African Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 (upraveno) Možná za to taky trošku můžou hodinky, nebo? Mě tedy ručička nikdy z hodinek neupadla a občas to byli pěkný rány tedy ... Srandicky, srandicky... No co, aspon bude hned nosit Fortisky, co dostane pod stromek. Upraveno 19. prosince 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Tezko rict, ja jsem cekal, ze bude minimalne vysypane sklicko. Placly sebou presne naplacato, tak to svliklo vterinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Au, to muselo bolet, jinak já čekat na Fortisky, tak s nima taky plácnu o zem Přeji hezký den"Tezko rict, ja jsem cekal, ze bude minimalne vysypane sklicko. Placly sebou presne naplacato, tak to svliklo vterinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Už asi 3 dny se mi občas motá hlava, jsem unavenej a je mi tak ňák na pytel. Jsem zvědavej, jestli to přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Už asi 3 dny se mi občas motá hlava, jsem unavenej a je mi tak ňák na pytel. Jsem zvědavej, jestli to přejde.Vem si dva sickdaye a válej se doma u playstationu (teda Ty asi spíš u xBoxu :-D). Jestli to nepřejde, tak šup k dochtorovi, nemusí to bejt sranda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Vem si dva sickdaye a válej se doma u playstationu (teda Ty asi spíš u xBoxu :-D). Jestli to nepřejde, tak šup k dochtorovi, nemusí to bejt sranda..Já teď chodím na rehabilitace s krční páteří, a obvykle potom jsem jak přivožralej. Tak ňák myslim, že by to mohlo bejt vono. Ale nevim, uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Taky jsem to mel jeden cas, vstal jsem prudce, nebo jsem jen zvednul rychle hlavu a zamotala se, asi po dvou tydnech to zmizelo, nevim co to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Jasnej moribundus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Jasnej moribundus. Tak mám evidentně KOPR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Mívám to taky, je to fest nepříjemný..motání hlavy a je mi blbě..po nějaký době jsem to už nevydržel a s obavami šel k doktorovi a bál se, co mi najde. Řekl, ze je to od krční páteře, dal mi nějaký prášky na uvolnění svalu..kdyz me to chytne, vezmu to a za chvíli je dobře. Začalo se to objevovat kdyz jsem začal víc cvičit a vrátil se ke kickboxu. Holt tělo zvyklé na valení v autě a u počítače to nedává. Chce to strečink, občas masáž, no a hlavně nepřetěžovat krční svaly. Je to prkotina, ale fakt jsem se kolikrát po ránu v autě málem poblil..nepřijemné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Kua, odešel mi externí disk, to bude zase práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Kolega si chtěl vyzkoušet moje hodinky..no nerad a se skuhráním jsem mu je půjčil, páč pro mě zrovna dneska něco udělal - no a když je sundával z pazoury, nespadly mu na zem? Krucityrkn já se na ně pomalu ani nedívám aby se neokoukaly a teď todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Dnes mne zase vytocil kamionista. Jedu domu, tachometr ukazuje cca 55 v obydlene oblasti a on prilepeny na zadi. Vjeli jsme do zony, kde je zakaz kamionum a on za mnou. Domu jsem to v te chvili mel cca 1 km, nikam jsem nechvatal, tak dvojecka, 20 km/hod a hezky jsem ho provedl kolem skoly a skolky temer krokem, aby mel cas si to vychutnat. Verim, ze kdybych nemel pod zadnim sklem policejni cepicku, tak by mi vlezl do kufru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Mozna se lepil prave proto Obzvlast v tomto obdobi, kdy je tma skoro cely den, je to neprijemne...obecne auta se svetlama vysoko. Nejlip kdyz jedou proti tobe xy xenonu a na zadku nalepene dalsi. To bych to kolikrat narval do prikopu dobrovolne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 ..... Verim, ze kdybych nemel pod zadnim sklem policejni cepicku, tak by mi vlezl do kufru...Také jsem ji svého času tak vozíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Také jsem ji svého času tak vozíval. Je to jistota. Vetsina blaznu zkrotne a odstreli na distanc a "kolegove" maji vic pochopeni pro pripadne prohresky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ČSOB - z nějakého důvodu jsem si tam nechal založit běžný + spořící účet s tím, že vedení + veškeré transakce budou zdarma (uzavíráno za zvláštních podmínek s osobní bankéřkou). Na začátku jsem tam nalil nějaké peníze, aby účet fungoval a pak na něj poměrně dlouhou dobu ani nesáhl. Teď se přihlásím a nestačím se divit, vedení zdarma nebylo tak docela zdarma, ale za 95 kaček za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ČSOB a něco zdarma a spořící účet? Tos neudělal dobře. Docela bych chtěl vidět ty zvláštní podmínky. Jinak osobního bankéře mají všichni, je to ta paní za přepážkou, resp. u stolku. Znehodnotil sis akorát peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 U ČSOB mám studentský účet kde je vše zdarma, ale po škole to tam rozhodně nenechám, běžný účet je celkem trága, ale výhodou je velká síť bankomatů a poboček, což celkem často využívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ČSOB a něco zdarma a spořící účet? Tos neudělal dobře. Docela bych chtěl vidět ty zvláštní podmínky. Jinak osobního bankéře mají všichni, je to ta paní za přepážkou, resp. u stolku. Znehodnotil sis akorát peníze. Nemyslel jsem pseudo-osobního bankéře za přepážkou, ale toho skutečně osobního, za kterým nechodíš na přepážku. Proto i ty zvláštní podmínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky