Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Chybělo mu pár měsíců do 17 let. Už se trápil, tak jsme ho dnes nechali radši uspat... :(

Tak to jo, teď je mu už na druhém břehu lépe a nic ho nebolí. Snad se brzy zotavíte a budete si moct pořídit následovníka... Jinak, úctyhodný věk.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a toto je přesně ten zkreslený pohled. Všimni si že vedle sebe vpravo má sloup tudíž nemůže mezi čáry a taky nevidíš jak je dlouhý ,jestli by nevyčníval do cesty a taky kolik je na parkovišti volných míst nevidíš a vedle bílá toyka stojí taky jako ....

Co na to napsat. Nemusím všechno komentovat. Sem dole lezu jednou za půl roku a je čas se zase vrátit, protože počítám tak v jednu odpoledne bych skončil s banem. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Tak sem si vyzkoušel a prohlídnul všechny hodinky co mě zaujaly. Výsledek nula, žádnej favorit. Aspoň sem některý definitivně vyloučil.

To ja taky, ale jedu pak druhe, treti, ctvrte kolo, abych mohl rict to definitivni ne :-).

Odkaz ke komentáři

Kua, seriál Vzteklina, co to má být?? To koprodukoval sudeťácký Landsmannschaft? Nebo si se*eme na hlavu sami a zdarma??

Tak jsem to zkouknul, celkem fajn, ale napsat takovouhle reakci, spolu s obavou, co si budou myslet jinde, to musí být slušná schíza. Nebo nedostatek odvahy a sebevědomí podívat se upřímně dozadu? Jako kdyby se Dánové a Švédové obávali, že teď si budou všichni myslet, že po cestě přes most vás prostě okamžitě prefiknou na půl, a spojí s někým jiným, ať se děje, co se děje. Podle mého názoru, jsou takového hyper podrážděné redakce právě potvrzení vlastní nejistoty. Překřičíme to a bude po problému. Agresivním postojem vzroste váha vlastnich argumentů a k diskuzi ani nedojde, dav má vždycky pravdu. Přesně takhle se ta diskuze v Česku na tohle téma odehrává. Emocionálně a vyhroceně. A je to stejné i u uprchlíků a EU. A přesně tohle někteří naši politici, dva obzvláště, milují a z toho tyji. Emoce, křik, potvrzení vlastní výjimečnosti a ukřivděnosti, identifikace nepřítele a viníka všeho zlého, Sudetaci, Němci, imperialisti, živnostníci, uprchlíci, EU, novináři... a jeho následný lynč a veřejné zneuctění. Diskuze, netřeba, černo-bílý svět, jednoduchá řešení, nekriticky pohled na sebe sama. Uf. Jsem se utrhl z řetězu.

No nic, jen taková úvaha. Ve Vzteklině mi spíše vadily dramatické a režijní lapsusy. Když něco slyším v noci v opuštěném domě, tak se tam jdu podívat, když najdu svázaného, tak nezavolam behem 10 sekund 158, ale půl hodiny hledám nůžky v lékárničce, až mě zloduch pochopitelně sejme, nebo pronásledování aut noční opuštěnou krajinou se zapnutýma světlama 50 metrů za pronásledovaným, aniž by si toho pronásledovaný po dobu asi 10 km všiml. A co ten tajemný a všechno z dáli pozorující hajnej? Ale tyhle drobnosti jsou všude, takže celkově ok. Ale co si dám zítra? Expozituru jsem dáchnul přes týden, a to Policie Modrava se mi moc nechce.

Odkaz ke komentáři

Dej si Případy prvního oddělení vole. To je čistá policejní práce a nejlepší policejní seriál od rady Vacatka :-)

To je s Vetchým? Dvě řady? Jestli jo, to to už jsem viděl. Já tu nemám žádnou anténu, tedy z olympiády jsem viděl velké kulové, takže sjíždím seriály. Ideálně, pokud je na ulozto nějaký rar s kompletním serošem. To miluju.

Edit: Jo, Vetchým, tak to jsem už viděl.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

To je s Vetchým? Dvě řady? Jestli jo, to to už jsem viděl. Já tu nemám žádnou anténu, tedy z olympiády jsem viděl velké kulové, takže sjíždím seriály. Ideálně, pokud je na ulozto nějaký rar s kompletním serošem. To miluju.

Edit: Jo, Vetchým, tak to jsem už viděl.

Dej si první řadu Westworld, pokud jsi neviděl. Sice to není detektivka ani CZ, ale mě to nadchlo a teď jako ležák v nemocnici jsem si dal znovu repete. Navíc letos by snad měla být druhá řada.

Ale co mě naštvalo: na pokoji mám od včerejška spolupacoše a ten tady v osm zhasnul, vypnul TV, otevřel naplno okno a zavelel ke spaní. Ráno tady od pěti lítá po pokoji, rozjebal TV (už nic nenaladíme) a k tomu trpí plynatostí... No dneska večer úcta ke stáří půjde stranou - Případy 1. oddělení a Dabing Street si ujít nenechám.

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...