Moty Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Středoasiat, asi ne? Já v květnu na Řípu potkal rodinu, máma - 92kg, syn - 96kg, snacha - 85kg a 6m dítě jenom 68kg, ale byly to mazlíci neuvěřitelný, když si je nedrbal tak si tě normálně přitáhli k sobě, což bylo jak když ze stolu stíráš drobky a musels drbat dál, hlava syna byla 2x větší než moje, klidná síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 U cizích dospělých středoasijatů, kavkazáků a brazilských fil se mi nikdy nepoštěstilo se s nima pomazlit. Maximálně mne s nadhledem ignorovali, za přítomnosti majitele. Bullmastif a bordeauxská doga, ty na sebe šáhnout nechali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 JJ Kunak je stredoasiat.A Barborka co doma mame je kavkazak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Tak tohodle ten Mary prcek do 3 týdnu preroste, ale slyšet bude ten můj víc, to se vsadím (urvanej je strašně). Teď musí sedět, ale nadšenej z toho není, je to moc blízko vody :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Už se krotíme s těma fotkama... hele :-DA jaké je to nevinné štěňátko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Nám taky pekne roste, už 3 měsíce a 14kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Mise: zabranit panickovi v cetbeStatus: splneno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Nám taky pekne roste, už 3 měsíce a 14kgKrásná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Dravec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Krásná. Díky, co vy už hledáte novýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Zatím ne. Zase by nás to hodně omezilo a teď pořád jezdíme za dcerou a vnučkou do Brna. Synátor už taky s námi není a kámoš se odstěhoval. Uvidíme časem, ale přiznám se, že občas na inzeráty koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Vždy ve střehu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Nedělní šlofík po obídku...A pak jsme šli s cirkusem do lesa... Upraveno 15. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Hezkýý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 @kamilbNadherny fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Tohle jsou ale luxusní portréty! Dravec. dogfox_11.9a.jpg dogfox_11.9b.jpg Upraveno 15. září 2019 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) @kamilbNadherny fotky! Tohle jsou ale luxusní portréty! Tož dík.Vyfotit to malé torpédo v klidu je o nervy. Upraveno 15. září 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Nastup treskute zimy nepoznate na teplomeru, ale na psech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Tož dík.Vyfotit to malé torpédo v klidu je o nervy. Krásný pes. Já na tyhle trpím. Měli jsme dva drsnosrsté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 U nás se zima projevuje na vyšším levelu. Ale přes den je mi horko, žízeeeeň. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se