Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rýmička, zatím bez kašílku, ten byl už v pondělí asi si vzal na dva dny volno.to mám radost takhle před víkendem. Mám dojem, že mě v noci něco zmuchlalo a zahodilo...........

Odesláno

Taky jsem měl prima noc. Usínám kolem půlnoci. Ve třičtvrtě na dvě volá malej z pokojíku - vstal jsem k němu. Za 5 minut hup zpátky do postele s radkostí, že je ještě skoro celá noc přede mnou. Ve 2:00 - dcera má novej mobil a nařídila si budíka :o. Vyběhnu k ní, 10 minut hledám ten mobil, měla ho zavřenej v knížce, kterou večer četla. Mezitím to samozřejmě zvonilo ještě jednou :(. Ve čtvrt na tři jsem zpátky v posteli, ale do půl čtvrtý jsem nemohl usnout, jak jsem byl rozjetej z toho hledání. Ráno jsem byl rozšlapanej, jak rohožka v hotelu.

Odesláno

Manželka je po operaci v dlouhodobé pracovní neschopnosti, tak si na dnešek pozvala kolegyně z práce. Včera mi bylo sděleno, že přijdou tři kolegyně. Schválně jsem seděl v kanclu do pěti, abych se tomu vyhnul. Je sedm, ženských přišlo 6 a vypadá to na dlouho. Mě jebne, už mám hlavu jak kolo štěstí.

Odesláno

Tak nějaká láhev dobrého alkoholu, by to trápení mohla trochu ulehčit... :-)

Odesláno

To možná ano, ale ten kravál z obýváku to neztlumí. A to mám večer fotbal, jestli do 20:45 nevypadnou, budu se dívat na TV v dětském pokoji.

Odesláno

Mám si jít vyzvednout hodinky z lázní, ok, koukám do kalendáře a příští pondělí bych měl mít volno, říkám si OK, to ty tři dny vydržím. A teď mi pípnul email... na pondělí naplánován celodenní meeting s vedením...jsem naštván. Sice mi asi oznámí, že dostanu přidáno, ale další volno pro výlet za hodinkama se o celý týden odkládá. Temná strana workoholismu v praxi.

Odesláno
  V 18. 1. 2018 v 19:46, M10 napsal:

Tohle už snad není ani možné...a ty dva idioty co se té hovadiny zastávají v diskusi aniž by chápali oprávněné námitky by patřilo zavřít do parlamentu... :)

https://brno.idnes.cz/mizejici-prah-zbrzdi-rychle-jedouci-ridice-branisovice-actibump-pxc-/brno-zpravy.aspx?c=A180118_122350_brno-zpravy_vh

Plne sdilim tvuj nazor, jestli je uz tahle blbost u nas schvalena, tak se ji co nevidet dockame i v praze ( uz se tesim na zadosti obcanu o tuhle hovadinu ), na tech rozpadlejch silnicich opravdu vec potrebna.

Odesláno

Pro doplneni, jedna rada tu bude. Vzhledem k tomu, ze to bude muset byt vedeno opatranim obecne povahy, pomuze hromada namitek a pripominek k navrhuverejne vyhlasky. Minimalne to zpomali osazeni.

Odesláno

Já bych to subsumoval pod omezení sjízdnosti či závadu ve sjízdnosti, event překážky, umístění  .....

Jen tak, narychlo z výkopu, a pouze s oporou 13/97 :-)

Odesláno

Když vidím ty ostré hrany, bude docela zajímavý první právní spor, až na tom někdo rozstřelí auto, prorazí gumy apod. Eventuálně se to zkombinuje s rychlou cestou do porodnice nebo cyklistou, kterému se to nečekaně propadlo pod kolem. Co bude příště? Vysouvací traverza v úrovni hlavy?

Odesláno

Rozhodně sdílím názor že to je kravina. Na druhou stranu, v Brně ti asi fakt nebude první aplikace, pokud je to již nainstalované ve Švédsku.

Možná by se v dané lokalitě mohlo svolat hlasování zda jezdit jako doposud nebo instalovat kurvítko ;-) A dopadne to na kurvitko, protože k hlasování dorazí místní důchodci a matky.

Vypadá to že to je sklopný, neinstalujou oni to obráceně? :-)

Odesláno

ve výsledku se tam bude ucpávat doprava

úplně to vidím, jede auto, rychleji než by mělo, kurvítko se propadne, brzdy a zezadu to do něj někdo napálí. Jako když se zavedla přednost chodců na přechodu

Odesláno (upraveno)
  V 19. 1. 2018 v 6:08, Wanderer napsal:

Když vidím ty ostré hrany, bude docela zajímavý první právní spor, až na tom někdo rozstřelí auto, prorazí gumy apod. Eventuálně se to zkombinuje s rychlou cestou do porodnice nebo cyklistou, kterému se to nečekaně propadlo pod kolem. Co bude příště? Vysouvací traverza v úrovni hlavy?

Honzo, tohle bude příště, vysune se ze silnice zeď, takový vyšší retardér...

1319215935_ford_focus_crash_test_at_120m

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

Jak může být taková šílenost vůbec legální? Navíc to stojí 3 mega, kamera přece nemůže být dražší, navíc by z toho měli vývar.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...