Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Možná za to taky trošku můžou hodinky, nebo? Mě tedy ručička nikdy z hodinek neupadla a občas to byli pěkný rány tedy ... :cheers:

Srandicky, srandicky... :)

No co, aspon bude hned nosit Fortisky, co dostane pod stromek. 

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už asi 3 dny se mi občas motá hlava, jsem unavenej a je mi tak ňák na pytel. Jsem zvědavej, jestli to přejde.

Vem si dva sickdaye a válej se doma u playstationu (teda Ty asi spíš u xBoxu :-D). Jestli to nepřejde, tak šup k dochtorovi, nemusí to bejt sranda..

Odkaz ke komentáři

Vem si dva sickdaye a válej se doma u playstationu (teda Ty asi spíš u xBoxu :-D). Jestli to nepřejde, tak šup k dochtorovi, nemusí to bejt sranda..

Já teď chodím na rehabilitace s krční páteří, a obvykle potom jsem jak přivožralej. Tak ňák myslim, že by to mohlo bejt vono. Ale nevim, uvidim.
Odkaz ke komentáři

Mívám to taky, je to fest nepříjemný..motání hlavy a je mi blbě..po nějaký době jsem to už nevydržel a s obavami šel k doktorovi a bál se, co mi najde. Řekl, ze je to od krční páteře, dal mi nějaký prášky na uvolnění svalu..kdyz me to chytne, vezmu to a za chvíli je dobře. Začalo se to objevovat kdyz jsem začal víc cvičit a vrátil se ke kickboxu. Holt tělo zvyklé na valení v autě a u počítače to nedává. Chce to strečink, občas masáž, no a hlavně nepřetěžovat krční svaly. Je to prkotina, ale fakt jsem se kolikrát po ránu v autě málem poblil..nepřijemné..

Odkaz ke komentáři

Dnes mne zase vytocil kamionista. Jedu domu, tachometr ukazuje cca 55 v obydlene oblasti a on prilepeny na zadi. Vjeli jsme do zony, kde je zakaz kamionum a on za mnou. Domu jsem to v te chvili mel cca 1 km, nikam jsem nechvatal, tak dvojecka, 20 km/hod a hezky jsem ho provedl kolem skoly a skolky temer krokem, aby mel cas si to vychutnat. Verim, ze kdybych nemel pod zadnim sklem policejni cepicku, tak by mi vlezl do kufru...

Odkaz ke komentáři

Mozna se lepil prave proto ;)

Obzvlast v tomto obdobi, kdy je tma skoro cely den, je to neprijemne...obecne auta se svetlama vysoko. Nejlip kdyz jedou proti tobe xy xenonu a na zadku nalepene dalsi. To bych to kolikrat narval do prikopu dobrovolne...

Odkaz ke komentáři

ČSOB - z nějakého důvodu jsem si tam nechal založit běžný + spořící účet s tím, že vedení + veškeré transakce budou zdarma (uzavíráno za zvláštních podmínek s osobní bankéřkou). Na začátku jsem tam nalil nějaké peníze, aby účet fungoval a pak na něj poměrně dlouhou dobu ani nesáhl. Teď se přihlásím a nestačím se divit, vedení zdarma nebylo tak docela zdarma, ale za 95 kaček za měsíc  :eek:

Odkaz ke komentáři

ČSOB a něco zdarma a spořící účet? Tos neudělal dobře. Docela bych chtěl vidět ty zvláštní podmínky. Jinak osobního bankéře mají všichni, je to ta paní za přepážkou, resp. u stolku. Znehodnotil sis akorát peníze.

Nemyslel jsem pseudo-osobního bankéře za přepážkou, ale toho skutečně osobního, za kterým nechodíš na přepážku. Proto i ty zvláštní podmínky. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...