shaggy Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Vyzera to, ze robosi sekli dole plyn...https://presov.korzar.sme.sk/c/22277374/v-presovskej-bytovke-na-sidlisku-iii-vybuchol-plyn.html
geometr Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Tak jsem dneska přispěl měšťákům do kasičky za stání na chodníku. Není to klasickej chodník podél ulice, ale takovej širokej sídlištní, kam si dycky na chvilku postavím auto, než naložím drahý přístroje (po tom, co dvakrát objedu blok a když není volný místo jedný invalidní paní vedle z baráku). Poradil mi to kdysi jejich kolega, že líp na chvíli na ten chodník, než půlkou auta do travnatýho pásu (tenkrát jsem za to taky vyfasoval pokutu a stál jsem tak ze stejnýho důvodu, jako dneska). No, vymlouvat se nechci, nemá se to a ani by mě to tak neštvalo, ty dvě stovky tak jednou za 8 let jsou o ničem, to mě parkování vyjde dráž v Praze legálně :-) Ovšem, že někomu stojí za to ty měšťáky volat, to je na přesdržku.
Conrad Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Na 4 proudové silnici v Modřanech kde kolem široko danleko nic naměřená rychlost 59 km a 600 pokuta a ještě jsem na to vystal frontu na poště Mešťáci mě se. ouA to je tak kurevsky udělané že od Žlutých lázní jedete povolenou 70 a pak je najednou 50 ani ne 100 metrů před světelnou křižovatkou a 88 m za ní je opět 70 asi 2 km.Tedy když dojíždím k té křižovatce dívám se už na semafor a když je tam zelená tak i třeba malinko přidám aby jsi hladce projel |/ jako já na těch 59/ a je toTo není o bezpečnosti provozu ale do sprosté plnění obecní kasy.Pro ostatní poznávací znamení když jedeš z Prahy tak po levé ruce přízemní barák hospoda U černého koně a měří se v obou směrech furtumfurt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem Conrad
kuncák7 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Tak jsem dneska přispěl měšťákům do kasičky za stání na chodníku. Není to klasickej chodník podél ulice, ale takovej širokej sídlištní, kam si dycky na chvilku postavím auto, než naložím drahý přístroje (po tom, co dvakrát objedu blok a když není volný místo jedný invalidní paní vedle z baráku). Poradil mi to kdysi jejich kolega, že líp na chvíli na ten chodník, než půlkou auta do travnatýho pásu (tenkrát jsem za to taky vyfasoval pokutu a stál jsem tak ze stejnýho důvodu, jako dneska). No, vymlouvat se nechci, nemá se to a ani by mě to tak neštvalo, ty dvě stovky tak jednou za 8 let jsou o ničem, to mě parkování vyjde dráž v Praze legálně :-) Ovšem, že někomu stojí za to ty měšťáky volat, to je na přesdržku.Tak zkus napsat email na úřad, ať zváží legalizaci parkování částečně na chodníku (nebo mi napiš třeba do SZ ulici, kouknu na to v pondeli, zda by to teoreticky slo).
geometr Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Tak zkus napsat email na úřad, ať zváží legalizaci parkování částečně na chodníku (nebo mi napiš třeba do SZ ulici, kouknu na to v pondeli, zda by to teoreticky slo). Díky, ale to nebude potřeba. Oni to tady lidi bonzujou možná častějc. Jenže já opravdu jen naložím nebo vyložím věci a jedu. Dneska jsem kontroloval ještě baterku, tak mi to ráno možná nějakou tu minutu trvalo a měšťáci museli bejt za rohem, že když jim to řekli z dispečinku, hned tu byli. Jinak jim asi ujedu dycky :-)
Já ml. Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 https://hlidacipes.org/richard-jahoda-stat-si-z-uctu-podnikatelu-pujci-24-miliard-bez-ptani-a-bez-uroku/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu To je radost, tady podnikat...
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Vsak jo, me za rijen jeste DPH nevratili, srandisti..
Já ml. Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 To mě to chodí vždy v termínu, ale že bych z toho byl nadšenej... Co zavedli přenesenku tak jsem jim neplatil, ale jestli si dobře pamatuju, tak jim se muselo zaplatit do šesti dnů... Tak mi to moc nesedí...
Bob Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Ja teda ve valny vetsine jen platim, ale je to svinstvo, meli by nam na zaplaceni dat taky 45 dni
Vladar91 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Pry je nepsany pokyn letos nevracet za listopad..az v lednu.. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Vladar91 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Koukam ze si to pojistili uz ofiko Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
svijanskymaz Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Teraz som sa vytocil do biela....Koncert v Budejoviciach,Horky ze Slize,Tri sestry a bratiasestrytour.Parada.A pod pojom male deti a vozickari....Zacina kalba,vsetci popite,kotol vari a deti zacnu plakat,vozickari nevedia kam....Hadka,konec.Idem hladat organiatora,zr takto sa to nerobi.Pozitivum,vratili mi 500,negativu,svet je v prdeli.
martar Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Bacha, teď Ti Dokusan napíše, že seš xenofob a pedofob! ( )
fijo Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Pojom, podiom, podijom, pod pódiem?
M-72 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Kua tak rozbalím balík z Německa, že půjde do vánočního kabátu a koukám kolo pryč. Já se picnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Kua tak rozbalím balík z Německa, že půjde do vánočního kabátu a koukám kolo pryč. Já se picnu to je rezerva
Liqid Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Klid, to je tak správně, limitka z Japonska
Doporučené příspěvky