Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nezmizíš. Tebe to nepotká a děcka budou mít tak vypláchlej mozek, že jim to nepřijde divné. Ten obrázek s maturitou v humoru se s tím docela doplňuje. A těch 10% normálních co to odmítnou to už nezachrání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iPhone 57S už bude taky pod kůži, tak co...

A vsadím se, že se najde dost mentálů, kteří si tam nechají dát :-) Trochu se ovšem obávám dne, kdy budou chytat po lesích s elektrikou ty normální lidi, kterým to jednou uloží zákon. Začali jsme v Africe a tam také skončíme, no ni? Žádný stresík....

Odkaz ke komentáři

Nechci strašit, ale bude to podobné jako evoluce "osobních dokladů": ještě před 100-150 lety nepotřebná záležitost (i rakouské "legitimační lístky" = vnitrostátní cestovní pasy vydávané od roku 1867 byly nepovinné, akorát ty KURVY musely mít svůj "průkaz o zdravotní způsobilosti" povinně), zatímco dneska vás bez papírů s chutí zprudí každej fízl.

Nejdřív holt naučíme lidi na NFC a epl-páj - no a ti nejaktivnější frikulíni pak budou ostatním sami dělat "virální osvětu" jak prima je mít ten čip pod kůží, že s ním můžou volně běhat, jezdit na kole, skákat do vody... (zápůjčka ze starého ftipu o dvou bláznech ve svěracích kazajkách, špekulujících o tom jak skvěle by jim bylo s dámskýma tampónama)  :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

ráno jedu do práce a na Jižní spojce za lanovým mostem směrem na Černý most stojí kolona americké vojenské techniky, vedou a uzavírají to naši empíci, ALE ti kkti je zastavili v esíčku za lanovým mostem, to nepochopíš - je to nejméně přehledné místo širokodaleko, sice bylo pět ráno, ale místo na rauchpauzu vybrané hodně zle

a když jsem se odpoledne vracel, ejhle déjavu, v největší dopravní špičce na stejném místě ve stejném směru vidím další americkou kolonu

když už amíci musí importovat demokracii do Ruska, proč dělají bordel i tady?

Odkaz ke komentáři

2tolja: Je otázka kdo je na tom tankodromu zastavil a proč, kvůli vyhlídce ani cigárku na čerstvém vzduchu to nejspíš nebylo. Když už tě to tak štve, řekni si že vedoucí vozidla obou imperialistických kolon možná hupsla do jedné a té samé lochny, kterou tam Kuncák nechával nalíčenou pro Tebe... 

Odkaz ke komentáři

Pánové

Vaše starosti na mou hlavu protože si u nás  v práci někdo spletl hajzl s koupelnou nalil na podlahu a nesvítila tam žárovka tak jsem tam sebou praštil a v pondělí jak se psalo v povolávacích rozkazech střízliv oholen a ostříhám jdu na operaci menisku.

Odkaz ke komentáři

Tak tomu říkám pech Honzo - ani kdybych byl felčar tak už bych se nechtěl znova dostat pod kudlu, notabene v Tvém věku a s nohama. Budu držet palce ať to dobře dopadne a brzo to rozchodíš...  -_-

PS: A s tím holením to nepřeháněj - když jsem před lety po podobné předvíkendové lapálii s ramenem čekal na propuštění z Bohunic, tak na pondělní vizitě nově příchozího mlaďocha doslova zprcali za to že si aktivně oholil i to churavé koleno - že prý si tím akorát koleduje o infekci...  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Pánové

Vaše starosti na mou hlavu protože si u nás  v práci někdo spletl hajzl s koupelnou nalil na podlahu a nesvítila tam žárovka tak jsem tam sebou praštil a v pondělí jak se psalo v povolávacích rozkazech střízliv oholen a ostříhám jdu na operaci menisku.

No fuj na to. Tak držím palce!

Odkaz ke komentáři

Na poště se nedá platit kartou?! WTF!! Nebyl jsem na poště asi 9 let, ale tohle mě teda docela šokovalo. To jsme jako v roce 1990 nebo co? Nehledě na to, že terminály mají všude, ale berou jen karty čobky. Státní podnik veřejně podporuje nekalou soutěž? To snad musí být žalovatelný, ne? Co na to antimonopolní úřad? 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...