ivan_989 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Das to, aj keby si to robil po nociach, vsetci ti fandime a nevieme sa dockat 2
zhrado Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Včera v krčme som na vás myslel, že ako ste dopadli. Ani neviem prečo mi to napadlo.
McStinger Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Ja tiež myslím iba na to, ako ste dopadli
Andrew Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Také si říkám, proč jsem tuhle v sobotu vstával v půl šestý... ale vím, že to mAra_ dá a budete valit oči. Za sebe poznamenám, že to byl super zážitek a i přes lehce předvídatelný výsledek svoje manufakturní hodinky stále miluju
African Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Super ty makra, wow, za mě děkuji, muselo ti to dát hodně práce :-) Nějaký Béčka ti tam neleží? Jednou tady nějaká makra prolétli a vypadali jak když je vyrobili neandrtálci s kladivy a dláty. Mě se to ale strašně líbilo. Klidně bych byl schopen zapůjčit i své rybky daydate :-)
mAra_ Odesláno 18. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Heheh, Afri nezdrzuj... ve druhem okne mam ted rozepsany dalsi recenzi Kdyz chvili vydrzis neco tu pribude...
African Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Jasný, jasný, nebudu rušit...ale kdyby si prosím trochu pohnul, yes? :-)
martar Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Tak na to se hodně těším. Ruším svůj úmysl jít dneska brzo spát
Bells Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Je rozhodně na co se těšit, viděl jsem pár fotek na Seiko srazu a je to teda mazec! Celou dobu čekám, kdy to bude komplet tady, tak jsem rád, že už jsi se k tomu dostal Maro.
robcio Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Opravdu zajímavej nápad,oboje hodinky mají úžasné detaily.A ty fotky,perfektní práce.
Patrik Trinh Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Krásné makro, GS za mě vedou co se týká zpracování. Výborná práce
ondrej Novaque Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Na vlákno jsem narazil až pozdě, ale spadla mi čelist... Dobrá práce.
Dann Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Nakoukl jsem až dnes. Klbouk dolu, pane. Moc pěkné.
Daemonultimate Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 Mnohdy bysme se divili, jaký makra budou u hodinek za pár peněz a naopak za balik. Pro mne to není vůbec nic podstatnyho. Když mi teče krev taky nevidim co vsechno se mi tam hemží a jsem za to rád. Jinak fotky pěkný, technika je mocná čarodějka. V mojich očích ale v tomto případě nikoho nedegraduje.
ShaGaL Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Odesláno 23. května 2019 Perfektné práca Musím povedať že tou lakovanou ručkou na Milgách som sklamaný, videl som to v jednom videu aj na BLNR a zblízka to vyzerá fakt zle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se