dan010 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Chronomágu, mohl by muj IT podivín poslat nekolik divnych dotazu Tobe, popripade Tvemu IT podivinovi ohledně technickych otazek? Dekuji Hasič Ahoj, mohl by ses mi ozvat na mail dan010 na seznamu - ohledně prodeje chronomagu? Dík Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ten ?nekdo? ma i Nick!!! Když si přečteš text, tak tam je uvedeno že "někomu se to může zdát . . . " nebo tak nějakodkaz na to kdo je někomu je udělán zavináč - tedy z angličtiny "at", tedy myšleno v tomtopřípadě jako že odkazuji na použité slovo v textu a pak už je citace tvého příspěvku jako příklad,doufám že se chápeme. Tyhle osobní ataky tady nepěstujeme, díky. Pro Toma:Jenom podotknu - je tu docela dost lidí, kteří Fakebook tak nějak nemusí. Načteno v mnoha příspěvcích za poslední léta. Chápu, nenutím, každého věc, vše k tomu bylo řečeno z mé strany. Ja teda nechapu jak pomerne paranoidni clovek jako ty Tome muze propagovat facebook, myslim si ze nase data jsou tady na 99 % v bezpeci, to ze se do toho ted podelaly SZ je sice spatny, ale urcite bych z toho nikoho nevinil a nebyl to neci umysl, naopak na facebooku veskery obsah leti majitelum a vse vyhodnocuji Voe já nejsu paranoidní, myslíš že bych si zval sto chronomagorů do baráku bejt paranoik? jen jsem někdy opatrnej a nedůvěřivý, škola života, jinak v klidu. Sorry za další rozebírání tématu, hasím co jsem rozdmýchal, můžeme se posunout dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Bert, boli SZ vypnute planovane alebo sa jedna o nejaku poruchu? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Porucha. Pokud se to tedy takto dá nazvat. Nic takového v plánu nebylo. Konec konců, jak píši již po několikáté, IMHO současný výpadek jde proti zájmům PZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Porucha. Pokud se to tedy takto dá nazvat. Nic takového v plánu nebylo. Konec konců, jak píši již po několikáté, IMHO současný výpadek jde proti zájmům PZ. To asi jde, ale předpokládám, že Patrick už to ani nijak neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 To asi jde, ale předpokládám, že Patrick už to ani nijak neřeší. JJ, něco jako "přeleštění tahu nechám na novém kupujícím"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 1. Kdyby sociální sítě typu Facebook byly pro chronopaka vhodnější platformou, asi by už neexistovala řada zahraničních stránek, ze kterých stahujeme fotky hodinek a kopírujeme odkazy na recenze. Vlastně by odborná fóra dávno zanikla. V mé profesi taky byly pokusy o přesun na FB a nefungovalo to. 2. Sám Facebook profil nemám (doufám) a nikdy mít nebudu. Kvůli turbu Hanuše Berkuse jsem si jeden fiktivní na chvilku zřídil, seznámil se s jeho funkcemi, a úplně mi to stačilo. 3. Jinak ale paradoxně doufám, že se celý chmag přesune na FB - jednak mám zrovna teď náhodou dokonalé kombo, které mě dokáže uspokojit az do smrti, druhak ušetřím dvě kilča za BLNR, které jsem plánoval koupit v květnu stejně jen kvůli iracionální potřebě dokonalého trojkomba a hlavně - vzhledem k bodu 2. - nastane v mém životě úplný chronoklid a budu mít strašně moc času na rodinu a jiné koníčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Nechci vyvolávat žádné konspirace, ale proč zrovna 15/04? Má to nějaký praktický či numerologický význam? Jinak, jak jistě mnozí vědí, jsem posílal výtěžky v podstatě z každého prodeje (i malého), několik let za sebou + každý rok 2 x ročně 500,- Kč Já mám pocit, že jeden z hlavních důvodů by mohl být, že Kamill spáchal virtuální sebevraždu a v tu chvíli to spadlo na Patrickovu hlavu a ten na to nemá buď kapacitu nebo chuť forum řešit a chce se toho zbavit co nejdříve. Viz teď nefunkční SZ, které zřejmě nikdo neřeší... Odpovídá tomu to, že informace o prodeji byla vyhlášena tři dny po Kamilově harakiri... edit: oprava překlepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Doufám že prodej klapne - když čtu tyhle fantasmagorie o držkabůčku (kterého se dnes mimochodem kvůli dlouhodobě problematické práci se soukromými daty kde-kdo zbavuje!), skoro se děsím že i tady Tomovi někdo hacknul jeho nový uživatelský profil...Právo sdružovací je samozřejmě zaručeno ústavou, ale uvědomme si že podstatnou hodnotu fóra nedělá jen podělané "sociálno", ale i jeho dlouholetá historie a obsah. A právě ty bývá beze ztráty kontextu komplikované převádět i mezi různými redakčními systémy s různě řešeným členstvím (stačí si vzpomenout co za neplechu tu svého času nadělal instagram a jiné služby na sdílení fotek), natož na platformu fungující na principech "strojově podporované synergie", "momentálního efektu" a "tvrdého data miningu"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Jen takova prosba: bylo by mozne se jasne vyjadrit, zda se tedy s opravou SZ pocita (nekdy v dohledne dobe) nebo se to nechava nefunkcni. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Já jsem za nefunkční SZ vlastně rád, napadlo mě teď prodat pár hodinek a bez SZ se mi do toho nechce. Tak aspoň potom nebudu litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Jen takova prosba: bylo by mozne se jasne vyjadrit, zda se tedy s opravou SZ pocita (nekdy v dohledne dobe) nebo se to nechava nefunkcni. Dik PZ na nápravě pracuje. Pokud Ti toto nestačí (mimochodem v různých vláknech je to tady několikrát), tak napiš PZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Dik moc. Jinak neco jsem cetl i ja, ale vzdy to bylo ve smyslu, ze "byl kontaktovan", "uz to vi" apod. - takze nebylo zrejme, jestli se to bude opravovat (protoze to asi bude vyzadovat penize a usili). Hezky zbytek svatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 K tomu Facebooku bych si dovolil pár vět, protože tato síť je součástí mé práce... Skupiny jsou teď hodně trendy, Facebook je masivně tlačí. přidává funkce a snaží se, aby to rostlo. Když se přihlásím, tak jako první většinou nabíhají příspěvky právě ze skupin. Je to stejné jako před časem s videem a ještě předtím s médii, kdy Facebook vždy tyto příspěvky výrazně zvýhodňoval. Pak v příhodnou dobu, kdy se mu podařilo získat velké množství subjektů a obsahu, do toho říznul, omezil dosah a začal to monetizovat. Možná se mýlím, ale u skupin očekávám to samé. Takže sázet na skupinu na Facebooku jako na hlavní řešení by se dle mého nevyplatilo... Mimochodem, díky nefunkčním SZ jsem alespoň zjistil, že v mobilu mám kontakty na mnohem víc členů fóra, než jsem si myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Na Facebooku se toho teoreticky dá hodně, ale je to chaotický, komplikovaný a otravný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Skupina na facebooku nemá ambicí soupeřit s klasickým forem, je to jina platforma. Další misto pro potkávání nadšenců do hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Doufám, že jste všichni smíření s tím, že jakmile fórum koupí kdokoli razantnější než současný vlastník, tak na jeho žádost Facebook skupinu Chronomag automaticky zruší a postoupí právoplatnému majiteli zavedené značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 přejmenování je otázka asi tak dvou vteřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Chronoboss Facebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 přejmenování je otázka asi tak dvou vteřin Když myslíš, že je to jen o přejmenování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 přejmenování je otázka asi tak dvou vteřin Mně by např. v tu danou chvíli absolutně nevadilo, že by se to přejmenovalo na Hodinkový magazín a majitel práv by mohl howno, tak akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.