DavidLC Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 (upraveno) nasa hvezda ma se svym pablbem mikiny the king/his queen, ja uz se nedivim nicemu..To mě čekají věci No hlavně když nejsou v Prostřeno na Primě :lol2: Mimochodem ta dvojka s těma trikama měla dvě děti, takže žádný puberťáci...... Upraveno 9. července 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 ja som dokonca videl starsi par s rovnakymi hodinkami, panske a damske omegy to boli. Trapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 (upraveno) Bych se hanbou propadl, do západního Německa. Upraveno 9. července 2016 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 ja som dokonca videl starsi par s rovnakymi hodinkami, panske a damske omegy to boli. Trapky.No vidis to. A ja misto snubaku uvazoval o hodinkach, protoze vim, ze ty, narozdil od prstenu, budu nosit...Kazdej to ma jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Hnědý boty k modrýmu nebo šedýmu obleku viz tvoje obrázky - paráda. Hnědý boty k černýmu obleku - hnus.Proč? Vážně by mně zajímal aspoň jeden logický důvod. Ne, že je to jenom něčí dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Proč? Vážně by mně zajímal aspoň jeden logický důvod. Ne, že je to jenom něčí dojem.To je marny, kolego, to je marny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Vyžadovat logickej důvod je v takovýmhle případě trochu nesmyslný. Asi většina z nás se shodne, že růžovej blejskavej oblek s červenejma kytičkama vypadá blbě, ale dokázal by snad někdo přijít s logickým důvodem, proč?Hnědý boty plus černej oblek je podobnej případ, akorát trochu míň extrémní. Ještě si dovedu představit, že to může projít u nějakejch ležérnějších či sportovnějších obleků, ale u klasickýho formálního to musí bejt jak pěst na oko a žádnej logickej důvod k tomu nepotřebuju. Ale zase že by mě naštvalo, když vidím někoho blbě oblečenýho, to fakt ne. To bych nemohl vylézt na ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Tady je to samej arbiter elegantiarum. At si kazdej nosi, co chce, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Konečná električiek v Dúbravke, kto poznáte, tak viete, že to nie je najbezpečnejšia križovatka na svete. Biely Golf, ženská za volantom, hrala sa na rallye, vysokou rýchlosťou odbočovala na hlavnú cez električkové koľaje. Mňa na hlavnej zrejme vôbec nevidela. Keby som neuhol, zostrelí ma. Je tam aj prechod pre chodcov. Potom sa ťahala asi 100 metrov za mnou. Zastavil som na svetlách, ona vedľa mňa s takým tým pohľadom upretým na druhú stranu, ako keď niekoho nechceme vidieť, poznáte to. Keby aspoň kývla, že prepáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Vyžadovat logickej důvod je v takovýmhle případě trochu nesmyslný. Asi většina z nás se shodne, že růžovej blejskavej oblek s červenejma kytičkama vypadá blbě, ale dokázal by snad někdo přijít s logickým důvodem, proč? Hnědý boty plus černej oblek je podobnej případ, akorát trochu míň extrémní. Ještě si dovedu představit, že to může projít u nějakejch ležérnějších či sportovnějších obleků, ale u klasickýho formálního to musí bejt jak pěst na oko a žádnej logickej důvod k tomu nepotřebuju. Ale zase že by mě naštvalo, když vidím někoho blbě oblečenýho, to fakt ne. To bych nemohl vylézt na ulici.Kdyby si to vzal na sebe princ Waleský takto zítra nosí každý a je to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Docela lituji, že se špatně shání on&ona párové šusťákové soupravy. Ještěže jich mám dost do zásoby z devadesátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Ty byly nepřekonatelné:-) a na nohy jedině oba Prestige:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Proč? Vážně by mně zajímal aspoň jeden logický důvod. Ne, že je to jenom něčí dojem.Na logicky duvody seru. Proste se mi to nelibi. Kde je panedge aby se me v otazce mody zastal...??? Jasne, at si kazdej nosi co chce...at si kazdej dela co chce...to bude uplne nejlepsi. Jasne hosi, noste si co chcete, treba sustakovky ona&ona s prestigema, fusakle do sandalu, pro me za me chodte treba s holou riti..a klidne si pri tom myslete, ze je to naprosto OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) Conrad: +1 U státnic už jsem potkal i týpky v kvádru obuté v "prestižkách" - v porovnání s tím jsou zmiňované hnědé botky (+sladěný pásek a řemínek hodinek) k funebráckýmu obleku možná extravagantní, ale ne urážející. Furt lepší než hulící pupkatej autobusák ve vasilovi a crocsech - čímž doufám nepoštívám nikoho z místních... Upraveno 10. července 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Nedavno jsem byl pozvan na promoci a jeden absolvent si prisel pro diplom v tmavem obleku s hnedymi sandaly. Bez ponozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Conrad: +1 U státnic už jsem potkal i týpky v kvádru obuté v "prestižkách" - v porovnání s tím jsou zmiňované hnědé botky (+sladěný pásek a řemínek hodinek) k funebráckýmu obleku možná extravagantní, ale ne urážející. Furt lepší než hulící pupkatej autobusák ve vasilovi a crocsech - čímž doufám nepoštívám nikoho z místních... Co to je vasil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Vasil je nazev pro tilko. Pod kosili se nosilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Vasil je nazev pro tilko. Pod kosili se nosilo.Aha, diky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Teda upřímně doufám, že mě někdo z místních citlivějších členů nepotká v jeden z těch tří formálních dní v roce, kdy musím mít oblek. To bych se o sobě dozvěděl věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky