Vortex-Tempus Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 To je velmi smutna sprava... je mi to luto. Drzte sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 @mAra_Tyjo Máro, upřímnou soustrast! Půjdem se v pátek ožrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Aj sakra, tak to je velmi smutná zpráva, držte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Je mi to velmi luto. Vzdy som sa tesil na vase fotky a postrehy zo zivota s takymto psom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Smutné. Krásný pes a příkladný vztah mezi člověkem a psem, který je součástí rodiny. Na fotky jsem se vždy těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Na to nemám slov, Máro držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 V 5. 3. 2023 v 19:46, rimidalvlark napsal: Mi kocur prohryznul ruku jak jsem ho vyhazoval z hodinkové dílny. Pojišťovna mi dala 3.500,- no moje zlatíčko. Už na sebe zarobil..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 (upraveno) Hoši díky, není to snadné... Malou rozhodně zanedbávat nebudu. Řekli jsme si se ženou, že dalšího psa ne, proto bude víc s námi uvnitř a budeme se jí věnovat na 100% Jsme z toho rozbití... Jakože dost. Ale fotky velkého psíka můžete ode mě dál čekat @Horheuvidíme... Ozvu se. Žena teď není úplně ve stavu, kdy by s něčím mohla souhlasit. Neseme to všichni těžce. Upraveno 7. března 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Mara: to je mi líto, Kunaka jsem sledoval od štěněte, byl nádherný a osobnost. Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Ani hoši nevíte, jak si to tu všichni bereme... Díky za porozumění... Ale malá dělá všechno proto, aby nám bylo líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 A jak to bere ONA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Kolik měl vlastně Kunak dva roky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 (upraveno) před 25 minutami, sorondo napsal: Kolik měl vlastně Kunak dva roky? Kunak měl 4... A mala je malá,, Upraveno 9. března 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 před 1 minutou, mAra_ napsal: Kunak měl 4... To to letí, měl jsem to povídání a fotečky moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 A na co vlastně umřel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Ani hoši nevíte, jak si to tu všichni bereme... Díky za porozumění... Ale malá dělá všechno proto, aby nám bylo líp. Velká škoda, moc rád jsem sledoval jeho život od štěněte. Držte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 @mAra_až dnes jsem to zjistil.Byl jsem mimo ČR.Je nám to moc líto.Jsme s Vámi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 @mAra_ az dnes jsem si vsiml. Drzte se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 tiez som si to az dnes pozrel, smutna sprava drzte sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Bude piškotek? Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se