Povidláček Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Tak to vypadá, že tu máme od chlapců z Oris další Movember edici pro letošní rok - Oris Big Crown Pointer Date. Za mě teda palec nahoru! https://monochrome-watches.com/oris-movember-2018-edition-oris-big-crown-pointer-date-price/https://watch-insider.com/oris/oris-movember-2018/# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Já bych je bral bez GMT komplikace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 To je datumka, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Přesně tak, ty jednatřicetihodinový dny taky nesnášim ale jo, pěknej kousek, ten řemen je taky dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Mě se líbí jak je vyřešená ta koncovka datumové ručičky. Vadí mi když je tam šipka, ale to Y na konci výrazně zlepšuje odečet datumu. A celkový dojem taky dobrý, ale to je možná tím, že mi připomínají moje oblíbené červené alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Dřív jsem pointer date nesnášel, ale u Orisu se mi fakt docela líbí! Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Delaji to dobre, vloni potapky, letos todle...Ale hezky jsou, libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Me se ten ala vintage vzhled moc libi, ale to datum mi takhle proste nevyhovuje, nedokazu si na to zvyknout, furt bych tam fakt hledal to gmt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Oris se mi dostava pod kuzi stale vice a vice. .. Asi zacinam byt trosku vuci nim nekriticky, ale mne se to moc libi.. Kurz maji nastaveny dobre, snad jim to vydrzi.. Chtelo by to jeste real fotky, snad cerna bude cernou a ne sedou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Oris v poslední době válí. Tohle je moc povedená edice a jsem rád, že použili zrovna trochu přehlížený Big Crown Pointer Date. Bral bych je hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Mně se to líbí moc. Oris jsem nikdy neměl, ale vždycky jsem je sledoval a uměl bych si vybrat. Kdybych do nich šel dnes, určitě bych si vybral něco z řady big crown. I přesto, že je toho retro stylu v poslední době až moc, k Oris mi tenhle vzhled sedí. Ty obstarožní ručky, vroubkovaná luneta, pěkný font a k tomu ta velká korunka, se kterou se dobře manipuluje, a hlavně pointer date, ten tam musí být. To je prostě jejich charakteristika. Líbí se mi ten řemen a balení.Jdu si pěstovat kníra, bez toho to prý neprodají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Kurna tohle se mi taky libi, i kdyz tenhle typ data nemusim. Ale furt lepsi datum takto, nez v subcifru. Vypadaji skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 rok sa s rokom zisiel, a je tu nova edicia pre Movember 2019, tentoraz Chronoris https://www.oris.ch/en/watch/oris-movember-edition-2019/01-733-7737-4034-set-mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Tak ty sou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Tak ty jsou na tom náramku cool jak prase. Velikost 39mm cajk, i tak budou nápadný dost. Uvnitř Sellita, takže by nemusely stát ranec. Nějak mě ty ne-chrono Chronorisy míjely, ale teď na to koukam jak blázen, jak je to vymazlený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Parádní kousek! Ten tah vypadá luxusně. A ta vteřinovka - skvělé párátko. Tohle se povedlo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Tak ty jsou na tom náramku cool jak prase. Velikost 39mm cajk, i tak budou nápadný dost. Uvnitř Sellita, takže by nemusely stát ranec.Nějak mě ty ne-chrono Chronorisy míjely, ale teď na to koukam jak blázen, jak je to vymazlený.mna beru tie na remeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Na tahu vypadají parádně, ale proč si s tím zakončením sakra nedal někdo víc práce? Nějaká koncovka u pouzdra by se hodila, takhle to u mě vypadá trochu nedodělaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Na tahu vypadají parádně, ale proč si s tím zakončením sakra nedal někdo víc práce? Nějaká koncovka u pouzdra by se hodila, takhle to u mě vypadá trochu nedodělaně. v reálu to na stávajícím modelu nevypadá vůbec špatně, tenhle tah to snese. Furt lepší, než kdyby to vošulili a koncový dílek neudělali opravdu přesně ... Upraveno 18. října 2019 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Docela odvazny pocin. Proc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se