gerhard Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Samo v dobrej nálade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Samo vypadá skvěle, jako vždycky... Jinak u nás zázrak... Nespí na sněhu, ale ocenili mou investici do matrací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Mají to superr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Docela nám roste, kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Hej, maju to tam útulné, šťastné stvorenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 "Mimino" Kenny má dnes přesně 10 měsíců a 35 kilo. Na obou fotkách je stejný pelech a stejný chlupáč, z konce dubna a začátku prosince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 "Mimino" Kenny má dnes přesně 10 měsíců a 35 kilo. Na obou fotkách je stejný pelech a stejný chlupáč, z konce dubna a začátku prosince...Tož na se dobře Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Tak sem, taky přidám ty naše dva gaunery Nero a Rek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Je to vychodoevropsky ovcak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Před hodinou, Aktobe napsal: Je to vychodoevropsky ovcak? Jestli je to na mě tak nevím co je východoevropský ovčák ale tohle je normální němec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 před 55 minutami, Michal93 napsal: Jestli je to na mě tak nevím co je východoevropský ovčák ale tohle je normální němec. Jen mi jeho vyraz nemce nepripomnel.Je moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 před 9 minutami, Aktobe napsal: Jen mi jeho vyraz nemce nepripomnel.Je moc hezky. Aha! Tak jako vyraz je velice podobny ale to dela ta fotka. To je tvuj pesan? Taky fesak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Ne,ne,jen ilustracni foto.Tady u nas vychodoevropan skoro nesehnatelny...tak jsem se "chytil" tveho.My mame pyrenejskeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Něco tam je. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 V 25. 11. 2021 v 14:29, warann napsal: Díky. Btw, pokud tady byly dotazy k výběru, tak nejlepší pes k dětem je samozřejmě stafík ;-). Já to vnímám stejně, AmStaff nebo Staffbull - ten je možná s ohledem na jeho skladnost ještě vhodnější. Já mám rád velké psy a u dětí běžně APBT nebo Kanárka, ale ti jsou velcí a chce to pevný základ ve výchově. Nicméně AmStaff nebo menší bráška Staffbull úplně super. @Andrew: https://www.idnes.cz/hobby/mazlicci/video-stafordsirsky-bulterier-je-usmevavy-opatrovnik-deti-vseho-veku.A110513_135110_hobby-mazlicci_mce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Tak jiste, nicmene je potreba smirit se s tim, ze budes mit doma psa a pohledem zabijaka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Správný pes nechá svého páníčka trochu zachlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 (upraveno) Zosobnění dobra, přítel lidí, esence lásky, nejlepší přítel a milovník dětí.. Takhle přesně se dokáže tvářit náš pes... Jestli chcete postrašit dečka (a moc vám na nich nesejde), přijeďte na návštěvu. Upraveno 22. prosince 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Tady se tváří spíš jak Zeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se