Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nevim, jestli je toto spravne vlakno.

Dnes vezu syna na operaci, ma nastup ve 13:00 hod., zitra ma zakrok. Jedna se operaci pupecni kyly, jsem celej vymeklej:).

Drž se! Ať vám to dobře dopadne.

/edit: Ten prezent není špatnej nápad.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji kluci, jeste jednou diky.

Odkaz ke komentáři

Držte se! A měl by sis také spravit nervy nějakým hezkým dárkem :D

Dik, na ten prave cekam, radeji ale nepiju:).

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ještě dopoledně frflal, že syn mám od začátku roku už ani nevím kolikátý zánět středního ucha, k tomu adekvátní počet ATB, že jsme přišli o dovolenou a nějaký ty kačky za propadlý letenky, ale pak jsem na obědě potkal spolužáka, jehož 13letá dcera má roztroušenou sklerózu a člověk hned ty svoje "problémy" vidí zase jinak.

Odkaz ke komentáři

Nové prolejzačky pro děcka kam můžete pouze dopoledne když cikáni ještě chrápou, odpoledne už tam jde o život. No a po pár týdnech vypadají takhle, fotky pouze z jednoho domečku, jsem docela rád že mladej neumí číst  :furious: Mimochodem jsem fotky ukázal i starostovi který o daném problému ví a zařizuje každou chvíli čištění, nic víc se nedá dělat. A lámat ruce nelze, jsem se zeptal? Prý nelze, škoda..... 

K zblití.

Odkaz ke komentáři

Fotbal. Nejsem žádný velký fanošuk, ale celkem rád se podívám na LM zejména když hrají nějaké sympatické kluby. Řekl bych že je to cca 5-10x do roka. Dneska bych se rád podíval a jak se tak koukám, tak práva má jen O2 TV, takže díky tomu nebude nic. Díval jsem se, že není ani žádná možnost si zaplatit jen přístup přes net nebo podobně, prostě musím si zřídit celý jakýsi jejich pošahaný balíček za 4kila na měsíc abych se mohl podívat na 5-10 zápasů. Zbytek je mi v TV ukradený a nesleduji jí. Tak nic no

Odkaz ke komentáři

Asi by to chtělo nějakou jinou povrchovou úpravu, na které to nebude držet. Dostávat fixu z toho dřeva si nedovedu představit. Utrhnout pracky a narvat jim je do chřtánu, fakt...

Nejlíp natřít na hnědo, aby lihovka nebyla vidět. Tady je dobře vidět, jak si kofoly váží obecního majetku. 

Odkaz ke komentáři

Mn? to přijde na původně kočovné spoluobčany nějak moc pravopisně v pořádku, navíc i ta jména nezn?jí moc exoticky - nebo se úroveň mládeže z minoritní i majoritní části populace už takhle přiblížila?? Tohle na sídlišti, kde bydlí mi rodiče, vyrábí bílí spratkové...

Odkaz ke komentáři

taky si myslím, že bílí.................chybi mi tam jména typu....Demeter, Eržika, Laco, Aranka, Pamela a ta jak se jmemoval ten seriál s tou slepou............?............jo Paloma  myslím to byla.....

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

:-) kdepak, máme u nás další čtyři hřiště a ty jsou v pohodě , taky počmáraný, ale ne takovejma prasárnama. Ale tam morgoši nedojdou, protože to maji přes km daleko. Tohle hřiště je co by jsi kamenem dohodil o té jejich džungle, takže s klidným srdcem říkám, že to byli cikáni.

Odkaz ke komentáři

taky si myslím, že bílí.................chybi mi tam jména typu....Demeter, Eržika, Laco, Aranka, Pamela a ta jak se jmemoval ten seriál s tou slepou............?............jo Paloma  myslím to byla.....

Kdepak Paloma, Esmeralda! Ani toho jsem nebyl ušetřen...

Odkaz ke komentáři

Kdepak Paloma, Esmeralda! Ani toho jsem nebyl ušetřen...

ajó....... :clap: .............to šlo naštěstí mimo mě, ale co jsem si protrpěl byl Divoký anděl..............ale Paloma nějaká taky byla ne ? něco o kafi to myslím bylo.....jsem si to našel na trubce...............Hříšná láska......

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...