme ho na čtyři pokolení dopředu... proč? protože jsme nepochopili jak to myslel, a já byl bohužel první, kdo na to reagoval, geometr to vysvětlil a na místě je omluva takže promiň geometře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 (upraveno) Bylo tady už hodně příspěvků které byly na ban jako šité a nic.A za tohle trvalý ban to mi tedy hlava nebere. Upraveno 23. listopadu 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Conrade, žádný trvalý ban. Pls, čti pozorně předchozí příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 ano, pěkně zostra mečem plamenným do geometra, vynadejme mu do levicových frustrátů, vystavme ho na pranýři a zabanujme ho na čtyři pokolení dopředu... proč? protože jsme nepochopili jak to myslel, a já byl bohužel první, kdo na to reagoval, geometr to vysvětlil a na místě je omluva takže promiň geometře Děkuji, toljo, ale nemáš se vůbec za co omlouvat, Tvoje reakce byla zcela adekvátní tomu vývoji v té kritické debatě a nijak urážlivá ani sprostá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Perfektní vlákno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Piča piča piča.... Zkouška mikrofonu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Funguje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Funguje uplne popici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Kokoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Láskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 A já se pak divím, jak tu někdo muže mít 12k, A oni si tu jen tak z nudy onanujou u mikrofonu :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 no tvl to je zas sebranka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 (upraveno) Sem nebo tam.. co to je to lg_bbq? Ja tem dnesnim zkratkam nerozumim.. :-o Hluboce se omlouvám celé LGBTQ komunitě za ta necitlivá slova ze své minulosti." Kevin Hart.. Upraveno 7. prosince 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Láskajefajnnééééé láskajefajn je fanj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se