Bert Odesláno 18. února Autor Nahlásit Odesláno 18. února Zavání to náboženstvím a politikou, takže raději sem. Vůbec nemám radost ze zdravotního stavu Jorge Bergoglia. Pokud tento velmi rozumný papež odejde, nevěřím, že se bude opakovat "zázrak", a že kardinálové zvolí někoho, kdo se bude (stejně jako on a Karol Wojtyla) snažit o reformu církve. Ale abych to trochu odlehčil, dávám k lepšímu historku z roku 2005. Jedeme takhle s jedním kamarádem autem, a posloucháme, kvůli právě probíhajícímu konkláve, radio Proglas. Vyslechneme si zprávy z Vatikánu a komentáře. Načež se ke mně tento vzdělaný člověk otočí, a pronese: " To bude dobrý, toho fašouna nikdo volit nebude" .... Pro neznalé: jak moc se mýlil. 1 1
John_Lenon Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Nebudu to komentovat, jen to sem prostě dám:
John_Lenon Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Tak se omlouvám, komentář mam, protože se me to osobně dotýká. Je to čůrák.
safi Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února V 18. 2. 2025 v 8:28, Bert napsal: Nový Zákon? Neznám. To je něco, co teď vyšlo ve Sbírce zákonů? Jaký to má číslo? Už je k tomu nějakej slušnej komentář? Rozšířit I já se synem máme radši Starý Zákon. Je tam více mrtvol. Jak ve Hře o Trůny.
instant Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února z blogu o zavedeni minovych poli pri ochrane statnej hranice CSR. Ludvík Hlavačka (* 1911 – † 2005), cez vojnu konfident gestapa, od r. 1949 náčelník krajského veliteľstva v Gottwaldove, pri výsluchoch zaviedol do praxe mučenie elektrickým prúdom a už ako náčelník Pohraničnej stráže zaviedol systém vysokonapäťových zátarás na hranici. V návrhu na zriadenie mínových polí spočítal, že na zabezpečenie najviac nepriateľom používaných úsekov hranice v dĺžke 183 kilometrov bude potrebných 16 000 črepinových mín POMZ-2 (vrátane 25 % zálohy) pri 15-metrovom nástražnom drôte. Finančné náklady na míny a drôt boli vyčíslené v sume 4 840 000 Kčs..
Prochy68 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Posledni dobou premyslim, kterej ze z vudcu svetovych mocnosti je vlastne vetsi hrozbou pro svet....
guzmic Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 8:41, Prochy68 napsal: Posledni dobou premyslim, kterej ze z vudcu svetovych mocnosti je vlastne vetsi hrozbou pro svet.... Rozšířit Mám to podobně, furt si říkám, že Trumpeta takový kkt není a hraje nějakou hru a Putler ostrouhne, ale zatím to teda moc nevypadá.
safi Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 8:27, petr_cha napsal: Dlouho nebyl turek.. Rozšířit Já jsem pro. Ideálně připojit k ČR. Akorát co se Slovenskem? Nejde nějak obejít? A nepřipojíme k tomu i nějaké to moře nebo Alpy, když už se Praotec Čech nechtěl dál trmácet s tou bandou remcajících spoluobčanů a zapíchl to na Řípu? Jinak souhlas, nemám pocit, že Trump bude dobrý prezidentem. Celý svět akorát rozdrbe.... A už nyní dává všem najevo, že je ok si brát silou to, na co nemám právo.
Harwey Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února a to je tam este len mesiac, neviem, alebo nechcem si predstavit coho je este schopny, a co bude za rok, dva
safi Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Buď to je vyjednávací taktika nebo se veřejnosti se říká něco jiného než se skutečně událo. Ale neříkejte mi, že v celém USA aparátu nejsou veteráni USA politiky, kterým je jasné, že pokud UA projde Rusku, tak bude mít USA dlouhodobý problém.
