Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Presne, o poste bych se tu moc nezminoval. Pekne mne s..e to jejich dorucovani/ nedorucovani. Hrajou si na neco, co nejsou.

I kdyz uznavam, ze ty dole za to nemuzou a delaj co muzou- tim myslim dorucovatelky a ty zensky za prepazkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby se pošta soustředila na to co má a ne na vyfikundace co s poštou nemají co dělat, který se dostaly do jejího portfolia přes úplatky vysokých manageru pošty, fungovala by o sto procent líp a já bych dostával balíčky a poštu tak jak mám...

Tesat do kamene a sprejem napsat na kazdou postu a vsechny baraky hlavounu z posty!  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

nevím jak kde,ale mě nikdo neotravuje na poště. ten blbej los si beru  jen protože vím..... něco špatně?

Asi jo, mě se vždycky ptají jestli nechci los, pojištění, simkartu... a to i když stojím venku u plotu, klepu kosu jen v županu a skáče na mě pes.

Odkaz ke komentáři

Asi jo, mě se vždycky ptají jestli nechci los, pojištění, simkartu... a to i když stojím venku u plotu, klepu kosu jen v županu a skáče na mě pes.

nemůžu za to ,že  holkám z pošty to nedošlo,jestli jsou staršího věku tak se nedivím,nic proti.

Odkaz ke komentáři

U nás v Porubě na ČP jsou takové hodné paní (tedy kromě jedné, ta je pi*a a křičí po důchodcích, ale na morgoše si netroufne) a tak někdy los koupím. Včera to ale nešlo...

Na poště jsem měl strapy od Martú a tak musel počkat i tradiční Sobotní Globus. Vlezl jsem dovnitř a málem jsem se vybulil. Uvnitř byli čtyři propletení hadi z lidí, směřující ke čtyřem otevřeným přepážkám. Celkem je tam tuším 14 přepážek. Vzduch byl nehybný,výrazy lidí bolestné, ve vzduchu se vznášel zmar, prostě výjev jako v Dűrerově cyklu Apokalypsa. Tak jsem čekal a čekal a čekal....když vtom - Světlo v temnotách! Paní vedoucí otevřela další přepážku. Nu což - chvilka koncentrace, nízký start, běh jako o život a nakonec vítězné gesto Boltovo...ale co to? Předehnali mne tři důchodci (jeden měl francouzské hole), jeden mlaďoch co měl v bubíncích zaražené sluchátka (jak to mohl kua slyšet?) a jeden morgoš s pupkem o třetinu větším,než mám já. Zjistil jsem, že jsem si pohoršil o dvě místa a hladina těl za mnou se okamžitě zavřela. Jediné plus - strapy umí v Chile dobré, asi se to naučili v Pinochetjugend.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...