MR1990 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 posledne jesenne luce slnka Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 (upraveno) Dneska je celý den pěkně, tak jsme venku...Jinak dneska jsem si uvědomil, že už má větší packy jak Bára... Dnes mu jsou 4 měsíce. Upraveno 10. listopadu 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Ještě tedy něco málo... No, přiznám se, jsem z těch psů celý poprděný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 U nás pěkně není, ale na tom nesejde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Připravit ke startu, pozor, teď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 To je dobré :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Jedna podzimní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Moc... By mě zajímalo, jak to Sicik dělá, ze mu ty potvory postojí... Já to v lese zkoušel a buď se rvou, nebo lítají všude okolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Mě za tím nehledej. Manželka vycvičila a fotografka vyfotila. Já při focení držel tašky :-) A nervy to byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 (upraveno) Vybouchnul plysak Upraveno 14. listopadu 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Mě za tím nehledej. Manželka vycvičila a fotografka vyfotila. Já při focení držel tašky :-) A nervy to byly.Tak to čumím, moc pěkný. O fotkách nemluvím, ale mě nevydržej pošta ani chvilku (povel berou, ale furt je tam nějakej neklid, nedokážu je zabrat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 To je jak s hodinkama Martine, co? Ty taky nepostojí Promiň, trapnej vtípek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Mě za tím nehledej. Manželka vycvičila a fotografka vyfotila. Já při focení držel tašky :-) A nervy to byly.Kokso ja byt jeden z tych dvoch psov, tak vam za tuto fotku nachcijem do topanok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 To je jak s hodinkama Martine, co? Ty taky nepostojí Promiň, trapnej vtípek Ne, ty se mi hejbou ještě víc :-).A my znovu po milované úpravě, naštvanej je víc a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Ne, ty se mi hejbou ještě víc :-).A my znovu po milované úpravě, naštvanej je víc a víc. Martine, co si stěžuješ, kterej druhej pes vydrží takhle na kolmý stěně :-) Každopádně máte to tu moc pěkný páni, hned bych si vybral. Po tom, co se mi před dvěma lety odstěhoval s ex bohužel i pes, začínám se poohlížet a zdejší vlákno je velmi inspirativní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 U nás vybouchlo celý ležení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 U nás vybouchlo celý ležení U nas se zenou je shoda a...pes je jen venku. Unavena po prochajde Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 zboznuje pracu. dokaze sa na nu pozerat cele hodiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Nový člen rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se