Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Doprdele, my mame vobe sudy...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Ja normálně pojedu. Kdo to bude hlídat? Fizlove? Uz je vidím. Navíc půlka lidi o nějakém zákazu den předem nebude vůbec vědět. Takže fuck offfff
Marhi Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Si říkám jestli ste to četli pořadně. Je to v nejvyšším znečištění a jedná se o vnitřní prahu. Takže spíš zavřou Nuselák atd. Bych si to představoval, jako že se nedostaneš zvrchu do dolíku.Jinak je to kund..... nejvyšší. Na ty dva dny v roce?... Jo to by v Ostravě museli zapřahat tragače.
honza71 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Hlidat to samozrejme budou kamerovy systemy a pak ti budou jenom posilat pokutu postou !
decebal Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Ja normálně pojedu. Kdo to bude hlídat? Fizlove? Uz je vidím. Navíc půlka lidi o nějakém zákazu den předem nebude vůbec vědět. Takže fuck offfffTy jsi prostě hrdina!
railmaster Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Pokiaľ pôjde niekto z viacdennej služobky, alebo z dovolenky, tak to bude mať na háku a radšej zariskuje pokutu.
Tittus Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Nevim co máš za auto a kde je chyba, ale ja s tim dlouho zapasil (pac sem nemel cas to resit) a pomohlo pootevrit kapotu (zavrenou) a neco mezi to narvat .. nebo nekoho poprosit aby ji zvedal a pritom to otevrit ... on ten zamek na ty kapote je u spoustu aut stejny a ta gumicka v tom zamku to obcas nedokaze vytlacit nahoru, ale chyb mezi packou a zamkem muze byt nespocet, od utrzenyho / vypadlyho lanka, pruzinku, zatuhlej zamek, atd., atd. No tady to bude něco většího, protože ta páčka pod kapotou je úplně volná. A protože tam vůbec není vidět, tak těžko říct, co se tam po... Hrál jsem si s tím asi půl hodiny, ale ani jsem pod kapotou nenahmátl nic, za co by šlo nějak zatáhnout. Zítra ráno zajedu do servisu, uvidíme. To musíš potáhnout takovou tu páčku pod přístrojovou deskou (ups, sorry...) Ty by sis mohl otevřít nějakou poradnu a vydělal bys určitě majlant
martar Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Podle mě to zevnitř vší silou drží kuna.
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Moje pani ve svejch skoro 50 letech nevi, co to je blato na hristi. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?p=2030001
mondeo2 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Podle mě to zevnitř vší silou drží kuna.Ti mám taky ten dojem................ :lol2:
tommas4 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Moje pani ve svejch skoro 50 letech nevi, co to je blato na hristi. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?p=2030001 Tě omlouvá ta láhev vína akorát, co je na mým postu zablácenýho?
Návštěvník tolja Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Moje pani ve svejch skoro 50 letech nevi, co to je blato na hristi. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?p=2030001 jí to názorně ukaž....
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Tě omlouvá ta láhev vína akorát, co je na mým postu zablácenýho? Se omlouvám, no, skočilo to tam špatně místo čili.
petik16 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Od utorka vnútorne krvácanie, včera liečili vredy, pár dni na JIS-ke uz, dúfam ze po dnešnej kontrole ma pustia konečne.. hladný, smädný, zničený ale uz neopisatelne lepšie konečne...
bobi Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 co to je blato na hristi. to je také tzv. mokrouš obáváný .
Frantik Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 (upraveno) Ty jsi prostě hrdina!Je to tak :-) Je to ale lepsi nez se nechat buzerovat nejakou pindou z magistratu, ktera si rano vzpomene, ze je hodne smogu a pojedou licha nebo suda. To nema zadnou oporu v zakone, ani v nicem jinem. Auto splnuje vsechny podminky a ty nelze jen tak menit, jak se kdo rano probudi. Upraveno 20. listopadu 2017 uživatelem Frantik
Skarohlid Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Frajer to do mne poslal.....
beeman Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 pro tydlencty pripady (a ze nejsou v Praze vubec vyjimecne) mam tazni, nepozorni ridici maji rozmlaceny predek a ja se jenom chechtam :-)pravda, uz je torosku zprohejbana, takze na tahani uz pouzit nejde, ale co bych taky za Scenicem tahal...
Chronař Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 pro tydlencty pripady (a ze nejsou v Praze vubec vyjimecne) mam tazni, nepozorni ridici maji rozmlaceny predek a ja se jenom chechtam :-)pravda, uz je torosku zprohejbana, takze na tahani uz pouzit nejde, ale co bych taky za Scenicem tahal... To je tedy pěkná sviňárna a máš se čím chlubit.
Doporučené příspěvky