cityfly Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Mate prosim tip na barvu na betonovou podlahu? Do garaze a do sklepa. Moc diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 (upraveno) před 2 hodinami, cityfly napsal: Mate prosim tip na barvu na betonovou podlahu? Do garaze a do sklepa. Moc diky. Betona. Pouzil som viac krat, celkom to ujde. Na extremne exponovanych miestach to po par rokoch uz nieje ono, zvysok super. Upraveno 21. června 2022 uživatelem eskimak Typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Já použil to co onehdy doporučoval @Afričan, ale zaboha si nevzpomenu, Izoban nebo tak něco? A je to perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Je důležitý si ujasnit, jestli chceš barvu prodyšnou, nebo uzavřenou. Já šel s TopStone : https://eshop.topstone.cz/garazovy-nater-topstone-ep13-ral-7001-6kg-baleni.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Izoban je dobrá volba. Jen nesmíš podcenit pořádnou přípravu a řádně napenetrovat podklad (raději 2x) naředěným Izobanem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Chlapi, trávník se tu také řešil a jiné vhodné téma jsem nějak nenašel, tak zkusím zde a snad to nezapadne. Minulý rok jsme koupili dům se zahradou, na které byl asi před 12 lety vysazen bambus. Je na místě, kdy slouží jako optická a zároveň akustická bariéra od silnice a rád bych ho v místě ponechal. Bohužel ten, kdo ho sázel, neohraničil záhon (cca 1m x 10m) žádnou bariérou a tak se nám bambus prorostl po části zahrady a máme ho až pod terasou. A tady se chci zeptat, je nějaká šance, jak bambus alespoň částečně zkrotit? Zatím výhonky vytrhávám, vystřihávám, ale je jich hrozně moc a je to taková Sisyfovská práce. Nabízí se vybagrovat část zahrady a založit ji znova, ale to teď nepřipadá v úvahu, vzhledem k jiným investicím v domě. Napadlo mě najít někoho, kdo by dokázal vrazit ocelové pláty mezi záhon s bambusem a trávník, nebo...? Díky za každou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Bambus je svině. Taky jsem ho koupili, hodili do země a někdo nás upozornil na tento problém. Tak putoval zpět do velikého květináče. Naštěstí jsem měli typ, který nedělá oddenky a roste trsovitě. Ale i přesto jsme ho dali radši do kvetniku. Historka, že jim vylezl spicatej oddenek v terase nebo 30m od místa, kde ho zasadili je peklo. Prej se toho nedalo zbavit. Jen to škubat. On pustí pod zemí a nevíš, kde vyleze. Prý klidně dnem bazénu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Ano, je to tak... u nás je to tedy tak do 15 metrů. ale tohle se děje. Třeba někdy budu zahradu předělávat, ale teď mi jde o nějaké, řekněme provizorní, řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 před pár lety jsem taky nasadil bambus k plotu jako barieru a na hranici jsem dal do země tu vlnitou plastovou folii, aby nelezl k sousedovi a zdá se, že ho to drží. ale leze do prostoru nám - jednou jsem to vytahal i s kořeny a přesadil podél plotu, asi to budu muset zase udělat. nepomohlo by přesekat ty šlahouny? plazí se těsně pod zemí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Řeším koupelny v takových minibytech na pronájem. Prostorově by dávaly smysl sprchové kouty, ale sám to jako zarytý milovník vany vnímám jako snížený standard. Nemám objektivní pohled. Prosímvás, je sprcháč plnohodnotná alternativa? Uměli byste na základě životní zkušenosti ze své socialní bubliny odhadnout, kolik lidí preferuje sprcháč a kolik vanu (bajvoko)? Vim ze je to debilní dotaz, ale buďte na mě pls hodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Doma mám 2 koupelny a 0 van - sprcháč je pro mě 100x pohodlnější než vana a ikdyž jsem někde, kde vana je, tak se v ní sprchuji. Manželka to má stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Je to individuální, ale kdybych se měl přiklonit pouze k jednomu řešení, tak rozhodně sprcháč. Máme v koupelně vanu i sprchu a ve vaně jsem ještě dobrovolně nikdy nebyl. Žena to má zase naopak. Musíš taky přihlédnout k tomu, že někdo může mít zdravotní hendikep a v tom případě je sprcháč jasná volba. Jediný co mě napadá k čemu je vana dobrá, když nepočítám to, že někdo má rád rochnění se ve špinavé vodě, je koupání dětí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Já nevím kolik lidí má radši co. Já se třeba taky spíš sprchuji a vlastně všichni doma. Pravda je, že ve vaně se osprchuješ, ale sprcháč si nenapustíš. A taky je pravda, že ta vana musí být taková, aby se do ní dalo lehnout pořádně, aby to byl nějaký komfort, taková 150 cm vana je podle mě na hov.. Takže je ještě otázka, jestli máš opravdu místo na vanu, protože jestli ne, není o čem, v malý vaně se budou všichni jenom sprchovat, byť třeba v sedě. A ad sed i pro starýho člověka je třeba lepší mít plastové sedátko / stoličku ve sprcháči se vstupem v úrovni podlahy, než lézt do vany (zkušenost s babičkou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 To jsem potřeboval slyšet! Díky, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 do minibytu jedině sprcháč. vana se dává od 2+kk výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Mame otevrenej sprchovej kout i velkou vanu. Ve vane se koupou decka, my pouzivame sprchac. Ve vane jsem za 2.5 roku od rekonstrukce byl dvakrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Jo, to má logiku. Sice můj startovací byt kdysi byla garsonka s volně stojící vanou s nožičkama, ale to asi fakt nebylo podle norem Díkes, chlapi, už jsem klidnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Podla mna je vana lepsie vyuzitelna. Pokial by som mal na vyber 2 rovnake byty, tak beriem ten kde je vana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Dej sprcháče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Mám to stejně, Shaggy. Nicméně konkurence bude mít u malometrážních bytů taky hlavně sprcháče, tak se toho přestávám bát. Pro představu - bude to mít 24,5 m2 plus 6 m2 spací patro. - Ale stejně radši počkám, až se k tomu vyjádří i všichni ostatní členové fóra ( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se