Berbatow Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Než si zase zvykneme, že mladý pes je destroyer. S předchozí princeznou už byl úplný klid, neexistovalo aby si něco vzala ze stolu, aby rozkousala boty, brýle, ovladač, respektive cokoliv. Jo a do postele nesměla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Náš pes je veliký milovník, teda jen naší kočky viz ta packa nedbale tulící kočičánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Dneska jsme museli nechat uspat naši Barborku. Byla to dokonalá psí slečna.... Selhaly jí ledviny. Tak kdo můžete, dejte si na ni panáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 2 minutami, mAra_ napsal: Dneska jsme museli nechat uspat naši Barborku. Byla to dokonalá psí slečna.... Selhaly jí ledviny. Tak kdo můžete, dejte si na ni panáka... Taková mladá holka! Upřímnou soustrast Máro vám všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Ach jo Večer dám panáka,yes. Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 "Pravý gentleman, Saturnine, nepije alkohol před polednem." No, tak právě nastal čas toto pravidlo porušit. Jdu si nalejt. Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 @mAra_ RIP…. Bude mi tu chybat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 to neeeeeee je mi to moc lito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Je mi to moc líto. Hodně sil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Bude tu stále s námi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Maro drzte sa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Drržte se, jsme s vámi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 To je mi moc líto - držte se. Strašně rád jsem tady vždycky koukal na ty Tvoje hafany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 @mAra_Tvl. tohle je nespravedlivý, proč se tohle děje. Držte se, mrzí mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Z vlastní zkušenosti vím jak to bolí. Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 17. 10. 2022 v 16:56, Brolo napsal: Tak jsme se konečně rozhoupali a máme doma nově tuhle lišku Vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 (upraveno) V 27. 11. 2022 v 11:24, mAra_ napsal: Dneska jsme museli nechat uspat naši Barborku. Byla to dokonalá psí slečna.... Selhaly jí ledviny. Tak kdo můžete, dejte si na ni panáka... Drž se! Zapíjel jsem před půl rokem. Nakonec pomohlo jediné, doplnit smečku. Teď už černá vodí mladou po revíru.. Upraveno 29. listopadu 2022 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Krásné fotky, vždy potěší a zlepší náladu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Tak, tak, doplneni smecky byl lek i pro nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se