Maro Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Tak já jsem optimista, třeba za rok, dva budou oba mrtví... 1
ATOM Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 9:30, guzmic napsal: Mám to podobně, furt si říkám, že Trumpeta takový kkt není a hraje nějakou hru a Putler ostrouhne, ale zatím to teda moc nevypadá. Rozšířit Uz v roce 2022 rikal Josef Masin, ze tahke valka se na bitevnim poli vyhrat neda ani jednou z valcicich stran a vyresi se to pouze u jednaciho stolu. A je to tady. Nemyslim ze by byl Trupm kokot. Ale rekl bych, ze Zelenskemu urcite neveri. Ma duvod. Zelensky uz ho jednou pekne vypekl. To jeste v dobach viceprezidentovani Bidena. 1
JR_2010 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Asi bych se hned nehroutil, to že lidi dávají hlasy křiklounům a slibotechnám je fakt a moc s tím nenaděláme, to, že celej systém umožnil nabobtnat kapitálově určitejm skupinám a jedincům tak, že je valná část světa teď v jejich diktátu je daň za naši pohodlnost a vrací se nám to teď i s úrokama, ale ty velký a starý demokracie mají interní systémy nastaveny tak (zatím), aby dokázaly odolat určitejm excesům v případě, že se je pokusí někdo napadat i interně. Tak budeme věřit, že ty brzdy budou fungovat.
Hasňa Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 9:39, safi napsal: Buď to je vyjednávací taktika nebo se veřejnosti se říká něco jiného než se skutečně událo. Ale neříkejte mi, že v celém USA aparátu nejsou veteráni USA politiky, kterým je jasné, že pokud UA projde Rusku, tak bude mít USA dlouhodobý problém. Rozšířit Už tam nejsou, byl to krátký proces.
Hasňa Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 19. 2. 2025 v 9:52, JR_2010 napsal: Asi bych se hned nehroutil, to že lidi dávají hlasy křiklounům a slibotechnám je fakt a moc s tím nenaděláme, to, že celej systém umožnil nabobtnat kapitálově určitejm skupinám a jedincům tak, že je valná část světa teď v jejich diktátu je daň za naši pohodlnost a vrací se nám to teď i s úrokama, ale ty velký a starý demokracie mají interní systémy nastaveny tak (zatím), aby dokázaly odolat určitejm excesům v případě, že se je pokusí někdo napadat i interně. Tak budeme věřit, že ty brzdy budou fungovat. Rozšířit Amerika je v tomhle velice labilní kvůli absenci historických zkušeností Evropy 20. století.
petr_cha Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Ja bych rek, ze trumpeta na evropu prdi, slibil rychly reseni a to mit bude, pokud rusku splni vsechno, co si oni preji... a k tomu nepotrebuje, aby mu do toho nekdo moc kecal.. takhle jednoduche to bude..
Americkej Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) Silnější pes m.dá, co je na tom k nepochopení? Prezentuje nejsilnější světovou velmoc. Navíc na rozdíl od EU představitelů hájí primárně zájmy svých vlastních občanů, tedy jedná určitě demokratičtěji, než ta bruselská pakáž. Aby nedošlo k mýlce, jeho kroky se mi rozhodně nemusí líbit, ale přesto jsem schopen jim porozumět. Takže by podle mýho bylo načase, aby evropští představitelé začali hájit výhradně zájmy Evropanů. Jako jo, je to smutnej odraz v zrcadle. Upraveno 19. února uživatelem Americkej 1 2
petr_cha Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února K nepochopeni? Prali jsme si silneho Regana a dostali... ten zvrat je fakt velkej..Kdyz je nekdo silnej a zasadovej, tak je to frajer... kdyz je nekdo kecalista a vydira i sve blizke (Kanada....), tak je to..... vul... 2
Hasňa Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) Já si naopak myslím, v konečném důsledku budou zájmy oněch vlastních občanů zásadně poškozeny. Dokonce si myslím, že mu ani nijak zásadně neleží na srdci a volič volil proti svému zájmu, k čemuž konečně dochází poměrně často. Upraveno 19. února uživatelem Hasňa 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se