Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 13:03, the MJ napsal:

Hele je jasny, ze mas pomerne ultimatni nazor a nikdo ti ho nebere. Jen ne vsichni proste musej tleskat, protoze se to ocekava. Podobny to bylo s klukama, ktery spadli s hokejovym teamem - Marek, Rachunek a Vasicek- Ty meli dokonce vystavovat s rakvema na Staromaku a zpivat u toho "Hosi dekujem". Jakoze jejich smrt pro me byla otres, tomuhle silenstvi jsem nikdy nepodlehl.

Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 12:49, Eman2208 napsal:

Na letišti ve Kbelích ve čtvrtek v půl druhé přistál armádní speciál s ostatky čtyř vojáků, kteří v úterý zahynuli po útoku sebevražedného atentátníka v Afghánistánu. Smutečního ceremoniálu se vedle pozůstalých účastní i představitelé státu a armády v čele s prezidentem a předsedou vlády. Letoun na přistání doprovodily stíhačky JAS 39 Gripen.

...o tomto psal Frantik, jen o té taškařici kolem...:-) a má pravdu, velikou pravdu...a že s ním hned tak nesouhlasím, se ví  :cheers:

Ahá, a já si říkal, proč se mi třásly skleničky v kredenci a vono to bylo k tomuhle cirkusu. Letěly asi nízko, páč to bylo fakt znát. Hmmm, musím se večer přilepit k televizi čumět na zprávy on tam vo tom Such*ň bude určitě něco mlít.

Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 13:07, Frantik napsal:

Hele je jasny, ze mas pomerne ultimatni nazor a nikdo ti ho nebere. Jen ne vsichni proste musej tleskat, protoze se to ocekava. Podobny to bylo s klukama, ktery spadli s hokejovym teamem - Marek, Rachunek a Vasicek- Ty meli dokonce vystavovat s rakvema na Staromaku a zpivat u toho "Hosi dekujem". Jakoze jejich smrt pro me byla otres, tomuhle silenstvi jsem nikdy nepodlehl.

Asi to tak vypadá, že sem v tomhle militant... Občas se necham unést.

Já nepožaduju to aby se tu pořádali takové průvody, jenom poukazuju že jinde to maj jinak. Ten vztah k armádě je obecně jinej. A z toho to vychází. Prostě myslim že to jak to pořádá armáda je ok, to jak se na tom pasou média a politici už ok neni.

Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 13:18, the MJ napsal:

Asi to tak vypadá, že sem v tomhle militant... Občas se necham unést.

Já nepožaduju to aby se tu pořádali takové průvody, jenom poukazuju že jinde to maj jinak. Ten vztah k armádě je obecně jinej. A z toho to vychází. Prostě myslim že to jak to pořádá armáda je ok, to jak se na tom pasou média a politici už ok neni.

To jsme asi zajedno.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 13:14, the MJ napsal:

no jak říkam, tohle všechno je politická věc. 

a tady něco k tomu střelivu

http://www.onwar.eu/2014/07/06/nestastne-premysleni-v-nulach-a-jednickach/

moc tomu článku nerozumím, ale todle mě zaujalo: 

Odpověď na otázku jaká munice primárně ve skladech chybí, naznačí nepravdivost titulku v Právu o škrtání, až došla munice. Jedná se především o ?chytrou? munici, která nikdy nebyla nakoupena na modernizovanou techniku, ať od Pandurů, Gripenů, Brenů až po Carl-Gustavy, takže nemohla ani dojít   :D  :D  :D 

Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 17:04, YPO napsal:

Tak tenhle kádr by mohl jít i do p*ce.

To je hnus kterej by se měl tvrdě potírat. Třeba blbovi narvat tenisák do krku nebo tak něco.

Omluva za politiku, ovšem to mě nadzvedlo jako už dlouho nic.

Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 17:04, YPO napsal:

Bohuzel tento pseudo dopravni expert ted bude fusovat i do placeni dani a sportu.

Odesláno

K Humlovi se ani nemá cenu vyjadřovat, on je zářným příkladem toho, že nejhorší ze všeho je opravdu aktivní blbec :devil: . Tihleti darmožrouti (i ten druhej článek) budou tak dlouho vysírat, až opravdu Kvitová bude reprezentovat s vlajkou Monaca a nikoliv s českou. Pak jim a dalším podobnejm možná dojde, že naše republika přijde o další osobnost, která ji reprezentuje ve světě líp než cokoliv jinýho a že jen díky takovejm lidem vůbec svět ví, že nějaká Česká republika existuje. Zmiňovat v tomto kontextu třebas Martinu Navrátilovou asi nemá smyslu.

Odesláno

Přiznám se, že být v jejím postavení udělám to stejné. Placení daní ji tady v této zemi nic nepřinese :) . A pan cHuml? No nic ...

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 10. 7. 2014 v 13:07, YPO napsal:

Česká armáda je vybavena o poznání modernějšími obrněnci a stíhačkami než třeba Poláci či Slováci. Kvůli podvodům a korupci na tom však málem finančně vykrvácela.

To by som chcel vidieť aké máte o poznanie modernejšie stíhačky ako Poliaci. A to už ani nejdem hovoriť, že tie ani nie sú vaše ale prenajaté.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...