Liqid Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Už jen proto, že ty příprodeje na Poště zdržují, si tam nic nekoupím. Kdyby tam nikdo nic nekupoval, tak by to zmizelo a byl by klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 To si nemyslím, já když to tahle pozoruju, protože na poštu chodím často s různými úkony, tak ti lidé spíš nemají zájem a odmítají nabídky a jejich produkty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Kdyby se pošta soustředila na to co má a ne na vyfikundace co s poštou nemají co dělat, který se dostaly do jejího portfolia přes úplatky vysokých manageru pošty, fungovala by o sto procent líp a já bych dostával balíčky a poštu tak jak mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Presne, o poste bych se tu moc nezminoval. Pekne mne s..e to jejich dorucovani/ nedorucovani. Hrajou si na neco, co nejsou.I kdyz uznavam, ze ty dole za to nemuzou a delaj co muzou- tim myslim dorucovatelky a ty zensky za prepazkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 nevím jak kde,ale mě nikdo neotravuje na poště. ten blbej los si beru jen protože vím..... něco špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Kdyby se pošta soustředila na to co má a ne na vyfikundace co s poštou nemají co dělat, který se dostaly do jejího portfolia přes úplatky vysokých manageru pošty, fungovala by o sto procent líp a já bych dostával balíčky a poštu tak jak mám... Tesat do kamene a sprejem napsat na kazdou postu a vsechny baraky hlavounu z posty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 nevím jak kde,ale mě nikdo neotravuje na poště. ten blbej los si beru jen protože vím..... něco špatně? Asi jo, mě se vždycky ptají jestli nechci los, pojištění, simkartu... a to i když stojím venku u plotu, klepu kosu jen v županu a skáče na mě pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 je divny ze tu neni zadnej postak aby nam k tomu neco rek kdyz je jich tolik.... asi nenosej hodinky .... to bude ten zakopanej pes ..... chodej driv domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Asi jo, mě se vždycky ptají jestli nechci los, pojištění, simkartu... a to i když stojím venku u plotu, klepu kosu jen v županu a skáče na mě pes.nemůžu za to ,že holkám z pošty to nedošlo,jestli jsou staršího věku tak se nedivím,nic proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Já taky neříkám, že za to můžou ty pěšáci, jak mají nařízeno, tak dělaj. Ale svejma penězma to podporovat nehodlám. A taky mi není jasný, proč bych si měl sjednávat pojištění u plotu s pošťačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 A taky mi není jasný, proč bych si měl sjednávat pojištění u plotu s pošťačkou.asi to tak měli dělat,ale myslím tvá inteligence je snad jinde a to není jen o poště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Vyj....né posrané windows kurva drát, jednou za týden si chci kouknout seriál a vidím leda hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 (upraveno) Vyj....né posrané windows kurva drát, jednou za týden si chci kouknout seriál a vidím leda hovno. To buď rád, že se aspoň něco děje. Já tam měl tohle: Upraveno 15. dubna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Jestli jsi to všechno sežral, tak teď už jsi pročištěný ajns cvaj ne? ;o)Ano, večer i ráno:-). Akorát původně jsem měl na mysli jiné čištění:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 PlaysationNet kokoti cjuarci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Prej jsou nějaký velikonoce... ani nvm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 To da, chlapak, vypada silne. Drzim palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 U nás v Porubě na ČP jsou takové hodné paní (tedy kromě jedné, ta je pi*a a křičí po důchodcích, ale na morgoše si netroufne) a tak někdy los koupím. Včera to ale nešlo... Na poště jsem měl strapy od Martú a tak musel počkat i tradiční Sobotní Globus. Vlezl jsem dovnitř a málem jsem se vybulil. Uvnitř byli čtyři propletení hadi z lidí, směřující ke čtyřem otevřeným přepážkám. Celkem je tam tuším 14 přepážek. Vzduch byl nehybný,výrazy lidí bolestné, ve vzduchu se vznášel zmar, prostě výjev jako v Dűrerově cyklu Apokalypsa. Tak jsem čekal a čekal a čekal....když vtom - Světlo v temnotách! Paní vedoucí otevřela další přepážku. Nu což - chvilka koncentrace, nízký start, běh jako o život a nakonec vítězné gesto Boltovo...ale co to? Předehnali mne tři důchodci (jeden měl francouzské hole), jeden mlaďoch co měl v bubíncích zaražené sluchátka (jak to mohl kua slyšet?) a jeden morgoš s pupkem o třetinu větším,než mám já. Zjistil jsem, že jsem si pohoršil o dvě místa a hladina těl za mnou se okamžitě zavřela. Jediné plus - strapy umí v Chile dobré, asi se to naučili v Pinochetjugend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Prej jsou nějaký velikonoce... ani nvm Kuwa, snad bude brzy vše ok!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Turecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky