Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

nasa hvezda ma se svym pablbem mikiny the king/his queen, ja uz se nedivim nicemu..

To mě čekají věci :D

No hlavně když nejsou v Prostřeno na Primě :lol2: :lol2:

Mimochodem ta dvojka s těma trikama měla dvě děti, takže žádný puberťáci...... :wacko:

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyžadovat logickej důvod je v takovýmhle případě trochu nesmyslný. Asi většina z nás se shodne, že růžovej blejskavej oblek s červenejma kytičkama vypadá blbě, ale dokázal by snad někdo přijít s logickým důvodem, proč?

Hnědý boty plus černej oblek je podobnej případ, akorát trochu míň extrémní. Ještě si dovedu představit, že to může projít u nějakejch ležérnějších či sportovnějších obleků, ale u klasickýho formálního to musí bejt jak pěst na oko a žádnej logickej důvod k tomu nepotřebuju. Ale zase že by mě naštvalo, když vidím někoho blbě oblečenýho, to fakt ne. To bych nemohl vylézt na ulici.

Odkaz ke komentáři

Konečná električiek v Dúbravke, kto poznáte, tak viete, že to nie je najbezpečnejšia križovatka na svete. Biely Golf, ženská za volantom, hrala sa na rallye, vysokou rýchlosťou odbočovala na hlavnú cez električkové koľaje. Mňa na hlavnej zrejme vôbec nevidela. Keby som neuhol, zostrelí ma. Je tam aj prechod pre chodcov. Potom sa ťahala asi 100 metrov za mnou. Zastavil som na svetlách, ona vedľa mňa s takým tým pohľadom upretým na druhú stranu, ako keď niekoho nechceme vidieť, poznáte to. Keby aspoň kývla, že prepáč.

Odkaz ke komentáři

Vyžadovat logickej důvod je v takovýmhle případě trochu nesmyslný. Asi většina z nás se shodne, že růžovej blejskavej oblek s červenejma kytičkama vypadá blbě, ale dokázal by snad někdo přijít s logickým důvodem, proč?

Hnědý boty plus černej oblek je podobnej případ, akorát trochu míň extrémní. Ještě si dovedu představit, že to může projít u nějakejch ležérnějších či sportovnějších obleků, ale u klasickýho formálního to musí bejt jak pěst na oko a žádnej logickej důvod k tomu nepotřebuju. Ale zase že by mě naštvalo, když vidím někoho blbě oblečenýho, to fakt ne. To bych nemohl vylézt na ulici.

Kdyby  si to vzal na sebe princ Waleský takto zítra nosí každý a je to OK

Odkaz ke komentáři

Proč? Vážně by mně zajímal aspoň jeden logický důvod. Ne, že je to jenom něčí dojem.

Na logicky duvody seru. Proste se mi to nelibi. Kde je panedge aby se me v otazce mody zastal...??? Jasne, at si kazdej nosi co chce...at si kazdej dela co chce...to bude uplne nejlepsi. Jasne hosi, noste si co chcete, treba sustakovky ona&ona s prestigema, fusakle do sandalu, pro me za me chodte treba s holou riti..a klidne si pri tom myslete, ze je to naprosto OK.

Odkaz ke komentáři

Conrad: +1  :smile_anim:

U státnic už jsem potkal i týpky v kvádru obuté v "prestižkách" - v porovnání s tím jsou zmiňované hnědé botky (+sladěný pásek a řemínek hodinek) k funebráckýmu obleku možná extravagantní, ale ne urážející. Furt lepší než hulící pupkatej autobusák ve vasilovi a crocsech - čímž doufám nepoštívám nikoho z místních...  ;)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Conrad: +1 :smile_anim:

U státnic už jsem potkal i týpky v kvádru obuté v "prestižkách" - v porovnání s tím jsou zmiňované hnědé botky (+sladěný pásek a řemínek hodinek) k funebráckýmu obleku možná extravagantní, ale ne urážející. Furt lepší než hulící pupkatej autobusák ve vasilovi a crocsech - čímž doufám nepoštívám nikoho z místních... ;)

Co to je vasil?

Odkaz ke komentáři

Vasil je nazev pro tilko. Pod kosili se nosilo.

Aha, diky :) .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...