Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zajímalo by mě kolik lidí si uvědomuje, kam se tahle doba řítí... Pokud se činů nechopí rozumní vůdci, do pár let všude v Evropě vyhrajou volby extremisti, kteří zatočí s přistěhovalci a pak i definitivně s evropskou demokracií...

M.J., Filo a podobní uvědomujete si to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímalo by mě kolik lidí si uvědomuje, kam se tahle doba řítí... Pokud se činů nechopí rozumní vůdci, do pár let všude v Evropě vyhrajou volby extremisti, kteří zatočí s přistěhovalci a pak i definitivně s evropskou demokracií...

M.J., Filo a podobní uvědomujete si to?

Jaky je rozdil mezi VUDCEM a extremistou?

post-3194-0-97892500-1469226810_thumb.jpg

Verte mi to, nebo ne, sere me to stejne, jako vas, Serou me vsechy tyhle utoky a prasarny. Sere me to neskutecne. 

Odkaz ke komentáři

Proste chci ric, nenechte se zblbnout vudci, nenechte se zblbnout propagandou, nenechte se zblbnout medii. Hajzlove a zmrdi delaji bordel, siri strach a desiluzi, propaganda se na tom prizivuje. bulvar z toho zije.

Však vůdců, kteří teď za..ali Evropu a šíří propagandu, pochází z Německa celkem dost. Ač teď v EU, stejně nás měli a stále mají jen za východní odpad.

Odkaz ke komentáři

Neni potreba. Ruska propaganda a desinformacni kampan vas zasobuje dostatecne. ?????????? ???????!

Já v tom vidím kamarádi alkohol nebo možná i drogy, jinak si to prostě nedokážu vysvětlit.... Co ti to v té říši provedli, já tam tedy také žil asi čtyři roky, ale to je asi naštěstí dost málo aby mě uhranuli :-) Přeji rychlé uzdravení ty kluku jeden ušatej.

Odkaz ke komentáři

Jaky je rozdil mezi VUDCEM a extremistou?

attachicon.gif vudce.jpg

Verte mi to, nebo ne, sere me to stejne, jako vas, Serou me vsechy tyhle utoky a prasarny. Sere me to neskutecne.

Že ten dobytek s knírem slovo "vůdce" zneužil, neznamená, že je to špatný slovo. Vnímám jako vůdce například i W. Churchilla.

Takové vůdce potřebujeme!

Odkaz ke komentáři

Německo se probouzí do reality. Sice ještě korektně blaboli, ze "motiv činu není znám" a "ze to byl bezproblémový chlapec" ale to přejde. Taky jsou zmatení, jak mohl někdo vraždit, když jsou v Německu zakázané zbraně, noze a dokonce i pepraky. Jak je to možné? Je suis wilkommenkultur Mnichov!

Odkaz ke komentáři

Ja se nepresunuju, ja tady (DE) ziju. Nejsem zapadonemecky fabrikant. Ale pouzivam mozek. Vim, neni to jednoduche. 

No a? Když pendluju sem a tam, mí němečtí známí mě berou jako někoho zvenku a kašlou při debatách na politickou korektnost.  Používat mozek nestačí, taky záleží na tom, co ten mozek obsahuje.

Odkaz ke komentáři

Mně by zajímalo, jak se ten smrad v Německu dostal ke zbrani...

Kdo chce, tak se k ni dostane, ne?

Klasicky ukaz toho, ze zakaz zbrani je blbost.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...