Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno
  V 29. 5. 2020 v 18:34, zceyee napsal:
Rozšířit  

tvl...mi z toho AB jebne...ten už neví, jak víc protlačovat svoje zájmy. Proč si každej nemůže prodávat a kupovat co chce? Snad tu máme volný trh, tak ať jde s regulacemi výrobců k šípku. Už chybí jen zákaz nákupu potravin v zahraničí.

Odesláno
  V 29. 5. 2020 v 18:50, Liqid napsal:

tvl...mi z toho AB jebne...ten už neví, jak víc protlačovat svoje zájmy. Proč si každej nemůže prodávat a kupovat co chce? Snad tu máme volný trh, tak ať jde s regulacemi výrobců k šípku. Už chybí jen zákaz nákupu potravin v zahraničí.

Rozšířit  

Nechybi, teda jestli nechces 14 dni zustat doma nebo si predtim nechat narvat spejli do krku a nosu (za dvojku). :D

• po měsících...
Odesláno

Včera jsem viděl Miloše, jak propůjčuje bojový prapor vojákům.... Už je na něho hodně smutný pohled.

Odesláno

Tak třeba si zas půjde na chvilku lehnout jako loni (nebo kdy to bylo) a vrátí se svěží a o deset let mladší.

Odesláno

Už by měl překousnout hrdost a sednout si na vozík. Takhle, jak ho vlastně nosí, je to fakt nedůstojné.

Odesláno
  V 8. 10. 2020 v 6:50, nickolas napsal:

Už by měl překousnout hrdost a sednout si na vozík. Takhle, jak ho vlastně nosí, je to fakt nedůstojné.

Rozšířit  

Já to nechápu taky, tak si sednu na vozík když mám nohy v p..deli ale ne, Miloš se nechá nosit jako kripl...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...