PrimFanatic Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 mají tam Inet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 to možná joale jeho reakce na můj příspěvek ? - žádný argument, žádný názor, nic věcného, jen že jsem kokot....?Vždyť píšeš úplné nesmysly a to nejen v tomto vlákně. Prostě jsi vnímán tak, jak se tady chováš, myslím, že Nikolas to vyjádřil velice pěkné. Co se Chronopošty týká, funguje odjakživa, netřeba tabulek, seznamů a podobně. Ale jak psal Maxel, vlákno může dobře sloužit k vyjádření poptávky, to dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Nemáte teď někdo cestu do Německa, konkrétně město KIEL (cca 100km severně od Hamburku)? Jednam s prodejcem na Uhrforu, ale je bez prodejní historie a mam trochu obavu posílat přes kilo na blind. A tak hledám, zda by někdo hodinky alespoň neprohlédl, ještě lépe předal eura a hodinky dovezl do ČR. Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Hasňo, díky. Mám prosbu, až se budeš do Norka vracet, potřeboval bych odeslat PrimFanatica do Longyearbyenu, nebo ještě o trochu severněji. Mohl bys mi, prosím, pomoci? Samozřejmě, nechci to zdarmo. Protože jde o věc mimořádné důležitosti, jmenuji Tě (ještě teda nevím, na jak dlouho) místodržícím Chronomagu pro severní teritoria ležící nad 66° a 33' severní šířky. Norsko je má druhá země a láska. Nechte si ho prosím tady a nekažte mi to tam. Už ten název toho města kam ho chceš expedovat má dost společného s mojím nickem.Tak Norsko prosím ne, to je země trollů a ne trot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nemáte teď někdo cestu do Německa, konkrétně město KIEL (cca 100km severně od Hamburku)?Jednam s prodejcem na Uhrforu, ale je bez prodejní historie a mam trochu obavu posílat přes kilo na blind. A tak hledám, zda by někdo hodinky alespoň neprohlédl, ještě lépe předal eura a hodinky dovezl do ČR.Ještě bych to s dovolením ?UPnul?, bo mam čas jen do zítra a bez toho ten obchod asi odpískam. Ikdyby byl někdo dál a byl ochoten mi tam dojet, revanžoval bych se určitě víc než jen libovolnou lahvinkou. Dojel bych si tam sám, ale je to akce na celý den a ten teď prostě zaboha nevyšetřim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) pro Maxela: já ti pro ně rád a ochotně dojedu řidičák už mám skoro měsíc, tak to není problém Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem PrimFanatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Já jezdím cca co 14 dní Praha- Ostrava, občas se stavím i v Olomouci. Na té trase jsem schopný něco převést-převzít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Dík PrimFanaticu, ale nebude potřeba. Z obchodu nakonec zdá se sešlo, ale přesto bych zde chtěl vyseknout poklonu a dík členovi Americkej za nabídnutou pomoc! Přesto mam hned další prosbu, snad na dlouho poslední ; skoro jako bych si to vlákno nakonec ušil pro sebe ) Někdo tento týden Bratislava - Praha? Rasťo RC3 mi dodělal epesní řemen na hodinky (které ma také) a raději bych chronopoštu, než tu klasickou, která to do Vánoc skoro jistě nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Hasňo, díky. Mám prosbu, až se budeš do Norka vracet, potřeboval bych odeslat PrimFanatica do Longyearbyenu, nebo ještě o trochu severněji. Mohl bys mi, prosím, pomoci? Samozřejmě, nechci to zdarmo. Protože jde o věc mimořádné důležitosti, jmenuji Tě (ještě teda nevím, na jak dlouho) místodržícím Chronomagu pro severní teritoria ležící nad 66° a 33' severní šířky. Tohle je příběh mého života. Konečně jsem se vypracoval a dostal se do důležitě znějící funkce místodržícího pro teritoria, kde jsem dlouhodobě žil. No, ale jelikož jsem to já, a ne nějaký kariérní týpek, co mu to tak nějak všechno bez větší snahy vychází, tak tohle štěstí přišlo 2 týdny po té, co jsem předmětná teritoria s definitivní platností opustil a vrátil se do rodného kraje. "Krásná jako kvítka na modranském džbánkuje ta země, která vlastí je ti,krásná jako kvítka na modranském džbánku,sladká jako střída dalamánku,do nějž nůž jsi vložil k rukojeti."Což ovšem ale taky znamená, že pokud se jedná o vývoz odpadků do Norska, jsem otevřen všemu. Po mě potopa a navíc za tu jejich polo-prohibici a ujetý sociální systém si trest zaslouží, o tom žádná. Ještě tam budu dojíždět na pracák, takže něco vymyslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Vazeni kolegove, prubnu to sem hodit, treba to nezapadne, pripadne to jeste pristi tyden pripomenu ;-).Nabizim na stredu 19.12. odvoz neceho nebo nekoho na trase Ostrava - Olomouc - Mohelnice- Moravska Trebova - Vysoke Myto - Hradec Kralove - Jicin - Liberec - Frydlant. Odjezd z Ostravy cca v 16-17 h. Drobne zajizdky po trase akceptuji ;-).Konec hlaseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 @ Xenomorf - to je pěknej okruh, možná ještě motivační foto pro váhavé členy by tomu slušelo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Nechystá se někdo prosím v úterý z Brna do Prahy?Mám v Brně domluvený kávový porcelán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 @ Xenomorf - to je pěknej okruh, možná ještě motivační foto pro váhavé členy by tomu slušelo ...:-D. Neee, BVP-ckem bohuzel nepojedu :-). Sprostym Pasatem 2018. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Kua škoda, normálně už sem přemejšlel že bych si udělal vejlet ... aj na naftu bych něco přihodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jezdím dost často CZ - SK - UA - HU, někdy i Polsko až do Gdaňsku. Tak kdyby náhodou něma problema. Hodím kdyžtak status, tady to asi zapadne, jinak dobrej nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Vazeni kolegove, prubnu to sem hodit, treba to nezapadne, pripadne to jeste pristi tyden pripomenu ;-).Nabizim na stredu 19.12. odvoz neceho nebo nekoho na trase Ostrava - Olomouc - Mohelnice- Moravska Trebova - Vysoke Myto - Hradec Kralove - Jicin - Liberec - Frydlant. Odjezd z Ostravy cca v 16-17 h. Drobne zajizdky po trase akceptuji ;-).Konec hlaseni.Tak to este pripomenu,kdyby nekdo pozitri potreboval neco nebo nekoho prepravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Maxi díky.Berte nechceš ty zbytečný kecy promazat? Nemám pocit že by to účelou vlákna jakkoliv pomáhalo, ba naopak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 (upraveno) Jen takový pokus Ústí nad Labem -> co nejblíže Ostravě ? Jednalo by se o 4ks 16" ALU bez gum - čistých . předem díky Edit: pětistý příspěvek :-) tak třeba bude výherní Upraveno 21. prosince 2018 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Prosim vas, nikto sa nechystate v dohladnej dobe Plzen - BA (prip. mesta na trase BA - ZA) a spat? Potreboval by som nieco dorucit chronokolegovi Ked tak SZ. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Hňup jsem si na toto vlákno vzpomněl pozdě, takže nabízím už jen zpáteční trasu, ale zítra pojedu Uherské Hradiště - Napajedla - Zlín - Praha, kdyby náhodou někdo něco potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se