Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V ..... se to obrací i díky výše citované dikci. Maxel má ban na 3 dny.

Nebylo by nacelniku prospesnejsi pro tohle forum, abys napr. zajistil v nastaveni moznost vkladat fotky do blogu, nez se nas snazit "ochranit" pred hulvatstvim jednoho z nejpohodovejsich aktivnich clenu ?

BAN na 3 dny je fakt ptakovina. Doufam, ze uz to s odstupem casu taky tak citis ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli má Maxel banána na tři dny, tak by měli dostat ban asi úplně všichni. Kamile, zamkni na 3 dny celý fórum a je to.

Myslím, že skutečná sprostota bejvá v obsahu, ne ve formě sdělení. 

Pod tohle se podepíšu třeba vlastní krví.

Odkaz ke komentáři

Jako že na formě nezáleží?

Zkoušel jsem si teď představit pár situací, kde je forma důležitá, ale došlo mi, že vlastně všude. Celý náš život se vlastně skládá z malých či větších forem. Každý den a v každé situaci musíme nějak vypadat, nějak se tvářit a chovat, něco dělat, něco říkat.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Nemůžu říct, že by mě to zrovna naštvalo, ale v období mezi svátky mě postihly tři příhody - ve středu se mi rozpadly brýle, tedy upadla pravá brejlice nebo jak se to jmenuje v kloubu (opraveno prozatímně izolačkou a zatím drží), ve čtvrtek se mi bez varování rozlepily na sněhu zimní boty, (už mám nové) a do třetice v pátek mi u dálkového odemykání u auta zůstávají po stisknutí tlačítka zamčené dveře u řidiče (klíčkem v zámku se pak dají odemknout), s tím asi budu muset do servisu. 

Odkaz ke komentáři

milomac: Je mi líto, že máš takové nepříjemnosti, ale snad tě uklidní, že v tom nejsi sám. Já jsem zničil brýle na čtení taky ve středu. Spíš v noci ze středy na čtvrtek. Rozhodl jsem se, že než zhasnu, tak si budu před spaním ještě chvíli číst.......a v 5 ráno jsem se probral, čtečka zhasnutá a spadlá na zemi a brýle nějak podivně namotané na ksichtě v nespecifikovatelném tvaru=)

Odkaz ke komentáři

milomac: Je mi líto, že máš takové nepříjemnosti, ale snad tě uklidní, že v tom nejsi sám. Já jsem zničil brýle na čtení taky ve středu. Spíš v noci ze středy na čtvrtek. Rozhodl jsem se, že než zhasnu, tak si budu před spaním ještě chvíli číst.......a v 5 ráno jsem se probral, čtečka zhasnutá a spadlá na zemi a brýle nějak podivně namotané na ksichtě v nespecifikovatelném tvaru=)

Já bych měl nej problém s brýlemi, protože to mám ty multifokály. Rezervní sólo na čtení mám, ale na dálku ne a při jízdě autem bych to neriskoval. V optice, kam chodím, měli mezi svátky zavřeno a alespoň mi to donutí si nechat udělat brýle nové a jen na dálku, ty multifokální se mi neosvědčily, nezvykl jsem si na ně.

Odkaz ke komentáři

Já bych měl nej problém s brýlemi, protože to mám ty multifokály. Rezervní sólo na čtení mám, ale na dálku ne a při jízdě autem bych to neriskoval. V optice, kam chodím, měli mezi svátky zavřeno a alespoň mi to donutí si nechat udělat brýle nové a jen na dálku, ty multifokální se mi neosvědčily, nezvykl jsem si na ně.

Chápu. Já taky ne. Motala se mi v nich hlava. V optice říkali, že si na to člověk musí zvyknout a občas se to někomu prostě nepodaří.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...