Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Treba ja.

Ale to jeste neznas vyraz "Gagugo". :-)

Na slonzáka i gagugo vyjíždějí na Googlu jako první odkazy na nějaké polské stránky. Takže počítám že jde o polský venkovský lid.

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojto, ještě s tím začínej :-)), včera jsem měl nutkání se do toho zapojit, ale odolal jsem ( jsou toho plný noviny, ještě na to narazit tady,... ).

Mě štve výraz - intuitivní ovládání. Copak jsem o tolik jinej než ostatní? Nedávám to.

"Intuitivní ovládání" znamená něco jako " to jsme se tenkrát vožrali a vsadili že když ty čudlíky dáme úplně naopak, půlku jich vypustíme a místo nich dáme jiný co vůbec nic nedělají, tak si toho nikdo nevšimne a když jo tak ho přesvědčíme že to tak je lepší"

Odkaz ke komentáři

no je morava a je slezsko... cesky tedy slezan..po nasimu psano foneticky šlunzok..slonzak je takovej pocestenej patvar...a tedy Radkuv vypad mi prijde podivne divnej...no nasral me...

To já nerozporuji, snažil jsem se mu to trochu přiblížit. Nicméně termín slonzak a naplava také ne příliš schvaluji
Odkaz ke komentáři

FYI pánové, "šlonzáky", "chachary", "valachy" i jiný "lid razovity" vesměs můžu a mám mezi Vámi i příbuzné. Bohužel zmiňovaná osoba včera "mňéla ruce svazááne" natolik, že chvílemi zapomínala i na drobný detail že zákazníkovi se do telefonu netyká, ani když se jí nedaří přepnout stránku v počítači a nebo přepojit telefon. Věřte že případě výrazů jako "dýýl", "heleďte", "nechcu", "ja neni som" by hanlivé místopisné určení původu bylo jiné a neméně peprné. Akorát "náplavu" tímto odvolávám - koukal jsem že Vodafone nedávno v rámci "multikulturalizace" (po Chrudimi a Ústí) další "call-budník" pro cca 20% požadavků otevřel v Ostravě, takže to klidně mohla být i místní dojnice. Ale jestli se někdo potrefený touží ve dvou slovech vytržených z kontextu opakovaně hrabat jak hypochondrická baba v bolavým, jste samozřejmě ve správném vlákně  :shit:

Jinak "eskalace problému" ve vší slušnosti přes další 2 (neostravské?) operátory pomohla - zjistilo se že manželce ve fakturách "opomněli" seškrcení dat zmínit, takže dostala na měsíc extra 7 giga + čas na rozmyšlenou ? líná huba, holé neštěstí  :cool02:

Odkaz ke komentáři

Od začátku roku jsem zůstal na firmě jako jedinej obchoďák - víc zákazníků, víc cestování, častěji spánek mimo domov. Ale i větší obrat a větší provize. Ale je to dobrý, vše se vrátí "do normálu" - od září provize -25%... :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Od začátku roku jsem zůstal na firmě jako jedinej obchoďák - víc zákazníků, víc cestování, častěji spánek mimo domov. Ale i větší obrat a větší provize. Ale je to dobrý, vše se vrátí "do normálu" - od září provize -25%... :crying_anim:

Kamaráde ty víš dobře, že internetový prodej nejen rybařiny je peklo, ale evidentně je to jedna z cest do budoucnosti i když já nechápu jak si někdo koupí prut aniž by ho držel v ruce a čas něco vracet a běhat dvakrát nebo spíše třikrát na poštu já třeba nemám.

O těch jejich maržích nemluvě! :-(

Držím palce !!!

Odkaz ke komentáři

Už je to měsíc, co reklamuji u Rentalcars (a oni u půjčovny) vrácení neoprárvněně stržené částky za pronájem auta. Po návratu z dovolené jsem se nestačil divit, ale autopůjčovna si shrábla z mého účtu skoro čtyřikrát víc než bylo sjednáno při rezervaci na Rentalcars. Bohužel rank u těchto půjčoven se na stupnici 0-10 liší cca tak cca o 2 body, takže jestli 8,2 nebo 7,2 jsem neřešil. Zdá se, že u této půjčovny (RecordGo) na Mallorce je to asi běžná praxe :furious:. Našel jsem na netu pár zkušeností i z tohoto léta a asi v tomto roce více zdivočeli. Už jsem to bral při rezervaci jako rutinu, vždy vše v poho klaplo. Asi jsem si vybral slabší chvilku... :( 

Odkaz ke komentáři

Už je to měsíc, co reklamuji u Rentalcars (a oni u půjčovny) vrácení neoprárvněně stržené částky za pronájem auta. Po návratu z dovolené jsem se nestačil divit, ale autopůjčovna si shrábla z mého účtu skoro čtyřikrát víc než bylo sjednáno při rezervaci na Rentalcars. Bohužel rank u těchto půjčoven se na stupnici 0-10 liší cca tak cca o 2 body, takže jestli 8,2 nebo 7,2 jsem neřešil. Zdá se, že u této půjčovny (RecordGo) na Mallorce je to asi běžná praxe :furious:. Našel jsem na netu pár zkušeností i z tohoto léta a asi v tomto roce více zdivočeli. Už jsem to bral při rezervaci jako rutinu, vždy vše v poho klaplo. Asi jsem si vybral slabší chvilku... :(

Tak toto ma zaujima. Vstupuje do toho rentalcars nejako? Daj vediet ako sa to vyvinie.

Odkaz ke komentáři

Rentalcars vyřizuje moji reklamaci, RG  jim zatím neodpověděla. V každém případě si budu muset dát příště více práce s ověřením referencí...

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Tak překvapivé v době, kdy sehnat slušného člověka začíná být takřka nemožné, nechápu  :eek:.  Skoro bych řekl, že je to k diskusi s vedením (ale neznám podmínky).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...