Moty Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 (upraveno) před 1 hodinou, shewcza napsal: Já nad tím taky přemýšlel, ale nakonec je to podle mě celkem zbytečné, protože nejjednodušší dle mého je rozbít okno a potom vnímám jako slabinu i všechny ty HS portály atd. máme předokenní žaluzie a když jedeme pryč tak zabezpečovačku, nicméně EZS máme přes 20 let, chci doplnit i kamery a hlavně led reflektory, mříže na sklepní okna, prostě povýšit bezpečnost domu Upraveno 2. února 2021 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Někdy to může být i na škodu. U nás v ulici je jeden barák, který se tak trochu vymyká. Vymyká se úplně vším od aut zaparkovaných před nemovitostí, velikostí nemovitosti až po úroveň zabezpečení nemovitosti. Podle mě není náhoda, že jen tenhle jediný byl za 15let 2x vykradený. S majitelem se osobně znám a fakt nevím co by mohl udělat ještě líp. Podle mého, když to budou profíci, můžeš tam mít co chceš. Samozřejmě Ti to nevyvracím to ani náhodou, je to určitě dobrá věc a odláká to minimálně ty lapky co kradou aby měly na fet. Je to určitě dobrý i kvůli hlavě. Taky máme rolety, Jablotron a bezpečností dveře, protože jsem to chtěl kvůli rodině, ale nějak nevěřím, že by to mohlo zabránit profíkům. Nejlepší ochrana je být neviditelný, ale to bohužel nikdo zatím nevynalezl . Neber to zle, můj příspěvek nemá být útočný. Chtěl jsem jen upozornit na jeden dost důležitý bod a to- příliš výrazně nevyčnívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Podobna zkusenost v minulosti se sklepnimi kojemi - vykradena byla akorat ta, ktera byla viditelne nejlip zabezpecena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 jasně, že to je i o hlavě, právě že sem o Vánoce měl nepříjemnou příhodu, kdy na nás 25.12. zvonili 2 cikání v 18:30, abych je odvezl na Mělník, že se tam nemaj jak dostat a buhví co. Tak jsem je slušně odmítl, ale v hlavě to zustalo, byli to tipaři?, ukradli by mi auto?, kdybych se rozhodl (nesmysl) je odvézt? Prej takhle chodí a zjišťujou kdo kde bydlí, ke starejm lidem se snažej vetřít, jako že se jim chce na záchod nebo potřebujou rozměnit a pak je voberou, navíc mi pak známá říkala, že k její kamarádce nekdo vlezl v půlce prosince do baráku, když spali, došel jim až do ložnice, tak se porbudili a manžel teda vybehl, ale frajer utekl a navíc měl už jejich klíče z venku a zamknul za sebou, aby nemohl běžet za ním. chci prostě zase klidně spát, vidět budou max nový dveře a 1-2 kamery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 @Moty to chápu. Zkus mrknout na Next. Neříkám, že to je to nejlepší, jen nabízím alternativu z osobní zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Dobrý sused je najlepšie zabezpečenie. Keď som mal chalupu, jeho pes ho dvakrát upozornil na zlodejov (zberačov). Rovno volal políciu a tí chytili zlodejov pri prestrihnutom plote, keď prenášali radiátory. Chalupu som zbúral, mám tam rozostavaný dom. Poistím to kamerami, ale pozorné oko susedovcov to istí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 20 hodinami, Moty napsal: ale frajer utekl a navíc měl už jejich klíče z venku a zamknul za sebou, aby nemohl běžet za ním. to je jak ze špatný grotesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Před hodinou, lub napsal: to je jak ze špatný grotesky. jo, taky sem čuměl, sou to svině co vlezou všude tyhle ty zloději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 [mention=20025]Moty[/mention] to chápu. Zkus mrknout na Next. Neříkám, že to je to nejlepší, jen nabízím alternativu z osobní zkušenosti.Tyhle Next SD102 máme, nemám tedy srovnání s ničím předtím, ale spokojenost. To bezpečné pootevření zevnitř je fajn, používám to občas na větrání. Jen jsou ty dveře opravdu masivní/těžké, skoro jak dveře od trezoru, je potřeba být opatrný s malými dětmi, dokázali by asi fakt ošklivě ublížit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Díky kluci za doporučení, dveře ustí na zahradu, takže ta packa leda na to větrání a děti už jsou velké, takže tam zranění nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Zdravím, nemáte někdo tip na firmu co by dodala jímku na dešťovku včetně technologií jako čerpadla, filtry apod. Prostě kompletní řešení na zálivku a splachování. Ideálně moravskoslezský kraj. Dům stavím u Hlučína. Pokud jste to někdo řešil, z jaké dálky byly firmy ochotny dojet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Mám prosbu. Na jaře začínáme stavět a potřeboval bych poradit firmu,nebo někoho kdo dělá rovné strechy-fólie. Dnes nám došla cenová nabídka a vychází nám to více jak 2500/m2 což se mi zdá trochu moc.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Mám prosbu. Na jaře začínáme stavět a potřeboval bych poradit firmu,nebo někoho kdo dělá rovné strechy-fólie. Dnes nám došla cenová nabídka a vychází nám to více jak 2500/m2 což se mi zdá trochu moc. Sent from my iPhone using Tapatalk Sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Rovná střecha je vždycky koleda vo průser. Pokud už Ti jí sjetej architekt navrhne a Ty nemáš sílu se bránit, tak nevybírej podle cenovky. Nezkurvenej barák je k nezaplacení. Na všechno vostatní je Mástrkárd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 4 hodinami, Americkej napsal: Rovná střecha je vždycky koleda vo průser. Pokud už Ti jí sjetej architekt navrhne a Ty nemáš sílu se bránit, tak nevybírej podle cenovky. Nezkurvenej barák je k nezaplacení. Na všechno vostatní je Mástrkárd... Tvl, to je ale mudrost sveta. Nevidim jediny dovod preco by rovna strecha nemala byt prakticky vo vsetko lepsia ako Acko. Ani sekundu by som nevahal aku strechu si vybrat. Ano, mam Ackovu sttechu, ale barak som kupoval zabehnuty a strecha nieje pri kupe ten hlavny parameter, ale inak je rovna strecha daleko jednoduchsie a spolahlivejsie riesenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Aktualne bydlim v baraku s rovnou strechou. Soused ma rovnou strechu. Baraky starsi 50-ti let. Zadny problem. Akorat to neni zateplene, bo se to tenkrat nerobilo, takze uniky jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Nevidíš jediný důvod? Vrať se na základku, až to vláda umožní. E: ob jeden Upraveno 26. února 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Právě teď, Americkej napsal: Nevidíš jediný důvod? Vrať se na základku, až to vláda umožní. Blahozelam k argumentacii na urovni. Presvedcil si ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Já ale nepoužil žádnou argumentaci. Jen jsem Ti doporučil se dovzdělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 "Rovná" střecha problém být nemusí, jenom se prostě musí udělat správně. Což je problém tak osmdesáti procent "rovných" střech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se