Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Cyklisti jsou chudáci - kolo za 50 tisíc a na zvonek nemá.

Házet lidi do jednoho pytle .. to nikdy nevyjde z módy

Mám na kole za 50+ i zvonek a k němu za přehršel nehezkých zážitků s chodci a bruslaři, kteří jaksi na zvuk zvonku na cyklostezce nereagovali ...

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsi sám. Kolo který není prostě slyšet jako třeba auto, je prostě v mnoha situacích hodně nebezpečný. Člověk na kole to vnímá jinak a mnozí si to neuvědomují, jinak nevím. Pak ještě možná bezohlednost. Taky jezdím na kole.

Přesně tak. Kolo je slyšet, až když je příliš blízko, což si asi někteří neuvědomují. 

Je to vsude stejny. Nejvic me berou idioti, co pritom maji pecky v usich, a hezky do rytmu jezdi cikcak pres celej pruh. Lahudka. A to tady na vychodoanglickem venkove ty cesty fakt nejsou na takove kraviny stavene... dve auta se vyhnou, dve auta + cylista rozhodne ne. Vcera jsem jednoho takoveho lumena potkal. Zase si aspon clovek hezky cesky zanadava :D

Je mi aspoň útěchou, že v tom nejsem sám :D

Odkaz ke komentáři

Dnešní odvoz táty do nemocnice- vzal jsem si dovču, protože mu je neustále blbě a odvezl ho tam. Asi už to nikdy neudělám a budu jako ostatní volat sanitku. Každej, kdo s ní přijel měl přednost, vrcholem byl pán, co se nechal při "čekáníčku" odvézt ven na cigaretku. V tu chvíli jsem vypěnil ( táta je už na kapačce, čeká na dialýzu a je přijmut k hospitalizaci- šlo to pak jak po másle ).

To se ale stále musím rozčílit, aby něco fungovalo jak má?

Než začne někdo moralizovat, že lidé ze sanitky mají mít přednost, tak bych jen podotkl, že 2 lidi přivezla sanitka pouze dříve na dialýzu ( táta je zná, protože s ním choděj na stejnej turnus ) a jen se rozhodli, že navštívěj svého doktora, pak dva, co se jim udělalo špatně ( asi stejně jako tátovi ) a pak ten umělec s cigárem. A ještě podotknu, že táta chodí již 3x týdně na dialýzu a když to jde, nenechá se vozit ani na toto nebo po skončení sanitkou. 

Odkaz ke komentáři

Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale mám hodně zážitků s cyklisty na pěšinkách a turistických chodnících. Není to vůbec příjemné, když se ti za zády objeví cyklista a málem tě srazí. Je to o obecné ohleduplnosti a bohužel většinou takoví cyklisti moc ohleduplní nejsou.

Sám jezdím dost na kole, ale s rozumem a ohleduplností k ostatním. Taky dost chodím na pěší túry, tak můžu porovnávat.

Navíc cyklisti se objevují na cestách v kopcích, které jsou i pro turistu špatně schůdné.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

kuncák7: drzim palce, ja se taky rozciluji, to ale vis.

Odkaz ke komentáři

Tano dík, už je mu líp, leží tam v klidu a věřím, že ho daj zas dohromady.

Xenomorfus- tomu se nevyhneš nijak, když mě před cca 3 týdny odešel alternátor ve Felicii !!!! a musel jsem jí nechat u práce pod kamerama, vyndal jsem zadní desku i panel od kazetového přehrávače a stejně se do toho někdo musel podívat, zda jsem tam nenechal asi zlatej poklad ( takže místo jen opravy aletrnátoru jsem musel řešit i opravu všech zámků- byl to totiž nějakej odborník a zničil je všechny ) . Byl to strašnej opruz, jen kolem toho běhat, takže ti rozumím ( a asi to nebudeš mít u auta za 15 tis. jako já ). 

Odkaz ke komentáři

Kuncák: Standard - přijedeš sám=čekáš na všechno, potřebná vyšetření se dělají na stadardní objednací doby (klidně týdny). Přiveze tě sanitka=všechno hned. Měl jsem to stejně s máti, protože jsem ji tam přivezl, tak trvalo tejden, než jí udělali vyšetření a podle něj nastavili medikaci. K dceři do špitálu si někteří experti jsou schopni zavolat rychlou třeba dvakrát za noc - poprvé borec odešel, než nastartovali CT, za tři hoďky se nechal přivézt znova.

Odkaz ke komentáři

"kuncák": tak u mne to aspon resi pojistovna. Udelat mi to na soukromem aute (kdyz sem este mival), tak by mne to stvalo asi jeste trochu vic. Tos mel teda pech, ze Ti to takhle zlodej zmastil. Vetsinou rozbijou okno, prosmejdi vnitrek, popadnou radio a sou fuc.

Odkaz ke komentáři

"kuncák": tak u mne to aspon resi pojistovna. Udelat mi to na soukromem aute (kdyz sem este mival), tak by mne to stvalo asi jeste trochu vic. Tos mel teda pech, ze Ti to takhle zlodej zmastil. Vetsinou rozbijou okno, prosmejdi vnitrek, popadnou radio a sou fuc.

Felda  :lol2:  vzpomínám na starý časy. Tolikrát mi v ní ukradli rezervu, že jsem si tam nechal navařit pořádnou petlici a dal jsem tam zámek. Když jsem pak píchnul, našel jsem konečně rezervu tam kde měla být....propíchnutou kudlou...

Odkaz ke komentáři

Felda  :lol2:  vzpomínám na starý časy. Tolikrát mi v ní ukradli rezervu, že jsem si tam nechal navařit pořádnou petlici a dal jsem tam zámek. Když jsem pak píchnul, našel jsem konečně rezervu tam kde měla být....propíchnutou kudlou...

... je videt, ze v praglu se krade uplne neco jineho, nez u nas v asii ...  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Zitra k nám přijede na inspekci ředitel Nissan manufacturing UK. Ehm, a teď mi volal náš ředitel nákupu, že s ním povedu jednání... Tak jsem ještě teď mazal koupit novou košili (bylo mi to jemně naznačeno) a kalhoty.

No mám dost. Fakt se zítra do té práce těším....

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

No osobnu skusenost teda nemam, ale dnes som skoro kupil jednu ojetu sunku (viz ine vlakno) a ked mi majitel vysletloval ze to nema alarm a ze sa mu do toho (byva na Zizkove) chodili vandraci pozriet tak nejak pre istotu, asi ze co tam najdu a raz vraj tam nasiel jednu fetku rovno chrapat, tak som mal dost.

... je videt, ze v praglu se krade uplne neco jineho, nez u nas v asii ...  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Zitra k nám přijede na inspekci ředitel Nissan manufacturing UK. Ehm, a teď mi volal náš ředitel nákupu, že s ním povedu jednání... Tak jsem ještě teď mazal koupit novou košili (bylo mi to jemně naznačeno) a kalhoty.

No mám dost. Fakt se zítra do té práce těším....

Mej na pameti, ze Nissan uz nejaky cas patri pod tu automobilku, co ma pi.cu ve znaku ;-) a ne ze se tomu pri tom jednani budes moc chlamat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...