mondeo2 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Rýmička, zatím bez kašílku, ten byl už v pondělí asi si vzal na dva dny volno.to mám radost takhle před víkendem. Mám dojem, že mě v noci něco zmuchlalo a zahodilo...........
Pavelpu27 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Taky jsem měl prima noc. Usínám kolem půlnoci. Ve třičtvrtě na dvě volá malej z pokojíku - vstal jsem k němu. Za 5 minut hup zpátky do postele s radkostí, že je ještě skoro celá noc přede mnou. Ve 2:00 - dcera má novej mobil a nařídila si budíka . Vyběhnu k ní, 10 minut hledám ten mobil, měla ho zavřenej v knížce, kterou večer četla. Mezitím to samozřejmě zvonilo ještě jednou . Ve čtvrt na tři jsem zpátky v posteli, ale do půl čtvrtý jsem nemohl usnout, jak jsem byl rozjetej z toho hledání. Ráno jsem byl rozšlapanej, jak rohožka v hotelu.
lucid Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 (upraveno) Oldřich Veselý, další letošní odchod do rockového nebe Upraveno 18. ledna 2018 uživatelem lucid
pciza Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Nějak se s těmi úmrtími roztrhl pytel. Ach jo
Berbatow Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Manželka je po operaci v dlouhodobé pracovní neschopnosti, tak si na dnešek pozvala kolegyně z práce. Včera mi bylo sděleno, že přijdou tři kolegyně. Schválně jsem seděl v kanclu do pěti, abych se tomu vyhnul. Je sedm, ženských přišlo 6 a vypadá to na dlouho. Mě jebne, už mám hlavu jak kolo štěstí.
guzmic Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Tak nějaká láhev dobrého alkoholu, by to trápení mohla trochu ulehčit... :-)
Berbatow Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 To možná ano, ale ten kravál z obýváku to neztlumí. A to mám večer fotbal, jestli do 20:45 nevypadnou, budu se dívat na TV v dětském pokoji.
Americkej Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 To nemáte v Ostravě sport-bary? No tááák.
Liqid Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Mám si jít vyzvednout hodinky z lázní, ok, koukám do kalendáře a příští pondělí bych měl mít volno, říkám si OK, to ty tři dny vydržím. A teď mi pípnul email... na pondělí naplánován celodenní meeting s vedením...jsem naštván. Sice mi asi oznámí, že dostanu přidáno, ale další volno pro výlet za hodinkama se o celý týden odkládá. Temná strana workoholismu v praxi.
M10 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Tohle už snad není ani možné...a ty dva idioty co se té hovadiny zastávají v diskusi aniž by chápali oprávněné námitky by patřilo zavřít do parlamentu... https://brno.idnes.cz/mizejici-prah-zbrzdi-rychle-jedouci-ridice-branisovice-actibump-pxc-/brno-zpravy.aspx?c=A180118_122350_brno-zpravy_vh
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 V 18. 1. 2018 v 19:46, M10 napsal: Tohle už snad není ani možné...a ty dva idioty co se té hovadiny zastávají v diskusi aniž by chápali oprávněné námitky by patřilo zavřít do parlamentu... https://brno.idnes.cz/mizejici-prah-zbrzdi-rychle-jedouci-ridice-branisovice-actibump-pxc-/brno-zpravy.aspx?c=A180118_122350_brno-zpravy_vhPlne sdilim tvuj nazor, jestli je uz tahle blbost u nas schvalena, tak se ji co nevidet dockame i v praze ( uz se tesim na zadosti obcanu o tuhle hovadinu ), na tech rozpadlejch silnicich opravdu vec potrebna.
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Pro doplneni, jedna rada tu bude. Vzhledem k tomu, ze to bude muset byt vedeno opatranim obecne povahy, pomuze hromada namitek a pripominek k navrhuverejne vyhlasky. Minimalne to zpomali osazeni.
Bert Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Já bych to subsumoval pod omezení sjízdnosti či závadu ve sjízdnosti, event překážky, umístění ..... Jen tak, narychlo z výkopu, a pouze s oporou 13/97 :-)
little_w Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 No bud... anebo jezdit podle predpisu
Wanderer Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Když vidím ty ostré hrany, bude docela zajímavý první právní spor, až na tom někdo rozstřelí auto, prorazí gumy apod. Eventuálně se to zkombinuje s rychlou cestou do porodnice nebo cyklistou, kterému se to nečekaně propadlo pod kolem. Co bude příště? Vysouvací traverza v úrovni hlavy?
Lukyn77 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Rozhodně sdílím názor že to je kravina. Na druhou stranu, v Brně ti asi fakt nebude první aplikace, pokud je to již nainstalované ve Švédsku. Možná by se v dané lokalitě mohlo svolat hlasování zda jezdit jako doposud nebo instalovat kurvítko ;-) A dopadne to na kurvitko, protože k hlasování dorazí místní důchodci a matky. Vypadá to že to je sklopný, neinstalujou oni to obráceně? :-)
pebe Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 ve výsledku se tam bude ucpávat dopravaúplně to vidím, jede auto, rychleji než by mělo, kurvítko se propadne, brzdy a zezadu to do něj někdo napálí. Jako když se zavedla přednost chodců na přechodu
VintageLover Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 (upraveno) V 19. 1. 2018 v 6:08, Wanderer napsal: Když vidím ty ostré hrany, bude docela zajímavý první právní spor, až na tom někdo rozstřelí auto, prorazí gumy apod. Eventuálně se to zkombinuje s rychlou cestou do porodnice nebo cyklistou, kterému se to nečekaně propadlo pod kolem. Co bude příště? Vysouvací traverza v úrovni hlavy?Honzo, tohle bude příště, vysune se ze silnice zeď, takový vyšší retardér... Upraveno 19. ledna 2018 uživatelem VintageLover
luidis Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Jak může být taková šílenost vůbec legální? Navíc to stojí 3 mega, kamera přece nemůže být dražší, navíc by z toho měli vývar.
Garminak Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Je to blbost. A nastavení limitu 53 km/h je ultra blbost. Když už teda nějaký retarder, tak ten semafor s červenou, jak je uvedený v komentářích.
Doporučené příspěvky