Moty Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 @mAra_a doběhnul by jí? a kdyby jo tak by jí vzal vejpůl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Nedoběhnul. Je velký a těžký... Leda by před ním uklouzla na ledě a zlomila si všechny nohy ... A ano, pak by ji vzal vejpůl. Jako ostatně všechno co je jakékoli zvíře. Jedinou výjimku tvoří Bára, NAŠE kočky a pes od tchána... Všechno ostatní má tendence zadávit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Barborka je prostě krásná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Včera před polednem mě útěk v lese- hledal jsem ho až do 22 h s baterkou ,dnes ráno sem to projížděl autem a asi 5km pěšky a mladý pán se vrátí živý a zdravý jen špinavý hladový a žíznivý.Co mě to jen připomíná?Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 3 hodinami, Nick06 napsal: Včera před polednem mě útěk v lese- hledal jsem ho až do 22 h s baterkou ,dnes ráno sem to projížděl autem a asi 5km pěšky a mladý pán se vrátí živý a zdravý jen špinavý hladový a žíznivý.Co mě to jen připomíná? Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk očividně ví že něco provedl a to se vrátil teda domů? Krásnej...má skoro stejný fleky jako můj jen černý.. já mám hněďáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 (upraveno) Po úpravě. Vydrželo mu to 10 sekund. A tentokrát byl hodně vzteklej. Upraveno 30. listopadu 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Čupka dostala nové ledky z alíka. Konečně vidí večer na žrádlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 To je zase poloha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 S nim se život nemazlí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Za mříže a jede se očkovat, aby nebyl flame, k veterináři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Konečně jsou ty zákeřné bestie zavřené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 před 42 minutami, cema napsal: Konečně jsou ty zákeřné bestie zavřené. Už ti dorostla ruka jo neboj, relaxují a já jdu na podlahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Je to můj malý lump... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Ty kráso, kolik už váží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Těžko říct. Není ho moc kde zvážit Okem tipujeme 80+... Docela narostl, kluk jeden náš ušatý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 (upraveno) Mám takové pidi kanape v pracovně... 90x180... A když se nám narodilo miminko, dobrovolně jsem ulehl na této mučící posteli. Pak jsme pořídili kunaka. Dodnes tam spím (žena s dcerou spí nahoře) a ve stejné místnosti spí i oba psi. A situace včera: Kunak mi na kanapi spí u hlavy, Bára u nohou a já namáčklý na zdi (ještě že jsem hubený ). .... Prostě smečka spí spolu jen jsem si měl pořídit větší kanape.... Upraveno 6. prosince 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Tak tohle mám naštěstí porěšeny líp než ty mAro . I když se roztahuje jak 80 ti kilovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Svítícího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se