Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

jsem znechuceny takovými osobními utoky jen proto ze jsem napsal, ze je silvestr a zkratka se pouzivaji ohnostroje. Nenapsal jsem nic ve smyslu, ze to schvaluju, ze strilim od prosince do dubna a sam vůbec vylezu před barak a něco odpalim. Ze jsem si dovolil napsat, ze to proste panickove tech chlupatych ubozacku musí strpet, tak jsem ten největší zmetek...

Hanba, fuj a stydte se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj eskymáku. Možná máš pravdu, ale já jsem zastáncem hesla: na hrubý pytel hrubá záplata. Jsem ochoten nést následky za mé hrubé vyjádření. A to není jenom v tomto případě, ale myslím to obecně.

Ahoj. Chapem, ale pisat veci s horucou hlavou nebyva najrozumnejsie, ako som sa neraz aj sam poucil. A Petrando (sorry ak som ten nick prekrutil) Tebe nenadaval. Ze nadava psom predsa nikomu neublizuje, proste ich nema rad. A mozno tiez z rovnakeho dovodu ako sa tu riesia rakety - ano, vacsina priznava ze na silvestra im to nevadi. A nik tu neobhajuje magorov ktori hadzu petardy na vianoce na sidlisku. Neplati ale to iste o psoch? Nic proti nim nemam, v rodine mame dokonca chovnu stanicu a kopec domacich milacikov. Ale nadpolovicna vacsina psov s ktorymi sa stretavam (ano, chyba ich majitelov, no a co?) ma obtazuje a vadi mi. Ohrozuju mna aj moju rodinu a necitim sa komfortne. Preto ale nenapisem kazdemu psickarovi ze je k...t. Dufam ze sa chapeme.

A s tym vrecom a zaplatou to asi pouzil Petrando prvy, proste on rakety na silvestra odpaluje, nieje to nic nezvycajne, no niekto (ty? Nepamatam) nazval vsetkych co odpaluju rakety dementmi... .

Pekne sviatky chlapi.

Upraveno uživatelem eskimak
Odkaz ke komentáři

Ahoj eskymáku. Možná máš pravdu, ale já jsem zastáncem hesla: na hrubý pytel hrubá záplata. Jsem ochoten nést následky za mé hrubé vyjádření. A to není jenom v tomto případě, ale myslím to obecně.

ja nejsem praskac a me to osobne nevadi. dokazu se nad to poznest. Spis me mrzi mentalita všech tady okolo
Odkaz ke komentáři

Na chronomagu se mi líbí, jak se tu diskutuje na úrovni, bez ohledu na denní dobu a množství požitého alkoholu... každopádně já pro dnešek končím a jdu hledat zaběhnutou kočku, kterou moje děti milujou a která je od včerejších petard nezvěstná. Osobně rozumím, že vizuální barevné kouzlo ohňostrojů k Novému roku patří a že se bohužel neobjede bez hluku, ale absolutně nechápu, jak někdo může prodávat a kupovat čistě akustickou pyrotechniku - dělbuchy a tak. Sám na obtížném hluku nic krásného nebo zábavného nevidím, je to jen obtížné, vadí to zvířatům (pro Petranda: i těm divoce žijícím, se kterými sdílíme svůj životní prostor), budí se při tom pracně uspané děti a lidi s válečnou zkušeností kvůli tomu mají noční můry.

Odkaz ke komentáři

Přesně, lidi co jsou nevrlý a nasratí o Silvestru, budou pravděpodobně celý rok..neřeš to Petrando a bav se :-) Mám taky malý děcka, psa, venku Afghánistán a co? Konec roku a ten je potřeba pořádně oslavit a každý to má hold po svém, někdo u Míra Žbíra, (já :-), někdo u petard... Ale musí být pohoda.

Odkaz ke komentáři

Nejsem nasrany. V podstate mam psy rad. Pritelkyne ma ridgebacka a jsme fakt kamosi. S tim psem :) Ale je to pes, který ma venkovni kotec, když je ohnostroj, tak si zaleze do garaze a klid.

Preji vsem hezky Silvestr. Nekterym holt s klapkami na usich ;-)

Odkaz ke komentáři

Jako, že silvestrovský televizní program stojí za prd v podstatě už od dob mého dětství jsem si už zvykl. Ale opravdu nechápu, který dramaturgický retard v české televizi přišel na to, že nejvhodnější pořad po půlnoci na jedničce je dechovka. To by mě zajímalo, pro jakou to bylo cílovou skupinu to bylo určeno. Už mě těch 120 korun výpalného měsíčně začíná štvát čím dál víc.

Odkaz ke komentáři

tak mne teda tie ohnostroje a petardy vadia a to kurevsky.. poznam uz x ludi komu "vdaka" ohnostroju zakapal pes alebo zdrhla macka. pre tie zvierata je to utrpenie. je to retardovana zabava na urovni rozmaznanych deti, neskutocne bezohladna voci prirode a svojmu okoliu..

no a skuste uspavat stvormesacne dieta s tym peklom co je vonku... to je tiez kapitola sama o sebe.

ked chcete flak tak sa prihlaste na front.. vo svete sa este kde tu bojuje.

Odkaz ke komentáři

Jako, že silvestrovský televizní program stojí za prd v podstatě už od dob mého dětství jsem si už zvykl. Ale opravdu nechápu, který dramaturgický retard v české televizi přišel na to, že nejvhodnější pořad po půlnoci na jedničce je dechovka. To by mě zajímalo, pro jakou to bylo cílovou skupinu to bylo určeno. Už mě těch 120 korun výpalného měsíčně začíná štvát čím dál víc.

Máš jenom jeden program? 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...