wave ceptor Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 tak pozdě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Chlapácí : soused dnes napojil vodu ze studně aby asi usetril ale gol je v tom ze máme ji napůl na hranici pozemku. Zatim s tim oba jen zalejvame zahradu. Navic on s tim jeste plni bazén. Takze otazka je co můzu cekat? Vyschlý pramen? Máme dobré vztahy ale mam strach ze budeme oba brzy na "suchu" Vase nazory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 ¨Dneska jsem nejedl a nekadil, včera jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Chlapácí : soused dnes napojil vodu ze studně aby asi usetril ale gol je v tom ze máme ji napůl na hranici pozemku. Zatim s tim oba jen zalejvame zahradu. Navic on s tim jeste plni bazén. Takze otazka je co můzu cekat? Vyschlý pramen? Máme dobré vztahy ale mam strach ze budeme oba brzy na "suchu" Vase nazory? Pokud studna utáhne bazén a závlahu, tak těch pár litrů na spláchnutí hajzlu se ztratí. Pokud teda soused nemá desetičlennou rodinu, kde jsou zvyklý se sprchovat každý hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Nene. Jsou ctyri jako my. Ale to neni jen WC ale v podstate vsechno mimo kuchyne.Jsem z toho docela spatny...snad to bude dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Fotbalova slavie,ze zachranila ligu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Stve ma ta nenavist voci narodom co tu v poslednej dobe citim. Mozno nestve, skor mi je to luto. Vid vlakno hokej... z coho prameni ta nenavist voci Rusom? Myslim voci hokejistom, nie Putinovi. Preco tie blbe poznamky na Slovakov? (Ok, chapem, nejaky dement tu rozuchal uplne zbytocny flame, ale ani druha strana sa nedala zahanbit.) Fakt som chronomag videl ako forum gentlemanov a teraz tu citim nenavist. Skusam to riesit kombinaciou Leonard Cohen + Glenmorangie, zatial nevidim postup k lepsiemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Nenávist k Rusům ?! Ze by komunismus? 68? Vyber si co potřebuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Skusam to riesit kombinaciou Leonard Cohen + Glenmorangie, zatial nevidim postup k lepsiemu. Nevzdavej to. To je dobra kombinace a urcite pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Nevzdavej to. To je dobra kombinace a urcite pomuze. Taky bych řekl, že má naordinovaný dobrý postup. Jen to chce poctivě léčbu dodržovat a nevynechávat medikaci. A hlavně dobrat obsah balení do poslední kapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Pokud studna utáhne bazén a závlahu, tak těch pár litrů na spláchnutí hajzlu se ztratí. Pokud teda soused nemá desetičlennou rodinu, kde jsou zvyklý se sprchovat každý hodinu. Docela by mě zajímalo, jak tohle funguje, taky mám studnu a jako správnej krkoun bych rád aspoň splachoval ty hajzlíky. Nevíte někdo, jak se to dělá? Zapojí se to přes čerpadlo, který po spláchnutí docucne vodu nebo přes nějaký rezervoár? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Nene. Jsou ctyri jako my. Ale to neni jen WC ale v podstate vsechno mimo kuchyne.Jsem z toho docela spatny...snad to bude dobry...Naplneni bazenu by mela byt jednorazova zalezitost, to se da snest. Pokud bude problem i pri beznem provozu, tak se v ramci dobrych vztahu nejak uz domluvite, ne? Asi by jednostranne pretezovani studny byl padny argument k uprave jeho rezimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Docela by mě zajímalo, jak tohle funguje, taky mám studnu a jako správnej krkoun bych rád aspoň splachoval ty hajzlíky. Nevíte někdo, jak se to dělá? Zapojí se to přes čerpadlo, který po spláchnutí docucne vodu nebo přes nějaký rezervoár?máme tam nějaké tlakové čidlo, když klesne tlak v trubce od čerpadla na určitou hodnotu, tak čerpadlo zapne a dotlakuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Tleskám Alze nebo GLS, že to zvládli zjebat i podruhé . Nejdříve mi zruší zaplacenou objednávku, tak tam volám, vše se vyřešilo, objednávka obnovena. Omluva žádná. Teď koukám do trackingu a:Tak jsem si překontroloval mnou uvedenou adresu a volám do GLS. Prej tam chybí ulice, přitom v objednávce vidím všechno správně.. Bych se po... Nejspíš se balíček někde odřel nebo to tam snad vyplňovali ručně ?Edit: a štvou mě provolané peníze do ČR... Balíček může dorazit klidně za měsíc, není tikající, tak je mi to fuk. Upraveno 18. května 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) že musí vzniknout taková docela pěkná písničku s takovým strašným videoklipem.... proč asi ?! V autobuse z Prahy do Varny se našla nálož https://www.youtube.com/watch?v=_Tazb6yYwH0 Upraveno 18. května 2015 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Stve ma ta nenavist voci narodom co tu v poslednej dobe citim. Mozno nestve, skor mi je to luto. Vid vlakno hokej... z coho prameni ta nenavist voci Rusom? Myslim voci hokejistom, nie Putinovi. Preco tie blbe poznamky na Slovakov? (Ok, chapem, nejaky dement tu rozuchal uplne zbytocny flame, ale ani druha strana sa nedala zahanbit.) Fakt som chronomag videl ako forum gentlemanov a teraz tu citim nenavist. Skusam to riesit kombinaciou Leonard Cohen + Glenmorangie, zatial nevidim postup k lepsiemu.já to vidím tak že se sportem je to podobný jako s politikou a náboženstvím. Když se to bere moc vážně tak to akorát rozeštvává lidi. Pak jsou schopní si rozbíjet hlavy protože 1:0 !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 že musí vzniknout taková docela pěkná písničku s takovým strašným videoklipem.... proč asi ?!No to děfče to možná myslí dobře, ale pěveckej výkon slabóza. On ani originál nestál za moc, je to taková říkánka ála Landa.https://www.youtube.com/watch?v=bi448xbDrVo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Swanieck Ten klip nebude na ytb ani hodinu. Ty necenzurovany záběry jsou strašný. Ta silniční kontrola peklo. Jen tak zastavit a nechat kleknout. Ti chudáci řidiči vůbec nevěděli co se děje. Upraveno 18. května 2015 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Smrt Dean Pottera. Vždycky jsem ho obdivoval za jeho free solo climbing výstupy. Měl několik nádherných dokumetů v rámci Reel Rock (vřele doporučuju všem nadšencům hor a tak vůbec). Ale že to bude zrovna padák... ach jo.https://www.youtube.com/watch?v=IqxeEEAqlPk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 já to vidím tak že se sportem je to podobný jako s politikou a náboženstvím. Když se to bere moc vážně tak to akorát rozeštvává lidi. Pak jsou schopní si rozbíjet hlavy protože 1:0 !!!!!!!Mozna i proto,co rusaci predvedli pri prohranem finale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky