Frantik Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ja tak nějak nevim, proč bych u výběru hodinek měl chlastat vodu?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Kvůli WR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 No kuwa to me nenapadlo. Tak u Festin možná, ze bych je na zkoušku hodil do skleničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Koscom je zaměřen na jinou klientelu podívej se od jaké ceny tam hodinky začínají měl jsem s nimi několikrát co do činění a vždy naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 je fakt, že polejt vodou je občas potřeba ... aneb foto pro pamětníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Koscom je zaměřen na jinou klientelu podívej se od jaké ceny tam hodinky začínají měl jsem s nimi několikrát co do činění a vždy naprostá spokojenostJojo, souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 je fakt, že polejt vodou je občas potřeba ... aneb foto pro pamětníky To byly ty co si dodnes vycitam že jsem je od tebe nevzal když jsi je posílal do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Na druhou stranu, klido brdo si tam koupis Mosery za mega nebo Seika za tri kila. Cemuz se vzdycky trochu divim, fakt by me zajimalo, kolik tech Moseru zatim prodali.. coz neni nic proti Koscomu, mam to tam rad a fandim jim. A vodu bych k Moserum nepotreboval, spis panaka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Pitný režim je důležitý při jakékoliv činnosti, výběr hodinek nevyjímaje, asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 .A vodu bych k Moserum nepotreboval, spis panaka:)Panáka tam dostaneš taky, a to klidně při nákupu Casia. Výběr destilátů mají slušný Mosery se prodaly, určitě vím o dvou Alp Watch, po zbytku jsem se nepídil. Ale něco se tam protočilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Řekl bych, že mají spíš CZ klientelu kvůli poloze obchodu, Rusáci a Čínani nakupujou v centru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Řekl bych, že mají spíš CZ klientelu kvůli poloze obchodu, Rusáci a Čínani nakupujou v centru. A Bílá Labuť je kde? Na periferii v polích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tak je jasný, že Poříčí nikdy nebylo centrum a rozhodně se to tam nehemží turistama jako na Příkopech či Pařížský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 No nevím, ale Na Poříčí bývá turistů a vůbec lidí dost. Někdy i více než v Pařížské. Turisté z Ruska mají v průvodci Palladium, které je blíž právě této ulici. Je to Praha 1, tak to asi centrum bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Moc recenze nebo kritiku nesirim, ale kdyz je na jednom miste takovy rozdil pristupu a profesionality, tak mi to nedalo. Je tam jeden typek, ktery kdyz se mi venuje, tak je to super. Rozumi vsemu o cem se s nim bavim a jeste je velmi prijemny a vstricny. Typek si mne pamatuje, vzdycky hned zdravi. Pak jsem parkrat padnul do rukou blondsce, ktera je neprijemna uz od pohledu a taky se tak chova. Neochotna a otravena. Za mne tedy Koscom ano, ale zalezi na konkretnim prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Moc recenze nebo kritiku nesirim, ale kdyz je na jednom miste takovy rozdil pristupu a profesionality, tak mi to nedalo. Je tam jeden typek, ktery kdyz se mi venuje, tak je to super. Rozumi vsemu o cem se s nim bavim a jeste je velmi prijemny a vstricny. Typek si mne pamatuje, vzdycky hned zdravi. Pak jsem parkrat padnul do rukou blondsce, ktera je neprijemna uz od pohledu a taky se tak chova. Neochotna a otravena. Za mne tedy Koscom ano, ale zalezi na konkretnim prodejci. Jj. ty holčiny v hlavním sále jsou dost votlemený. Naproti v dizajnovce naopak vstřícný, jak viděj venkovana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Proboha a cos tam naproti hledal kromě těch koc? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Dneska se ke mně doneslo, že ještě letos bude v Koscomu Tudor. A kromě toho mám pocit, že se rýsuje ještě jeden brand, modří už možná vědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 To vypada jako dobra zprava?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) Perfektní přístup. Opakovaně. V posledním vstupu mi prodejci poradili s nákupem hodinek Oris, které jsem si mohl i vyzkoušet a osahat před koupí. Přístup jako vždy profesionální a slečna E**** mi ochotně zjistila i další mnou požadované úkony. Jak jsem psal, opakovaně velmi dobrá zkušenost. Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se