mAra_ Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Poslední letošní sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Sežral celou slepici a už mu trčí jen pařát!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Naštěstí máme solidní plot a slépky se sem nedostanou tak jen od sousedů dostáváme pařátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Skoro sváteční procházka v Beskydech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Neoblibena disciplina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Kluci…. Je tu nějaký majitel Saarloose ??? Před Vánoci jsem přišel po 14letech o chlupáče…. A i když jsem si říkal, že díky plus minus velké časové indispozici psa už nechci. Tak jsem brzo změnil názor a nějaká ta “potvora” mi na +50% aktivit chybí a schází ….. Mám domluvený stěně z odchovu v létě …. A chtěl bych si projít ještě nějaké informace, které mě před pořízením zajímají a nikde je nemohu najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Náš JRT a na hlídání dědeček Lhasa Apso.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 V 27. 12. 2021 v 20:59, Radik napsal: Berušku do vlasů by to nechtělo? Prej ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Co psy.... Dva poníky máme doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Tak letos naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Tak letos naposled. Super dvojka,udělej kalendář a budu první kdo se postaví do dlouhé řady.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Naše holka na dopolední vycházce s mamkou a bráchou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 V 31. 12. 2021 v 23:06, nizkotucnytvaroh napsal: tohle je naše SO, NE, poobědová siesta super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 23 hodinami, libor2002 napsal: Naše holka na dopolední vycházce s mamkou a bráchou... perfektní fotka! dal bych na zeď k pelechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Kolegové, poraďte mi nějakého pesana k dětem, aktuálně teda do bytu, ale snad se letos přestěhujeme někam, kde bude zahrádka. Pes bude denně tak 5 hodin sám doma, což by mu nemělo vadit (jasně, chápu...), ale měl by zvládnout i pár hodin venku když se jde někam na výlet. Nechci vyloženě gaučáka, ale mazla pro děti a parťáka pro mě. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Za naši rodinu a široké příbuzenstvo jednoznačně zlatý retrívr. Howgh https://vse-pro-zviratka.cz/zlaty-retrivr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 4 minutami, Duke650 napsal: Za naši rodinu a široké příbuzenstvo jednoznačně zlatý retrívr. Howgh https://vse-pro-zviratka.cz/zlaty-retrivr/ Děkuju, nicméně musím počítat i s kritickou variantou že se nepřestěhujeme a máme fakt malej byt, takže bych spíš mrňouse ;o) Ale děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 (upraveno) @Red DwarfZatraceně, pes přece není jako hodinky, nedá se vybírat podle katalogových parametrů typu “aby byl pesan k děckám a dalo se s ním machrovat na procházkách”. Evidentně žádného nikdy neměls, jinak bys věděl že stejně jako děcka jsou i ti chlupáči individuality a kromě vycpanin nic se zárukou na povahu neexistuje - nemluvě o tom že ono to taky čůrá, kadí, smrdí, štěká, ojíždí a žere sousedům slepice, tahá do baráku bordel a nedá se hlasovým povelem vypnout jako telka/konzole. Neber si to zle, ale dokud nemáš jasno jak dopadne bydlení (bouda/pelech/postel?), radši si těch pár měsíců počkej, než aby ses pak kvůli zbrklému nápadu “pořídit k děckám psa” musel nešťastného “sloníka” zbavovat (o kriminální lufťácké technice “uvázat a zdrhnout” raději nemluvě). Když pomineme naprosto specifické mArovy strážní poníky, mnohem důležitější než “rozměr” je IMHO temperament daného kusu - někdo může k děckám hledat rapla typu Jack Russell teriéra, jiný (poté co parchanty nevděčné hyperaktivní štěkáček omrzí) bude sakra rád za klidnější a míň uzurpátorskou povahu, až ho pak bude muset ve dne v noci venčit sám a poslouchat u toho blbé kecy od staruchy, tchýně a sousedů. Psi byli, jsou, budou a každý den se rodí další štěňata - tak nespěchej a čas který máš využij na ujasnění vlastních priorit, namísto poptávání cizích (které můžou být úplně mimo mísu). Upraveno 4. ledna 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 5 hodinami, Radek124 napsal: @Red DwarfZatraceně, pes přece není jako hodinky, nedá se vybírat podle katalogových parametrů typu “aby byl pesan k děckám a dalo se s ním machrovat na procházkách”. Evidentně žádného nikdy neměls, jinak bys věděl že stejně jako děcka jsou i ti chlupáči individuality a kromě vycpanin nic se zárukou na povahu neexistuje - nemluvě o tom že ono to taky čůrá, kadí, smrdí, štěká, ojíždí a žere sousedům slepice, tahá do baráku bordel a nedá se hlasovým povelem vypnout jako telka/konzole. Neber si to zle, ale dokud nemáš jasno jak dopadne bydlení (bouda/pelech/postel?), radši si těch pár měsíců počkej, než aby ses pak kvůli zbrklému nápadu “pořídit k děckám psa” musel nešťastného “sloníka” zbavovat (o kriminální lufťácké technice “uvázat a zdrhnout” raději nemluvě). Když pomineme naprosto specifické mArovy strážní poníky, mnohem důležitější než “rozměr” je IMHO temperament daného kusu - někdo může k děckám hledat rapla typu Jack Russell teriéra, jiný (poté co parchanty nevděčné hyperaktivní štěkáček omrzí) bude sakra rád za klidnější a míň uzurpátorskou povahu, až ho pak bude muset ve dne v noci venčit sám a poslouchat u toho blbé kecy od staruchy, tchýně a sousedů. Psi byli, jsou, budou a každý den se rodí další štěňata - tak nespěchej a čas který máš využij na ujasnění vlastních priorit, namísto poptávání cizích (které můžou být úplně mimo mísu). Protože se tady běžně poptávají rady na výběr hodinek,dovolil jsem si poptat radu na výběr vhodného psího plemene k dětem. Pokud dáváš něco do uvozovek,měla by to být citace,já jsem ale nikde nepsal,že bych s ním chtěl machrovat na procházce ani že bych ho snad chtěl někde uvazovat v lese a zdrhat,nejsem debil,i když ty si to evidentně myslíš. Pokud jsem se tady svým dotazem dotknul ještě někoho,tak se hluboce omlouvám! Přesně tohle panské chování je důvod,proč jsem sem (a nejen já) přestal chodit. Je to tu samej …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se